TOMUS Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 14 godzin temu, stafa napisał: To si ich tu pekne rozmnožujeme a potom ich budeme rozosielať po svete... Taká svojská forma terorizmu... Nože, šuhaj, napíš mi svoju adresu, pošlem ti dáku vzorku, aby si nevyplakával, že cigánov tam máte len na starých fotkách... U nas zmenšli socialku a ciganů je miň. Ted' kdy mame lepši vladu a vyši socialku takhle cigany mohou přijit. Teho ja nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 před 16 hodinami, Petrrr napsal: Byl bych rad kdyby to letadlo vzlitlo bez problemu. Určitě to klapne, zrovna nafasovali nová oka na zajíce a kondora na holuby. A to nemluvím o nových košťatech 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Jasně. Clint dělá co může. Je na něj spolehnutí. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 10 godzin temu, stafa napisał: Dobre, do mesiaca ti pošleme 100 kusov testovacej vzorky - 25 cigánov, 25 cigánok a 50 cigánčat... Samozrejme grátis, veď sme kámoši... Děkuji , nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Stači nam teto ukrajina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Dneska na D6 lítala tmavě modrá jedničková oktávka a světe div se, policajti s radarem v ní. Myslel jsem, že už jedničku oktávku nemají, docela dobře se maskujou. Taky už jednoho zrovna inkasovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 To je spravny. Bic na piraty. Ty Clinte se svymi 120 km/h a 4.5l/100 ses jen smal ne. ?Kdo chce usetrit na pokutach at si priplati za TDI. [emoji23]Ses v patek v praci nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Nejsem No po dálnici jezdím ustáleně 140, abych byl ještě v limitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Tfuj to jsem si oddechl. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Mně kinderkárka nepředjede [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 tebe předjede každej, když máš vzadu nápravu z americkýho snu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 před 10 hodinami, Clint napsal: Nejsem No po dálnici jezdím ustáleně 140, abych byl ještě v limitu Takže 140 na tachometru, reálně 120. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Náhodou celkem to sedí u Škodovek. 140 Tacho = cca 135 GPS což je v pohodě. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 tebe předjede každej, když máš vzadu nápravu z americkýho snu [emoji3] Tvoje bába je z amerického snu [emoji41] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Ten Kokta je popleta, on neví, že Clint má jen ruské sny. Já teď pojedu do Švédska pro český sen pro chudáky co se chtějí cítit jako boháči. Audi A6 v TDI v myslivci. Cesta zpátky cca 12h + 5h trajekt. Možnost to hned strčit z paluby do moře, tento neekologický stroj. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 A6 je slušné auto, rozhodně lepší než Tvoje Rapidka. Běl bys být vůbec rád, že se v tom budeš moct projet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 to říká člověk s pomalým oplem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Můj Opel jezdí rychle, jen mi není 18, abych si musel něco dokazovat. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 (editace) se nehoníš s policajty jako strejda klint? Jeho kamarádi mě z grilovačky u Klinta zgrilovali za 100 Kč v jednosměrce, má to tam vše pod palcem. Editováno: 26. Březen 2018, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 před 36 minutami, stafa napsal: Mne už to tak príde, že čokoľvek je lepšie ako Rapidka... Hele, brzdi, i Rapid je škodovka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 (editace) Áno, Na Slovensku nevědí, že je to Škodovka. Je to prostě Rapidka a hotovo. Ludový vůz, Rapidka sama pre seba. Editováno: 26. Březen 2018, autor: Clerfayt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Raprdka je speciální kategorie vozu [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 před 2 hodinami, stafa napsal: Mne už to tak príde, že čokoľvek je lepšie ako Rapidka... Mno, ale ani s OIII díru do světa neuděláš, hlavně na západ od SK. A jinak : nějak v poslední době přestávám chápat, proč se pořád strefujete do Petrrra (když to není Rapid, tak je to Venca). Připadá mi to poněkud trapné a o to víc, když si přisazujé lidé, kteří nikdy nebyli s námi na srazu... To už není žádné jiné téma ? 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 (editace) Měl jsem dojem, že se strefuji do Stafy, myslím, že ho to snad neurazilo. Byla to nadsázka. Ostatně mám taky Rapidku v rouše Toledově a mám ho moc rád :-) Stovky hodin jsem se s ním mazlil v garáži a nejednou i krev tekla Jinak souhlas, Plačka je již poněkud OT. A Petr si to nezaslouží Editováno: 26. Březen 2018, autor: Clerfayt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 stafa, strašně nerad řeším osobní věci skrz forum (případně SZ), nicméně tedy : Nejsem si vědom toho, že bych Ti vůbec neodpověděl na Tvoji SZ, pokud ano, za to se Ti omlouvám. Jinak z mé strany invektivum vůči Sk není myšleno nijak hanlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky