Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak co nového? Tady chcíplo prase, kolénko se už tetelí na plotně. Vím, že to nikoho nezajímá, ale při pátečním dopoledni je to super. ;-)
1d844fc24777138da86e2c288e2c6967.jpg

• Pozitivní 1
Vloženo
před 6 hodinami, motosman napsal:

Tak co nového? Tady chcíplo prase, kolénko se už tetelí na plotně. Vím, že to nikoho nezajímá, ale při pátečním dopoledni je to super. ;-)
1d844fc24777138da86e2c288e2c6967.jpg

To já jsem měl taky kolínko... 

IMG_20170606_211702.jpg

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

no jo, buzná kár. kolega měl taky outbacka a po 15000km se mu jebnul nafták.  pak po 150 000km se mu to stalo znova, ovšem po záruce :D:D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Subaru je Subaru. Ten pribeh znam. Kdysi jsem jej cetl. Podobnej pribeh mel kdysi Renault. No kazda automobilka ma urcite obdobny pribeh. Skoda a koncern ma ale treba se svymi rozvody takovych pribehu stovky. Kolik lidi si asi tak zaplatila ze sveho skoceny motor zejmena ze zacatku v pocatcich problemu.

Vloženo

Pochopil jsem dobre ze Pawouk na clintuv rychlocaj neprijede? Bylo mi receno, ze jedinej ja a korcagin tam nebudeme.
No jo. Clint 2 mesice chrape pak se probere a mysli si ze se ostatni ze dne na den poserou. S Clintem to jde od 10 ti k 5ti. No jo no, jaky fanousek, takova automobilka. [emoji23]

Vloženo

Kinderplačka chcípnul na rýmu :D Nemůže ani na nádraží s Vencou vyhlížet vlak o páté a mávat strojvedoucímu. Takže na Čaj asi jako jediný s Kočkaginem nedorazí....

V červenci plánuji udělat grill párty u nás....Arlo už slíbil účast, jen mu to musíme dát dřív. Maso bude, každý něco přiveze, ale jak to uděláme s chlastem? Minule byla čipovaná kofola....Ozák dodal chlazení a Pančo přivezl sud.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

tak to uděláme na letišti ne? že bys domluvil jednu A380 :D tvoje letušky nám budou nosit čipovanou kofolu.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Ze se z te kofoly neposerete furt. By chtelo maly sud Birrela alespon. Tak to jestli prijede Arlo je zasadni vec. Hambace od Arla nemaj konkurenci..No uz je mi sice lepe ale v PO to asi nedopadne, jeste vcera jsem psal posledni zavet. Dnes vstavam z mrtvych.

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...