Přejít na obsah

1.4 16V po nastartování chcípne


pjdefort

Doporučené příspěvky

Ahoj, jedná se sice o Seata ale se stejnym motorem BXW..auto se dnes po týdnu nastartovalo a při popojetí z parkovacího místa chcíplo, jde hned znovu nastartovat a už se to nestane a chová se to normálně...stalo se to už podruhé, minule to taky udělalo při delším stání..prostě po prvním startu a popojetí chcípne a hned jde nastartovat a nestane se to znova..diagnostika je čistá...nesetkal se s tím někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, ja som mal podobny problem. Pri garancke mi nahodili zly palivovy filter (mal som mensi tlak v palivovom potrubi). Auto nastartovalo hned, potom sa chvilku dusilo (akoby na tri valce) a potom chciplo. Takto aj niekolko krat. Ak pocujes pri otvoreni dveri zavrcat palivove cerpadlo, auto chyti hned (tzn nieje problem s cerpadlom a elektrikou) skus sa zamerat na ten palivovy filter, je mozne ze je zaneseny. Inak skus co napresnejsie zistit, kedy ti to nestartuje a hladaj podobny problem na forach. Moze sa stat, ze pomenis kopu veci kym sa dostanes k chybe. PS - mne to na diagnostike vyhodilo chybu - nieco o chudobnej zmesy. Tak vela stastia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diagnostika je čistá, palivovej filtr se dával novej originál a stejný typ jako tam byl z výroby..tim to určitě neni..a ano, po otevření dveří nasaje čerpadlo a auto chytá okamžitě za každého počasí a teploty motoru :) tohle se stalo jen náhodně..teď auto zas tři dny stálo a nic takovýho se nestalo..určitě nezačnu kvůli tomu měnit díly :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...