alfonsak Vloženo 24. Červenec 2013 Vloženo 24. Červenec 2013 Zdravím motoristy... Koupili jsme do rodiny SII kombi v elegance vybave... Bylo to hotovy auto, pripraveny tak jak jsme chteli a cena byla prizniva... tak jsme ho vzali. Bohuzel jedinou vec, kterou to nemelo, je sedadlo spolujezdce s isofixem.. Hledal jsem po forech, a nenasel. Chci se tedy zeptat odborniku - resil jste nekdo domontovani isofixu (nebo vymenu sedadla) u spolujezdce? Sedadlo je v elektrice, ale asi by mi nevadilo, kdybych o ni prisel, isofix je prednejsi... Dik... Citovat
5icz Vloženo 24. Červenec 2013 Vloženo 24. Červenec 2013 Sedacka se da chytit pasy i bez isofixu ne? Neresil bych. Citovat
mike_k Vloženo 25. Červenec 2013 Vloženo 25. Červenec 2013 (editace) No ale je to asi 100x mene pohodlne. Sice chvalabohu nemam zadne dite, ale pote co jsem to zapaseni s pasem jednou videl celkem dovedu pochopit, ze nekdo chce radeji isofix. Nicmene k elektrickemu sedadlu to podle me nedelaji. Jedine dat manualni sedadlo, coz je take naprd. Editováno: 25. Červenec 2013, autor: mike_k Citovat
alfonsak Vloženo 25. Červenec 2013 Autor Vloženo 25. Červenec 2013 mno, je to podle me stejne jako kdyz nekdo predelava svetla na LED... taky bych neresil :-) Jinak mohu potvrdit, jsem otec 3 deti a verte mi, neni nad isofix a pridelavani sedacek... fakt je to o necem jinem. A pokud prehazujete sedacky z jednoho auta do druheho, tak mi date za pravdu obvzlast. K elektrickemu sedadlu nevim, ale v konfiguraci superba na skoda-auto je mozne zadat elektricke sedadla a povoli to pridat isofix... takze by to mohlo jit. Ale jak jsem psal, jsem ochoten obetovat elektriku za isofix ;-) Citovat
5icz Vloženo 25. Červenec 2013 Vloženo 25. Červenec 2013 Kdyz uz jsme u isofixu v superbu - bez extra plastovych adapteru je rychlejsi sedacku chytit pasem nez to tam rvat bez adapteru. 1 Citovat
lajtgi Vloženo 25. Červenec 2013 Vloženo 25. Červenec 2013 mam el. sedadla a isofix vpredu, takze to vazne jde:) Co je ale skoro nadlidskej ukol, je pripevneni sedacky na zadni sedadla isofixem, mam kozeny sedadla a bez cviku je to tak na 15min:) Clovek se porad boji aby neposkodil sedacku, protoze isofix neni videt..Vepredu je to v pohode, tam isofix kouka.. Citovat
Lancelot Vloženo 25. Červenec 2013 Vloženo 25. Červenec 2013 A netlačí to do zadku, když kouká? Citovat
waikiki Vloženo 26. Červenec 2013 Vloženo 26. Červenec 2013 Záleží, jak moc máš kostnatej zadek. Já mám bezklíčkový odemykání a startování a už se mi několikrát stalo, že jsem si dal klíče na sedačku a seděl jsem na nic 15 km cestou do práce a nevěděl jsem to. Až když jsem vylejzal, tak jsem to zjistil... Citovat
lajtgi Vloženo 2. Srpen 2013 Vloženo 2. Srpen 2013 Je to uplne v pohode, jen doporucuju pouze s kombinaci vypinatelnycho airbaigu vpredu, jinak je to cely nesmysl.... Citovat
Lancelot Vloženo 2. Srpen 2013 Vloženo 2. Srpen 2013 Tak vypnutí airbagu u spolujezdce je u SII v základu, navíc si myslí, že to bude u jiných výbav na sebe vázané. Citovat
passport5 Vloženo 2. Srpen 2013 Vloženo 2. Srpen 2013 ahoj,dodělávat Isofix,to bych si vživotě nedovolil,drží přeci jen mé dítě,isofix jsem měl vzadu a nikdy by mě nenapadlo dát dítě na přední sedačku,vozil bych ho vzadu,jako to dělám do teď a neřešil bych to.....:-) david 1 Citovat
MartinPV Vloženo 4. Srpen 2013 Vloženo 4. Srpen 2013 Ahoj no jen k debatě ISOFIX na přední sedlo jde i v kůži mám perforovanou ventilovanou kůži a isofix na sedačce mám byl to ale přípaltek pokud si vzpomínám dobře tak 1000kč protože jsem si říkal sice nepotřebuju ale v ceně auta už je to zanedbatelná položka. Domontovat utčitě nejde je to součástí sedačky leda sehnat jinou sedačku a přehodit jí myslím si že je reálná i varianta že seženeš jakoukoli sedačku s isofixem a čalounění a elektriku vezmeš s té svoji. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.