Prosinec 21, 201410 r Já mám Samsung Galaxy S III Neo s Androidem 4.4.2. a obrázky se normálně zobrazují.
Prosinec 21, 201410 r Podle toho update portálu co poslal odkaz Petrik to fakt vypadá, že to bude odvislé od výrobce a nikoliv od verze Androidu. Prostě Alcatel nechodí.
Prosinec 21, 201410 r xx30: a jak máš ty obrázky do telefonu nahrané? Přímo v telefonu nebo přes Outlook, google mail,.. ?
Leden 17, 201510 r co si představuješ pod pojmem "interní paměť"? Každé rádio má paměť i budík má interní paměť, aby věděl, v kolik má pípat... Jestli myslíš interní SSD disk na hudbu, fotky a video, tak ten má až Columbus.
Leden 17, 201510 r presne ten SSD disk som myslel ......... aj som si myslel že až Columbus to bude mať
Únor 16, 201510 r Mám na Boleru následující problém: někdy častěji, jindy méně často, ale vždy ráno (auto stojí venku) se stane, že Bolero se začne chovat jako kdyby jsem se dotýkal displeje a dělal nějaké volby. Dělá to ale úplně samo - tedy samo mi např. přepne na jinou stanici, nebo uloží stanici, vleze to do menu apod. Sranda je, když mám zrovna přepnuto na menu telefon - to potom vesele telefonuje na všechny strany. Prostě si to dělá co chce - vždy to trvá jen chvíli, dejme tomu minutku a potom už to je OK. Jednou nebo 2x už jsem také viděl stav, že rádio vůbec nereagovalo na dotyk. Jednou stačilo vypnout-zapnout, podruhé se to spravilo až po vypnutí motoru. Další sranda je, že když s tím jedu do servisu, tak se to samozřejmě neprojeví. Neřešil jste to už někdo ?
Únor 16, 201510 r To jsem naštěstí neřešil, ale tipoval bych to na vlhkost v rádiu a/nebo na displeji. Zkusil bych rádio nezapínat hned, ale až po pár minutách jízdy a topení.
Březen 25, 201510 r Zdarec poradí mi někdo jaké BOLERO by pasovalo do Octavia III -Ambiente - Climatronics. multifunkční volant, maxi dot ... ? Díkec
Duben 24, 201510 r Řešil někdo, jak predělat Bolero, aby do USB šel zapojit Iphone, popř vymněnit USB diru za Media in?
Květen 24, 201510 r Nemohu s Bolerem spárovat telefon Samsung S3 Neo. Bolero ho vůbec nenajde. Nemáte s tím někdo zkušenost? Předchozí telefon s WM naprosto bez problémů.
Květen 24, 201510 r Mám stejný telefon a vše běhá bez problémů. Měl jsem je problémy s navigací v telefonu po spojení. Ty jsem už vyřešil.
Červen 17, 201510 r Autor Tak mám vůz MR2016 kde je to nove bolero s vetsim 6" displejem. Ma malinko jinou grafiku, ale co mne a co vim co nebylo v predesle verzi, je z kdyz mi nekdo vola, tak pod rameckem pro fotku je jmeno volajiciho, ale to je tedy pekne pidi pismo. Pokud nemam u kontaktu fotku tak to sotva prectu. A text prochozi SMS je taky pidi. Ocividne se z lepsim rozlisenim zmensilo pismo. V kastliku spolujezdce zustala jednotka bolera, v designu jako predesla, okora ted uz tam neni sterbina na CD. Myslel jsem ze kdyz ted Bolero nema CD se presunou jednotku jinam a v kastliku bude vice mista, Nikoliv. Jo a vypinani park senzoru se ze stredove konzole alespom mne premistilo na volat, tam kde jsem mel drive tlacitko na hlasove ovladani, ktere jsem tedy ted neobjednal. Upraveno Červen 17, 201510 r od bicista
Červen 18, 201510 r Autor Tady jeste o kolik je nove Bolero vetsi. (zarovnano k stejne strane displeje)
Červen 22, 201510 r CDčko by mi chybělo, ale jinak bych nové Bolero bral. Rozlišení to předchozího je mizerné. Ty SMSky to je nobá funkce rádia nebno je to spojeno s Mirror link či Apple conectivity?
Červen 22, 201510 r Autor Presne tak. Doufal jsem ze se tak uvolni misto ve schrance spolujezdce jako u swingu, ale bohuzel. Je tam ta sama jednotka se zaslepenou sterbinou pro cd. Upraveno Červen 22, 201510 r od bicista
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.