Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

prosim info k tomuto typu dají se přehrat videa

YWJmNzBmM2FhMjkxNmQ3Mjc1ZjZjYTljN2U0ZTQzMzHqrlrrc--ge18P_tWRF_h_aHR0cDovL21lZGlhLmFkc2ltZy5jb20vMWE1NDRkMjA1ZjBhYmVlMzU1NGVmMjU2ODYxZDAxNzIxM2ZkZjI2OGYxMzIxNzEwZDg1OTIwOGMzMWUxYTAyYS5qcGd8fHx8fHw2NjB4NDQwfGh0dHA6Ly93d3.jpg

• 2 týdny později...

Mám novou Octavii Scout s Bolerem a mobil Huawei P9. Po připojení mobilu přes kabel a pokusu o propojení přes AndroiAuto zatím bez úspěchu. Pokaždé mi to píše "Spojení přerušeno". Netuším, jak tomu přijít na kloub. V Mobilu mám nainstalovanou aplikaci AndroidMate. Přiznávám bez mučení, že nejsem moc zdatný.

Aktualizace 30/5/2018 - rozchodil jsem AA. Bylo zapotřebí stáhnout opravdu poslední verzi z apkmirror.com.

Upraveno od xzdend

Jupííí:

iOS12 - Car Play nově podporuje navigační aplikace třetích stran jako jsou Google Maps, Waze a další

• 2 měsíce později...

Takže vydržet do září...

Presne tak, zatial vsak Apple nevydal beta verziu iOS12, ktora by obsahovala potrebnu verziu CarPlay. snad to stihnu v najblizsich tyzdnoch, aby bolo mozne otestovat Waze pred produkcnym nasadenim (odhadom na prelome septembra/oktobra)

Upraveno od PistaTT

• 3 týdny později...

Prosím o radu :-) Mám nově Jabko 8 - Nefunguje mi přehrávání hudby např. ze spotify přes bluetooth v autě - Hovory normálně přes BT jdou, ale když pustím spotify, hraje přímo z telefonu. Předtím jsem měl Samsunga S8 a tam bez problému hrálo z autorepráků. Zkoušel jsem přenastavit, smazat párování a znovu nahodit, atp, ale nepomohlo. V autě povolené Audiostereo A2DP nebo tak něco mám. 

Mám stejné auto, iP 6s, vše funguje. Hudba nefunguje ani přímo z telefonu?

Máš vybrané v media - bt audio - iPhone?

Právě, že v autě, když kliknu na Media, zapne mi to pouze CD, nikoliv Bluetooth. Ať mačkám Media jak chci, nepřepne se. A štve mě to. Na BT repráčku mi to šlo v pohodě.

Musíš vybrat zdroj - BT Audio(v “kartě” media)
Jestli ho tam nemáš, tak telefon není připojen/spárován pro přenos multimedií.

Tohle jsem právě vždy měnil - vybíral zdroj opětovným mačkáním tlačítka Media. Ale nějak to už funguje, nevím jak. Aktualizoval jsem SW iPhonu, mačkjal co se dalo, a už to frčí :D Díky.

• 1 měsíc později...

Ahoj mám dotazy ohledně radia Bolero (v autě 8 tlačítkový displej ).Mám tam jednotku která nemá navigaci. Sehnal jsem jednotku 5Q0 035 874C která nikdy nebyla v autě aktivovaná a nastavena.

• Je v této jednotce navigace ?? (hledal jsem to na netu a není to jednoznačné – někde je že ano někde je že ne).
  • Jestliže nebyla nikdy v autě dá se aktivovat pomoci vcds? (když jsem zkoušel jednotku chtěla aktivovat).
  • Jestliže navigaci má bude pracovat s 8 tlačítkovým displejem Bolero (asi by neodpovídali popisy tlačítek).

Díky za info.

Upraveno od aja30

Bolero je rádio bez navigace. Aktivace není možná přes VCDS ani jinou diagnostiku. To umí jedině a pouze autorizovaný servis.

• 1 měsíc později...

Zdravím, chci vyměnit ve své Octavii MY2016 rádio Bolero MIB2 - 6,5" (včetně Smartlinku) za skleněné Bolero 8" (5E0919605N), lze jej někde bez obav koupit a nakódovat? V servisu mi nechtějí pomoci :/

• 3 týdny později...

Nemam inu moznost ako kupit nove auto na odporucanie technika zo skody,kedze radio bolero v mojej RS nedisponuje polozkou mirrolink (smartlink) ? a nie je moznost dokodovania.

@ritch ja slysel takovych veci....pokazde jina pohadka....a nakonec lze vetsinou vsechno :-) a cestou oficialni...

@chobott nepíš tu blbosti. Smartlink sa nedá dokodovat. Musíš meniť hardware.

Však ano, výměnou HW, teda dané jednotky, ale není kvůli tomu nutné měnit celé auto kolem (což servisy tvrdí).

@mkopr pokud bys měnil a zbylo ti Bolero s aktivním Smartlinkem a šla jednotka použít ve Fábii (což by měla), dej vědět, domluvili bychom se :)

@PistaTT kde píšu něco o kódování ?

Jen jsem konstatoval, že určité věci je možné vyměnit za určitých předpokladů.....a nemusím měnit auto...

Pokud @mkopr bude mít přesný model co tam teď má a co chce vyměnit, budeme vědět více....

Zdravím,

mám OIII Scout nefacelift, datum výroby 18.5.2015. V infotainmentu Bolero se po zapnutí klíčku někdy ukáží analogové hodiny a někdy zcela náhodně se nejdříve zobrazí nápis s logem Scout. Nevíte čím je toto řízeno,  co se zobrazí ? Rád bych, aby se vždy zobrazil nápis Scout a pak až analogové hodiny.

• 4 týdny později...

Čau, pár otázek ohledně upgrade rádia. Jsou nějaké aktualizace rádia? Kde se dá dozvědět, zda mám nejnovější verzi? Dá se případná aktualizace nahrát svépomoci? Díky 

http://updateportal.skoda-auto.com/

podľa VIN čísla

Ale to že ten portál nic nehlásí, neznamená že neexistuje novější verze...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.