lukesrada Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 prosim info k tomuto typu dají se přehrat videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzdend Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 (editace) Mám novou Octavii Scout s Bolerem a mobil Huawei P9. Po připojení mobilu přes kabel a pokusu o propojení přes AndroiAuto zatím bez úspěchu. Pokaždé mi to píše "Spojení přerušeno". Netuším, jak tomu přijít na kloub. V Mobilu mám nainstalovanou aplikaci AndroidMate. Přiznávám bez mučení, že nejsem moc zdatný. Aktualizace 30/5/2018 - rozchodil jsem AA. Bylo zapotřebí stáhnout opravdu poslední verzi z apkmirror.com. Editováno: 30. Květen 2018, autor: xzdend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Jupííí: iOS12 - Car Play nově podporuje navigační aplikace třetích stran jako jsou Google Maps, Waze a další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Takže vydržet do září... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 (editace) Presne tak, zatial vsak Apple nevydal beta verziu iOS12, ktora by obsahovala potrebnu verziu CarPlay. snad to stihnu v najblizsich tyzdnoch, aby bolo mozne otestovat Waze pred produkcnym nasadenim (odhadom na prelome septembra/oktobra) Editováno: 10. Srpen 2018, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Prosím o radu :-) Mám nově Jabko 8 - Nefunguje mi přehrávání hudby např. ze spotify přes bluetooth v autě - Hovory normálně přes BT jdou, ale když pustím spotify, hraje přímo z telefonu. Předtím jsem měl Samsunga S8 a tam bez problému hrálo z autorepráků. Zkoušel jsem přenastavit, smazat párování a znovu nahodit, atp, ale nepomohlo. V autě povolené Audiostereo A2DP nebo tak něco mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saikan Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Mám stejné auto, iP 6s, vše funguje. Hudba nefunguje ani přímo z telefonu? Máš vybrané v media - bt audio - iPhone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Právě, že v autě, když kliknu na Media, zapne mi to pouze CD, nikoliv Bluetooth. Ať mačkám Media jak chci, nepřepne se. A štve mě to. Na BT repráčku mi to šlo v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saikan Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Musíš vybrat zdroj - BT Audio(v “kartě” media)Jestli ho tam nemáš, tak telefon není připojen/spárován pro přenos multimedií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Tohle jsem právě vždy měnil - vybíral zdroj opětovným mačkáním tlačítka Media. Ale nějak to už funguje, nevím jak. Aktualizoval jsem SW iPhonu, mačkjal co se dalo, a už to frčí :D Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aja30 Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 (editace) Ahoj mám dotazy ohledně radia Bolero (v autě 8 tlačítkový displej ).Mám tam jednotku která nemá navigaci. Sehnal jsem jednotku 5Q0 035 874C která nikdy nebyla v autě aktivovaná a nastavena. Je v této jednotce navigace ?? (hledal jsem to na netu a není to jednoznačné – někde je že ano někde je že ne). Jestliže nebyla nikdy v autě dá se aktivovat pomoci vcds? (když jsem zkoušel jednotku chtěla aktivovat). Jestliže navigaci má bude pracovat s 8 tlačítkovým displejem Bolero (asi by neodpovídali popisy tlačítek). Díky za info. Editováno: 19. Říjen 2018, autor: aja30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Bolero je rádio bez navigace. Aktivace není možná přes VCDS ani jinou diagnostiku. To umí jedině a pouze autorizovaný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkopr Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Zdravím, chci vyměnit ve své Octavii MY2016 rádio Bolero MIB2 - 6,5" (včetně Smartlinku) za skleněné Bolero 8" (5E0919605N), lze jej někde bez obav koupit a nakódovat? V servisu mi nechtějí pomoci :/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Nemam inu moznost ako kupit nove auto na odporucanie technika zo skody,kedze radio bolero v mojej RS nedisponuje polozkou mirrolink (smartlink) ? a nie je moznost dokodovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 @ritch ja slysel takovych veci....pokazde jina pohadka....a nakonec lze vetsinou vsechno :-) a cestou oficialni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 @chobott nepíš tu blbosti. Smartlink sa nedá dokodovat. Musíš meniť hardware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Však ano, výměnou HW, teda dané jednotky, ale není kvůli tomu nutné měnit celé auto kolem (což servisy tvrdí). @mkopr pokud bys měnil a zbylo ti Bolero s aktivním Smartlinkem a šla jednotka použít ve Fábii (což by měla), dej vědět, domluvili bychom se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 @PistaTT kde píšu něco o kódování ? Jen jsem konstatoval, že určité věci je možné vyměnit za určitých předpokladů.....a nemusím měnit auto... Pokud @mkopr bude mít přesný model co tam teď má a co chce vyměnit, budeme vědět více.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr73 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Zdravím, mám OIII Scout nefacelift, datum výroby 18.5.2015. V infotainmentu Bolero se po zapnutí klíčku někdy ukáží analogové hodiny a někdy zcela náhodně se nejdříve zobrazí nápis s logem Scout. Nevíte čím je toto řízeno, co se zobrazí ? Rád bych, aby se vždy zobrazil nápis Scout a pak až analogové hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Proc to pises vsude....?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Tady se konečně trefil správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Čau, pár otázek ohledně upgrade rádia. Jsou nějaké aktualizace rádia? Kde se dá dozvědět, zda mám nejnovější verzi? Dá se případná aktualizace nahrát svépomoci? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry86 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 http://updateportal.skoda-auto.com/ podľa VIN čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Ale to že ten portál nic nehlásí, neznamená že neexistuje novější verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.