Kappa Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Dobrej ,chtěl bych se zeptat ,jestli nemá někdo zkušenost s výměnou zapalovače vpředu ,případně nějaké rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Ano ano: Vzít zapalovač mezi palec a ukazováček a vytáhnout ho. Nový zapalovač vzít mezi palec a ukazováček a zatáhnout ho Pokud se nechceš pouštět do této složité operace, svěř vozidlo radši origo servisu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Naštartovať to vieš ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed8 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Jak vyměním zásuvku zapalovače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 to sú odpovede ..síce sa autor nevyjadril dosť zrozumitelne,ale samsung2223 to dorazil...kam toto fórum speje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kappa Vloženo 11. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Ano ,myslel jsem zásuvku. A moc děkuju ,za ty "skvělé" odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 myslim, že všichni jsme věděli, co měl na mysli, ale na tu odpověď se vysloveně nabízelo a určitě všechny, včetně zakladatele tématu pobavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kappa Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Jojo...všichni tu píšou vtipný odpovědi ,ale než by někdo napsal jak na to ,tak sem to udělal sám. Dík všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 tak když už si to téma založil, tak by neuškodilo, kdyby jsi napsal jak si to udělal ať to máme kompletní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 (editace) Ty jo, neblázni, ty 3 šroubky najde slepej, takže kór Ty to najdeš taky, když sundáš kryt šaltrpáky. A je to tady už někde popsáno v souvislosti s otočením pružin na krytu toho zapalovače. který se porouchá. Já už mám pružiny otočené a je to gut Editováno: 12. Srpen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 (editace) tak jsem se zasmál když sem si to přečet, ale ty jo potřebuju vědět, jak vztáhnout tu zásuvku z toho popelníku, mám to celý venku ten popelník, ale ze spodu přímo té zásuvky jsem sundal takoví 2 černý bazmeky, že jsem se dostal na dráty, ale chtěl jsem viměnit žárovku, nebo spíš nejdřív zjistit jaká tam patří a pak tam dát LED, ale za boha to nemůžu vyndat, pak jsem si řek, že to budu řešit až praskne, ale najednou to nesvítí a nesvítí ani ten zelenej kroužek kolem zapalovače, jinak zásuvka funguje, telefon to nabijí atd, ale nesvítí to a jako kuřáka mě to trochu trápí, v dílenský příručce ani v uživ. manuálu o tom neni ani zmínka, tak buď jsem kretén a nebo fakt nevim Editováno: 25. Únor 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.