ondra.rs Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Omlouvám se, přehlédl jsem se, prosím případně o přesun příspěvku do správné sekce, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy West V11 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu. Východ stále jen ve verzi V8 :-( Pro Amundsen (RNS310) jsou stále ještě k dispozici mapy ve verzi V10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HidD3n Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 děkuji clouseau za ochotu pomoci , spolehlivost, rychlost, zkušenost !! Vřele doporučuji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raduz71 Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Zdravím vás všechny,potřebuji jestli se zde najde někdo kdo mi identifikje co to vlastně mam za rádio,nejsem úplný trotl ale pořád si nejsem jisty zda se jedná o amundsen nebo bůh ví co. Pokud jsem nezvolil správné fórum předem se omlouvám. Dékuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Seat ekvivalent Amundsenu - toto není téma pro MQB platformu.. ty máš radio jako v O3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raduz71 Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 před 2 hodinami, Milhausek napsal: Seat ekvivalent Amundsenu - toto není téma pro MQB platformu.. ty máš radio jako v O3 dobře děkuji a mužeš mě naměrovat kde se mam mrknout jestlise da s tim neco delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stupid Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Dobrý den, mám Rapid Spaceback r.v. 2018, rádio Amundsen - v nabídce není DAB, je to chyba nebo záměr? Dle manuálu by Amundsen DAB měl umět. Popř. lze dokódovat? ;-) Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Nikoliv, je to hardwarová záležitost. Pokud není objednán do výroby, tak bohužel smolík. A dnes bych si rád za takovou položku určitě připlatil. Jak už tady mraky lidí psalo, kvalita DAB je oproti FM někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stupid Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Ještě dotaz - napište mi prosím postup pro začátečníka Jak na vlastní POI (radary, benzinky) do navigace Amundsen? Staženou z poi.cz, překonvertováno v Update portálu My Destination. Stáhnu na flash disk, navigace nevidí soubory k aktualizaci. Totéž na kartu, také nic. Dal jsem tam i ZIP i rozbalený adresář. Poradíte? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Bohužel nelze :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don Muschilo Vloženo 27. Duben 2019 Sdílet Vloženo 27. Duben 2019 Opravdu nevím, z jaké databáze výrobce navigačních dat HERE čerpá, ale absence popisných čísel i ve verzi V11 je tristní. Na jiných platformách, kde se HERE rovněž angažuje, prakticky 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombicek Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 (editace) Zdravím. Chci se jenom zeptat, zda bude fungovat navigace online i po vypršení Infotainment Online. Editováno: 12. Květen 2019, autor: Kombicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.marek Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Zdravím. Amundsen+ vypisuje v diagnostice chybu jednotky. V developer menu jsem nasel ze radio ma 4175 z 4175 vadnych sektoru (Bad blocks) na pameti. Radio je jinak normalne funkcni. Vsechny funkce funguji. Jde nejak zaridit aby se nevypisovala chyba do diagnostiky? Dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.marek Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Ahoj, mám problém, rádio mi při aktualizaci map cca 80% píše "vnitřní chyba přístroje" -- Neřešil to někdo ? Prosím o jakou koliv pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 (editace) Ahoj, odpověď je v tvém předchozím dotazu, kde píšeš že to hlásí vadné bloky v paměti. Mapy ti nejdou nahrát do paměti, protože je vadná. Bohužel se s tím nic dělat nedá. Nejsi ani první ani poslední. Stále častěji se stává že při aktualizaci map navigace zkolabuje a někdy tak, že se úplně zhroutí systém. Někdy se dají mapy spustit alespoň z vložené karty bez instalace. Jinak kdybY měl někdo nějaký dotaz, nebo zájem o mapy tak ať mi píše NA EMAIL v inzerátu. Mám tady neustále přeplněnou schránku s poštou... Mapy 2020 V12 West Amundsen+ Editováno: 1. Březen 2020, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Nejnovější mapy 2020 V12 West a V12 East pro Amundsen/RNS310 MAPY 2020 V12 West / East Prosím pište mi na email uvedený v inzerátu, mám neustále plnou schránku s poštou. Děkuji za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 Neplatný odkaz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy 2020 EAST - VÝCHOD - V12 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Velký dík closeau za vstřícný přístup a solidní jednání! Vřele všem Doporučuji! K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 Mám Swing na MR2019 bez Mirrolinku. Jenom hloupí dotaz: zkoušel někdo cenu pokud bych přijel do Škodovky a chtěl Swing vyměnit za Amundsen s GPS? Jenom aktivace Mirrorlinku stojí 5000+500práce, tak mě napadlo, zda bych přijel do Škody a buď zaplatil výměnu rádia (a swing prodal bokem) a nebo ideálně doplatil rozdíl mezi rádii. Předpokládám, že Amundsen má Mirrorlink aktivovaný automaticky čímž bych ušetřil 5000Kč. Pro GPS používám mobil se Sygicem, ale kdyby ta cena byla přijatelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 A není lepší si do ŠA napřed zavolat a z toho vyjít? Pochybuji o doplatku mezi rádii, co by s použitým Swingem pak dělali, tak to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa71 Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Zdravim všechny. Chtěl bych se zeptat jak poznám co mám za rádio. Nebo jestli mi pomůžete podle fotky. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Amundsen https://m.oemvwshop.sk/5q0035864a-riadiaca-jednotka-pre-inform-p310593/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 (editace) To uz lacnejsie vyjde "jazdene" z polska. Amundsen sa da do 300e a Bolero (s podporou smartlinku) asi 120. Treba dat pozor nech to je nejaka jednotka s indexom A/B/C (bez indexu vedia len mirrorlink) a ak ist cestou bolera treba sa vyhnut jednotkam konciacim na 819 a 820, tieto nemaju smartlink ani mirrorlink. Plus odblokovanie a aktivacia (nie, nie je smartlink aktivovany od vyroby, je to navyse a pri vymene jednotky oficialnou cestou ti vedia uvolnit len kody ktore mas teraz aktivne, teda prepokladam len 00050000 = Bluetooth a 00030000 = USB). Ale ako som uz pisal v inej teme, Bolero, Amundsen a Columbus sa da aktivovat aj inak ako v skodovke. Akurat by si potreboval aj obrazovku a kable, to si mozes pozriet na wirerovej stranke :) Co sa tyka obrazovky da sa do rapidu (mozno aj do fabie, prikladam rozmery mozete si to pomerat) napratat aj 8" sklenena obrazovka z VW (prikladám aj rozmer 9.2" ta sa ale do rapidu uz nezmesti), cena z allegra cca 60 eur, ma cez obraz 2 pasy ktore vidno pod urcitym uhlom, nechcel som hned pokazit drahsi bezchybny displej, no zistil som ze mi to nijako neprekaza a necham si tento :) Vyzera to o triedu lepsie, je to vacsie ale hlavne farby su neporovnatelne krajsie, Mam tam ikonky z MIB3 ak by to niekoho plietlo. Ak by bol zaujem mozem pridat kratky postup, robil som priebezne foto z montaze :) Editováno: 25. Únor 2022, autor: wlado93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacek1 Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Ahoj, mám dotaz ohledně Amundsena+ .... mám ho nově v autě, a nechce mi stáhnout telefonní seznam do rádia (telefon iPhone 7), je tu tedy někdo kdo má apple, jak mu to funguje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.