TraCker Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Ahoj. Mám dva metry. Uvažuji o koupi fabie II nebo roomstery. Určitě je lepší si toto vyzkoušet reálně u někoho, kdo tento vůz má nebo v bazaru. Ale chci se ještě předem taky zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti. Mám dva metry a např. v octavii I zamnou zůstalo méně místa než ve felicii, kterou mám doteď. V roomsteru se všude píše, jak je zadná část prostorná. Je tam opravdu ost místa na nohy pro případné pasažéry jak v roomsteru tak ve fabii ll ? Mockrát děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Máme v práci FII, ale spíš to není o vejšce, ale jak seš zviklej se rozvalovat. Já mám přes 2m a za mnou se normální člověk vejde a za kolegu co má 175 ne. Po něm popojíždím tak vo 3 zuby dopředu. Já si za sebe sednu, ale levý koleno mám na dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 V Roomsteru je vzadu místa na nohy dostatek i když se posunou zadní sedačky dopředu a přední jsou na zadním dorazu. V OI nebo Fábii II je daleko méně místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 31. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Tak jsem nakonec FII koupil. Když jsem na předposledním zubu a opěradlo mám v pro mě pohodlné pozici, zbylo vzadu ještě dostatek místa. Do včera jsem měl felicii a je v FII je místa více. Takže spokojenost. Vydržet se to dá :-) Díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.