Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Masakr. Ale kdyz jsi videl, ze te predjizdi a videl jsi, ze jede neco naproti, tak jsi teda moc nebrzdil (spis to skace nahoru) :D

Asi to bylo ve vesnici, ale pokud ne, tak ta Tvoje rychlost je taky na pováženou

Jezdim bezne tachometrovych 60, tam kde jsou chodniky jako v tomto pripade a to byvam vetsinou brzda provozu a za mnou kolona. Pres nas je tah na Slovensko a prave nasi sousede moc na dodrzovani rychlosti teda nejsou, viz. tento pripad. Bezne jezdi ve 40 kde jsou dva prechody a zatacka kolem 90 se divim ze se jeste neco nestalo.

Já to myslel opačně. Jakože se nedivím, že Tě předjížděl.

??? Kdyz jsem v 50 jel tachometrovych 60 tak se nedivis ze me predjizdel??? To asi nechapu...

Jedna žádost o návrat k tématu snad stačí. Další OT smazán.

Aby bylo jasno - toto téma není určeno k řešení situací na videích! Videa mají mít jen ilustrativní charakter k posouzení kvalit kamery.

• 4 týdny později...

mimochodem, co máte nastaveno za rozlišení videa (ti co máte tento typ)?

Odkud jsi ji kupoval a na kolik tě vyšla?

Stahli te celnici o nejaky clo a dph? Platil jsi neco navic?

mimochodem, co máte nastaveno za rozlišení videa (ti co máte tento typ)?

Tusim ze full HD pri 60 snimcich...

Jinak gratuluju k vyberu, taky ji mam z aliexpressu s gps a 32Gb kartou me vysla na 96,79$.

Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk

Upraveno od Hanysek Kocich

tož to je good cena :kol-47: . K tomu rozlišení ... potřeboval bych to v tom jejich značení něco x něco a snímků za sec. Bohužel jsem teď v práci, manuál i kamera je doma, bo ještě čekám na kabel (pojistka->autozásuvka), takže nemohu vypsat ty varianty co to nabízí.

edit: a ten polarizační filtr používáte? Všiml jsem si včera, když jsem udělal zkušební záznam, přidržením na skle, že jsou v záběru odrazy věcí na palubce

Mám jí teprve tři týdny (kupovanou v ČR, ale bez DPH) a momentálně nahrávám 2560x1080 - 30fps, ale budu zkoušet 2304x1296 - 30fps.

tak možná rozlišení jsou:

2560x1080 30fps 21:9 (cinema mode)

2304x1296 30fps 16:9

1920x1080 45fps 16:9      tento mám momentálně nastaven

1920x1080 30fps 16:9

HDR 1920x1080 30fps 16:9   nebo bych měl nastavit toto?

1280x720 60fps

1280x720 30fps

jde mi o optimální nastavení poměr slušné rozlišení/přijatelná velikost (aby se mi po 2 h jízdy nepřepsala novým záznamem)

Vypadá pěkně. Kolegovi minulý týden nějakou z auta ukradli. Ideálně asi co nejmenší a nebo sundávat, ale tahle vypadá rozumně

jj, je to sympatický malý váleček a snadno odnímatelný :kol-47:

• 2 týdny později...

Tak mi právě dorazila tato kamera, mám ji jako dárek pro taťku na narozeniny. Je třeba ji řádně otestovat, pak dám echo jaká je. Kdyby jste se chtěli na něco ohledně ni zeptat, napište.

post-84654-0-47112800-1461574048_thumb.p

• 2 týdny později...

Tusim ze full HD pri 60 snimcich...

Jinak gratuluju k vyberu, taky ji mam z aliexpressu s gps a 32Gb kartou me vysla na 96,79$.

mimochodem Hanysek, jak je to se zvukem u teto kamery? Mám video bez zvuku, ovšem co mi vrtá hlavou je že v menu je možnost indikace zelené diody buď GPS status, nebo MIC status. Ale nikde dál v menu jsem nenašel nic o zvuku ... umí ho vůbec?

Samozrejme ze umi a nahrava ho v dostatecne kvalite. Stisknutim tlacitka jde samozrejme zapnou a vypnout nahravani zvuku...

a kterým????

edit: už jsem to našel v návodu ... po aktivaci nahrávání stisknout tlačítko Up   ...a už to fungíruje :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.