Prosinec 28, 20168 r jj, oddělené aplikace dash board camera/mobil->navigace má svoje výhody, jak bylo řečeno, o kameru se nestarám, zapne se sama vypne se sama v závisosti na klíčku v zapalování, sundávám, jen v případě nutnosti stáhnutí videa, rovněž se nestarám o kartu, v 5 min smyčkách to valí furt na kartu a v případě plnosti karty přepisuje nejstarší videa. Kdežto mobil je bohužel (bohudík )víceúčelové zařízení, takže navigaci nepoužívám stále, netřeba řešit volné místo na paměťovce, potřeba volání apod. ....
Prosinec 28, 20168 r Já zakoupil na ali kameru 11.11. přišla nedávno. Dnes jsem začal s montáži, jen se mi nechce dnes rozdělat sloupek a tahat kabel. Zitra jdu do práce, takže dodělávka až příští rok v lednu.
Prosinec 28, 20168 r https://www.aliexpress.com/item/Car-DVR-Camera-Video-Recorder-Universal-Hidden-DVRs-Dashcam-Novatek-96658-Wireless-WiFi-APP-Manipulation-Full/32714544509.html?spm=2114.13010608.0.0.wTFQm0 Líbí se mi, že nemá displey a pokud chci vidět co natáčím, anebo přehrát video, jde se spojit přes wifi na mobil.
Prosinec 28, 20168 r to řešení se mi moc líbí, jen jsem zvědavý na tu kvalitu záznamu ... až ti to pošlape, hoď sem pls krátké video, ať mohu porovnat
Prosinec 28, 20168 r Já zakoupil na ali kameru 11.11. přišla nedávno. Dnes jsem začal s montáži, jen se mi nechce dnes rozdělat sloupek a tahat kabel. Zitra jdu do práce, takže dodělávka až příští rok v lednu. Nebude to fungovat v autech se senzorem a kamerou pro asistenty, ale jinak zajímavá.A určitě není na škodu ta absence displeje - u mé TrueCam se dá nastavit spořič, který ukazuje jen rychlost + varování před radary, ale i tak jí mám nalepenou za zrcátkem tak, že na ní nevidím a varování bere jen akusticky.
Leden 2, 20178 r Tak kamera namontována, ale mám jeden problém. Video se neukládá na paměťovou kartu. Nevíte co s tím?
Leden 2, 20178 r ako prvé by som skúsil inú kartu, ideálne aj viaceré rôzne kapacity. prípadne skúsiť formátovať (predpokladám že ovládanie cez mobil)
Leden 2, 20178 r a nemá možnosť formátovať priamo cez aplikáciu? či nepotrebuje nejaké vlastné formátovanie. prípadne ešte skontroluj formát karty - FAT32 alebo NTFS (podobne ako to je pri niektorých telkách či rádiách
Leden 2, 20178 r no to už je asi jediná možnosť. PAL by vadiť nemalo, to je len výstupný "rozmer" resp. "formát" obrazu, aby ti to v notebooku/mobile/telke neroztiahlo/nestiahlo (nezmenilo pomer strán). skús FAT32, za pokus nič nedáš
Leden 17, 20178 r Já zakoupil na ali kameru 11.11. přišla nedávno. Dnes jsem začal s montáži, jen se mi nechce dnes rozdělat sloupek a tahat kabel. Zitra jdu do práce, takže dodělávka až příští rok v lednu. Ahoj, jestli muzes hod sem nejake videjko za dne a v noci. Predem diky [emoji6]
Leden 18, 20178 r slušná kvalitka, RZ jdou přečíst, ukazatele směru též bez problémů ... když ještě uvážím že youtube si to video zkomprimuje ... v čem (jaká přípona) je origo soubor? A jak jsi nakonec pořešil tu kartu?
Leden 18, 20178 r kurna pekna kamera,nemaji tam i verzi na destakove zrcatko?nemas odkaz na tu tvoji?ten stary odkaz nejde diky
Leden 18, 20178 r Kartu jsem vyřešil tak, že jsem to zapojil jak jsem měl a ono to funguje . Videa jsou MOV. Nevím proč, ale v noťasu nejsou ty videa dobré. Když to ale přehrávám v tabletu nebo v mobilu tak je to super. Kamera po vytahnutí klíče ješte 1 min nahrává. Za 1200,- si myslím dobrý kup.
Leden 18, 20178 r před 7 minutami, foxdivemaster napsal: kurna pekna kamera,nemaji tam i verzi na destakove zrcatko?nemas odkaz na tu tvoji?ten stary odkaz nejde diky https://www.aliexpress.com/store/product/Car-DVR-Camera-Video-Recorder-Universal-DVRs-Dashcam-Novatek-96658-Wireless-WiFi-APP-Manipulation-Full-HD/346390_32791431156.html?spm=2114.12010608.0.0.DpFSph Já osobně bych ji už nedal tam kde jsem ji dal, ale dal bych jí z pohledu řidiče vpravo vedle nohy zrcátka. Takhle je trošku níž pod zrcátkem a tak by byla výš a pěkně schovaná za zrcátkem.
Leden 18, 20178 r dekuju za odkaz,asi do ni pujdu,to video fakt vypada dobre,ta cocka je vyskove stelovaci ze?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.