šulda Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Kousek nad tvým postem, rolbař. Buď mu napiš SZ nebo cardiagnostik.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Mám úplně obyčejnou Fábii, na elektriku jsou tak akorát světla a něco mně vyžírá bateriii, i když je klidový odběr v normě (cca 15 - 20 mA). Druhý den po odstavení má baterka klidové napětí na prázdno 12,6 V (po nabití nabíječkou 12,7 V), když auto dlouho stojí (2 - 3 týdny) je klidové napětí na prázdno 12,3 V. Když jsem nechal baterii odpojenou, tak napětí neklesalo (ale auto stálo asi jen týden). Tak jsem z toho pitomej. :-) Nemůže se něco občas probouzet a usrkávat z baterky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Po roce a půl a 45 tis. km mi odešla BOSCH S6 AGM.Třetí týden na reklamaci a vypadá to, že si příště koupím obyčejnou akumu a ne Boschku za 4250, která nepřežije ani záruční dobu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 V dnešní době to opravdu nemá cenu platit za "značku". Jezdím aktuálně 7,5 roku a 150 000 km na baterii Bear z hypernovy. 55AH za 1290 nebo tak nějak. Po 3 a 6 letech jsem dolil po pár kapkách destilky a šlape bez zaváhání. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Dobry večer chtel jsem se zeptat jestli se někomu nestalo něco podobného jako me..zničeho nic jsme mi vybila baterka do mrtva po merini byl u kompletne vypleho auta odber 1.5A Po dvou dnech baterie vybita ze ani kontrolka se nerozla...po napichnuti na diagnostice mi to vypsalo tyto chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Ahojte zjistil jsem na me odtavii 2 ze vybijeni zpusobuje origo blietoth jednotka.Zatim vyreseno ze jsem odpojil jednotku vyprogramoval z gateway.Ma to uz nejake reseni napr jine zapojeni apod. Moc diky Rosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Takisto mam problem s osvetlenim schranky, vsimol som si ze mi nevypina svetlo . Aby ste si to vedeli predstavit co to robi , spravil som video . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.