Martin Z Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Ty plasty od sebe asi půjdou nějak rozdělit, ale já bych to doma asi neriskoval a tohle řešil u prodejce. Oni to nějak udělají a řekl bych, že to úplná maličkost není. Máš to v zorném poli a budeš na to koukat pořád. Jestli tom uznají jako reklamaci nebo budeš platit netuším, ale i tak bych to tam nechtěl. Nebo to zkus zastrčit dovnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 listu vycvakat a uvidis co tam je,..... muze to byt jen stitek s identifikaci dilu, nejspise palubni desky Kazdopadne pokud si netroufas, normalne bych jel do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Bacha, lišta je přidělaná šrouby pod výdechy! Ať si něco neurveš. Asi bych to nechal raději na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Aha, já si právě vzpomněl na tvoje téma, že jsi ji měnil. Zatím na to kašlu, nestojí mi to za ty nervy. Případně se zmíním při některé návštěvě servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 (editace) Mám špatné zprávy, seznam závad se rozrůstá. Levé zrcátko se směrem dolů naklápí dle nálady, někdy třeba na sedmý pokus. Co je horší, nejde otevřít víčko nádrže. Tankovalo se jednou po vyjetí z showroomu. Editováno: 4. Červen 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 To je blbé...snad z toho nebude vetsi seznam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Chceš ukázat můj seznam s Rapidem za dobu záruky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 na to víčko nádrže bylo u Rapidu někde TPI, podle kterého někdo vymýval tlakem okolo nádrže a myslím se tam poškodil nějaké těsnění a pak to nejde otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Hmm, já ho neumýval, tak jedině v myčce před předáním se to mohlo stát. V AS už víčko otevřeli na počkání a objednali nový mechanismus, prý bez přemlouvání. Zrcátko budu ještě sledovat. A aby nebyla nuda, tak se objevilo cvrlikání klimatizace. Měl jsem za to, že tohle mají dávno vyřešené (výroba 4/2018, sobota). U předchozího Rapidu se nic z toho neřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Tak klimatizace mě dostala. Opět. Co já se s tím natrápil a nareklamoval u předchozího. Tam kompresor bzučel jak tyristory v tramvaji. Člověk by si myslel, že to za těch pár let nějak vychytali. Skrze dobrou nabídku jsem pořídil nový MR2018 a ještě ten týden se ozval cvrček z výdechů :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 (editace) Jestli opravdu ještě v roce 2018 montují do aut vadné kompresory, tak mě asi mrskne. Edit: Editováno: 5. Červen 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik97 Vloženo 7. Červen 2018 Sdílet Vloženo 7. Červen 2018 Áno montujú tam sanden ktoré potom v rámci záruky menia za Denso 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 Přesně tak, teď mi to potvrdil jeden čerstvý majitel nového Rapidu 1.0 TSI, má tam SANDEN a po 2000 km šel reklamovat bzučení kompresoru u prodejce, kde ho poslali domů, jako obvykle. Tak to reklamoval rovnou Škodě, dá mi vědět jak to pokračuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 Škodovka o tom ví - viz https://forum.skodahome.cz/topic/143123-bzu%C4%8Den%C3%AD-klimatizace-p%C5%99i-ac/?do=findComment&comment=2326491. Takže nenechat se odbít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 Kde všude jsou montovány tyto náhražky Samden, namísto Densa? Respektive jakého MR a modelů se to týká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 V 31. 5. 2018 na 23:57, Twisted napsal: Nebyl bych to já, abych na novém autě (čerstvě předáno, 15 km) nenašel nějakou vadu na kráse. Nad dekorem palubní desky je vidět něco bílého a při bližším pohledu to vypadá jako zastrčený papírek. Horší je, že na světle jsou okolo toho vidět škrábance na dekoru. Auto stálo delší dobu v showroomu, takže nějaký aktivní zákazník si mohl hrát s vizitkou a pak ji třeba usilovně zkoušel vytáhnout. Co s tím? Strašně nerad tyhle věci řeším, každý se na mě tváří jak na hnidopicha. Už si ten papírek vydoloval ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 (editace) Ne, papírek mě teď trápil nejméně. Není tam skoro žádná mezera, takže to chce spíš demontáž dekoru. Navíc v posledních týdnech Rapidem prakticky nejezdím, čímž jsem od papírků v palubce, pískání kompresoru i vrzání šaltpáky ušetřen. Aspoň víčko po opravě funguje. Editováno: 26. Červen 2018, autor: Twisted 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 offtopic: něco jsem hledal kolegovi na Dacia forum a zběžně jsem pročetl forum "Na co si dát pozor při přebírání nového vozu", no tam jsou takové perly, že i Rapid je proti tomu skoro vzor kvality. Jedna perla za všechny: "Zadní levé dveře mám dole v rohu vyoseny o 2 cm směrem do auta a zadní pravé na stejném místě lícují s prahem", odpověď: "jo, mám to taky, to je podle toho, jak jim to v továrně zrovna výjde". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Dacia stála 220 000kč, můj Rapid 350 000kč. Seznam je dlouhý a servisy odolávají něco opravit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 nedávno přede mnou stálo na semaforu nový sandero a nestačil jsem se divit, jak blbě křivě a nesymetricky vůbec nesedí pátý dveře, ale tak hlavně že to vůbec jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 (editace) Jak máte hlučnou převodovku při řazení kvaltu ? Vím že je normální, když při změně rychlosti třeba i s vypnutým motorem je slyšet z pod auta kovové "cvakání", ale třeba fabie 2 to tak hrozné vůbec neměla, přijde mi to jak ve feldě . Jestli je to vlastnost nebo závada. Především při zařazení dvojky to je jak kdybych sešlapnul plechovku. Editováno: 5. Srpen 2018, autor: Malarkey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Jjo cvaka to nahlas normalne, nebo aspon me uz od novoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Jo je to cvakacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Jinak mi neprošla reklamace rezavých zadních kotoučů a třmenu ( podle mého značná). Chystám se tam po prázdninách jít s volným obložením ruční brzdy, vrzáním od předního kola, ošoupaným volantem a asi 2mm škvírou mezi obložením palubní desky a "modulem" výdechu ventilace u řidiče ( taková blbost, ale vytáčí mě nato koukat) - tahle konkrétní mřížka je celkově nějak volná a má vůli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Na kotouče mi byli řečeno, že to je vlastně úplně jedno, že jsou dneska destičky tak kvalitní, že to ty kotouče tak oddělá, že při každé výměně destiček budu dělat i kotouče.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.