sytic Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Skvělá práce a odvaha! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Zdravím, pěkná práce, držel jsem vám celou dobu palce a vyšlo to! Když se tak blbě zeptám, dá se ten nárazník ještě u té firmy vyrobit? Asi jo, když už mají teď formu. A kolik vychází ten nárazník co máš doma volný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 13. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Skvělá práce a odvaha! Děkuji moc. Ještě to není na autě, ale ted už to bude mít spád. Už jen doladit a hodit do barvy. Tak ať to šlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 13. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Zdravím, pěkná práce, držel jsem vám celou dobu palce a vyšlo to! Když se tak blbě zeptám, dá se ten nárazník ještě u té firmy vyrobit? Asi jo, když už mají teď formu. A kolik vychází ten nárazník co máš doma volný? Děkuji za podporu. Samozřejmně, není problém se s firmou domluvit a nechat si udělat nárazník. Formu mají. Nárazník mám k mání za 3200,- Nemám na tom ani kačku navíc, Těžko říct, za kolik to bude u firmy. Holt originál je originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 vypada to moc pekne :-) a denni sviceni tam pujde dat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 a nemas trebas i foto z dalky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 vypada to moc pekne :-) a denni sviceni tam pujde dat ? Zdarec. Co se originálního denní svícení týče, tak nebude problém. Jelikož jsou v nárazníku použité originální mřížky od ŠA, tak otvor pro ně je původní. Jen se bude muset upravit jejich uchycení v této mřížce, neboť nešlo do formy nárazníku udělat všechna uchycení dle originálu. Ale již tady jezdí několik jedničkových fábií, které mají tak upravené nárazníky včetně tohoto originálního LED denního svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 a nemas trebas i foto z dalky ? Tak další fotky opravdu nemám. Dělal jsem je na dílně, kde jsme ladili nárazník a více místa tam nebylo. Tak snad příště, až budu finišovat na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 čau chlapy, tak už máte někdo nasazený nárazník, nebo čekáte na jaro jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Zdarec, tak se musím přiznat, že asi vše nechám na jaro... :kol-18: Teď se mě do přestavby moc nechce ... Nicméně mám alespoň naplánováno na víkend změnu podvozku. Tak snad se vše povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Tak vás trochu navnadim chcete??? myslim ze jsem první a original plast zadný lamino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 výborný, vypadá to luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 26. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Tak vás trochu navnadim chcete??? myslim ze jsem první a original plast zadný lamino Zdarec, na pohled super. :specool: Proto ho mám také. Jasně, že plast je super... Otázka je, zda je to jeden kus plastu a nebo složenina ze dvou dílů a pak sbalastené dohromady .... Pokud ta první varianta tak to je super a dej kontakt, kdo to vyrábí.. :kol-47: Pokud ta druhá varianta, tak nic pro mne. :kol-60: Už jsem viděl podobně dělané nárazníky a do roka a dne se to většinou začalo trhat, prasklinky a podobně. Tak to je to, proč jsem volil laminát... Ať dobře nárazník slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Zdarec, na pohled super. :specool: Proto ho mám také. Jasně, že plast je super... Otázka je, zda je to jeden kus plastu a nebo složenina ze dvou dílů a pak sbalastené dohromady .... Pokud ta první varianta tak to je super a dej kontakt, kdo to vyrábí.. :kol-47: Pokud ta druhá varianta, tak nic pro mne. :kol-60: Už jsem viděl podobně dělané nárazníky a do roka a dne se to většinou začalo trhat, prasklinky a podobně. Tak to je to, proč jsem volil laminát... Ať dobře nárazník slouží. Samo ze je to ze dvou kusů svařeno a doby kdy se pořádně neuměli vařit plasty jsou pryč dneska 30% aut jezdi na složených náraznících. Jinak plasty jsou (PP) stejný a je to ještě převařený pruhem a drzí to fakt dost ze by praskal sám od sebe se nebojím. PS: Pro mě zase není laminát : 1) dopasování jakéhokoliv nárazníku z lamina hroznej opruz aby to trochu vypadalo 2) nemáš origo úchyty na mlhovky atd. 3) Policie - pokud poznají laminát jako ze zkušenej poklepem pozná je průšvih aspoň u nás Ale chápu jinej kraj jinej mrav Jinak jsem zvědav až tam ty nárazníky nahážete jak to bude vyzerat, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Mas to luxusni a na rychly pohled bych ani nepoznal, ze je to pred FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Za mne perfektni,palec nahoru za odvahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Hoši mám na prodej tento nárazník na před fl. fabii, vrch je origo plast a na něm dopasovaný ten laminát, stačí nalakovat, na autě jsem ho již měl dopasovaný ale nesedí mi k celkovému designu auta proto prodávám, kdyby měl někdo zájem bez mřížek prodávám za 2000kč :-) kdyžtak tel. 777 77 17 06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Mas foto na aute ?????Jestli jo dej ho sem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 A co vy ostatní jak to s nárazníkem vypada??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Někdo jste me dost vytocily když jste dali ze prodáte laminátovej RS narazník na roomstera a k tomu moje Fotky roomstra. 1) Vůbec nemam narazník laminátovej nýbrž plastovej!!!! 2) Když nemate trochus slusnosti se zeptat zda tam fotky můžete vlozit nechci aby jste tam ty fotky měli!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 A jak můžeš vědět že to byl někdo odtud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Tak tech nárazníku bylo byrobeno zatím jen 5 a všechny se tady prodaly :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Proč nenapíšeš adminovi sz?Takhle je to jen výkřik do tmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 já nárazník pořád mám a chystám ho nasadit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 uz jsem to vyresil ten někdo je smazal ty fotky jinak se tesim az nasadíte ty lamináty jsem zvedav jak to bude vypadat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.