stafa Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Ak máš full led, je na tom statické AFS... Čo by si tam chcel dorábať? Dynamické AFS mali predface s xenónmi, či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Tak, tak, pokuď se nepletu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Led denní svícení je snad standard i u halogenů po faceliftu ? Jestli chceš vyměnit světla na před FL, tak to nedělej. To denní svícení je tam vyřešené tím snad nejlevnějším způsobem a vypadá podle mě dost strašně, určitě se nevyplatí. Co dělá O3 po FL podle mě hezčí je nová kapota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Zadání tématu sis nevšimnul? Já ano. Takže to tady končím, pokud nechceš měnit halogeny za AFS bixenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.