Rapid2013 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Co takhle uspořádat mini sraz někde v okolí Trutnova?Měl by někdo zájem?Sejít se, pokecat , pokoukat , postěžoval si na Rapidy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Tak se dívám,že ti snad nikdo do dnes neodpověděl.Já bych do něčeho šel,už i sám jsem k tomu vyzýval,ale nikdo na to nereagoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Jo, byl bych pro, nemám to daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid2013 Vloženo 7. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Tak to by bylo super.Jde o to kolik by nás bylo a kde by se sraz konal.Ja jsem pro okolí Trutnova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Sice jsem z MB ale do Trutnova a Náchoda jezdím - bohužel budu mít Rapida až ke konci května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid2013 Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 No myslím že můžeme počkat do května až bude jarní počasí.Treba se Nás sejde do té doby více ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 já bych se dyžtak také přidal, jestli nevadí že mám O2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid2013 Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) Co myslíte ostatní?Já bych v tom neviděl problém. Editováno: 9. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Ideální je jaro, vyhlidnout si pro sraz nějakém kemp s hospudkou,tam by byli rádi, kdyby mimo sezónu měli nějakém kseft. Taková sobota v květnu by byla ideál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid2013 Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 A co takhle www.kemp-dolce.cz Pěkný areál asi 5 km od Trutnova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Když budu mít v době srazíku Rapida, není problém ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Jsem sice z jihu Moravy,ale pokusil bych se dorazit taky.Vyhodil jsem vyzvu pro JM,ale nikde nikdo.Byl by tady někdo pro sraz Rapid jih Moravy,Brno a tak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.