zemlik Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Chtěl bych se zeptat, mám zadní okýnka v elektrice, ale ovládat jdou jen vzadu, jako řidič je můžu pouze zamknout. Šlo by to nějak předělat aby šli ovládat i z místa řidiče, případně na kolik by vyšli díly, mám na mysli výměnu tlačítek ve dveřích aby byli čtyři a ne jen dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 mno podle fotek interieru "dveří" bych řekl že tam talačítka na ovladní zadnich oken jsou , divil bych se kdyb ne , a pokud tam nejsou a zadni okna jsou v elektrice , a ty máš ve předu je dvě tlačitka na přední okna , tak dodělat kabelaz sehant tlačítka na 4 okna a možná i vymněna jednotky oken , pokud tem najká je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Mno,Rapid do určitého data výroby nemá ovládání zadních okének od řidiče i když jsou zadní okna v elektrice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Vyměň původní ovladače oken ve dveřích za 5JB959857 (800 Kč), misku madla LP dveří za 5JA867171D (335 Kč), natáhni kabely do zadních dveří a máš hotovo. Jen upozorňuji, že pokud nemáš motory zadních oken s koncovým písmenem G ale F, tak pozor na bezpečnost při zavírání zadních oken zepředu, tyto motory nemají pojistku proti sevření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Dotaz: motor s pojistkou proti sevreni ma F-ko? To by mohl jit i dopredu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 To je přesně to co jsem potřeboval vědět! Díky moc! Jen ještě taková drobnost, co se stane, když třeba vzadu budou děti okýnko otevírat a já současně zavírat? Teoreticky by se snad nemělo dít nic, pokud to nevyhoří;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Tak u standardního ovládání oken FI, OII, SII, má řidič přednost, jak je to u jednoduššího Rapidu těžko říct, ale tipuji, že to bude stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ployd Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Zdravím, kde s prosím dají koupit ty díly 5JB959857 a 5JA867171D? S pomocí google jsem neuspěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Ano je mi jasné že u originálu budou mít tlačítka řidiče přednost, ale jesli si natáhnu dráty od zadních dveří dopředu, tak budou mít oboje dveře stejnou prioritu a co se pak stane, když současně vzadu bude někdo okýnko otvírat a vepředu u řidiče zavírat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Zdravím, kde s prosím dají koupit ty díly 5JB959857 a 5JA867171D? S pomocí google jsem neuspěl. Nevím odkud jsi, Ale ja tu mam treba mototechnu, takovej komunistickej obchod kde sezenes i lampy na favorita No nicmene staci tam jit s tim cislem dilů, oni to objednají, ty zaplatis a za par dni si to vyzvednes... No anebo normalne k dealerovi do servisu...ty ceny mi tenkrat vychazely téměř stejné (kupodivu) Editováno: 14. Listopad 2013, autor: rogerer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Lidi už jsou z toho internetu úplně zblbý... Škodovka je skoro na každém rohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Dala by se dodelat elektrika zadnich oken pokud mam vzadu svihadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Pokud myslíš švihadly původní lanovody mechanického ovládání oken kličkou, demontuj kličky s mechanismem a namontuj motory a příslušnou elektroinstalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Diky. Vedel bys kde by se ty motorky dali sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 S inzerátem tady na fóru jsem nepochodil, tak jsem je musel koupit v prodejně ŠA. Žádná láce to však nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Kolik si za to dal? Me rekli 3500 kus jen za jeden motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Ahoj, mám v zadu švihadla a chtěl jsem se zeptat zda se dá dodělat elektricke stahování oken v zadu a kolik to stojí a kdo to provádí. Děkuji za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Realizoval prosim nekdo dodelani ovladani zadnich oken. Mam 4x elektriku ale od ridice jen predek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.