Přejít na obsah

Vaše spotřeba


Hanysek Kocich

Doporučené příspěvky

136 gps cca 140 tacho na stejném kuse (jezdim denně po d8) od začátku takhle žere dnes do Plzně 8.1 průměr 101km/h při stejném stylu jízdy nechavam to na D a S tam prakticky nedám ale myslel jsem ze to bude zajetím ale už má za sebou 5000 km

Jinak točí při 140 km/h cca pod 2800 ot/min jedu na tempomat

Editováno: , autor: cs_paladin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, to i s OII mám za určitých podmínek míň při podobném tempu. Ale dost záleží na trase - já spíš jezdím tachometrových 140km/h po D1 z Prahy do Brna a tam se mi to motá kolem 7 litrů při průměru kolem 125 km/h, ale vím, že třeba po R6 směrem z Prahy na K.Vary se to blíží k 8 litrům, protože je to do kopce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní testování po dálnici mezi F-M a Českým Těšínem, tempomat nastaven na 140km/k, spotřeba se pohybovala kolem 7l/100km. Už mám přezuto 195/55 R15 Michelin Alpin. Otáčky při této rychlosti 2800ot/min.

 

Jinak v létě (viz. můj příspěvek na první stránce) při cestě do Brna 5,9l/100km a z Brna 6,8l/100km, akorát v tom není jen dálnice...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

zdar lidi, nemám sice Rapida ale to samé v Toledu s DSG, žere mi to od počátku jako skoro můj starý 3.0 V6 v Laguně, sice jezdím krátké trasy do 10-20km v silným provozu s 2km popojížděním cca 5-15 min dle hustoty, tak to je pořád kolem 10,5L a víc, teď jak začlo mrznout tak to je i 20L když jedu do 2-3km, jinak mám dlouhodobou od koupě 9,8L, zkoušel jsem i eko na 156km a byl jsem tam za 7L, po Praze nejmíň večerní projížďkou 33km a průměr 7,2L, ale zcela bez provozu jen pár semaforů. Tak nevim, asi to vrátim :-)

 

1.2 silná slabá ale bez DSG při zkoušení jezdila v poho do 6,8L při stejném ba i rychlejším stylu.

Editováno: , autor: LEdit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no zameril jsem se na ten sprintmonitor.de a obdobne spotreby tam jsou taky, kdyz jde o město, tak uvidim, u me je to fakt o kratkych vzdálenostech, je to spis posunovadlo, ale cekal jsem tak do 8,5L i s nejakym to prislapnutim, tohle je fakt dost.

 

Dal jsem tam na zimu 205/55/16 oproti letu 215/45/16, ale stejne to leze , zima je zima no.

Editováno: , autor: LEdit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je fakt ze mesto a kratke trasy delaji sve, gumy ti moc velky rozdil neudelaji. Pokud nelpis na DSG tak 1.2TSI 77Kw...

tu jsem chtěl v Rapidu Style PLUS, ale nakonec to vyšlo skoro stejně draho jako moje Toledo 1.4TSI Style s DSG, rozdíl byl nějakých 15tisíc, to jsem oželel, jinak Rapid ve stejný specifikaci co mám Toledo vyšel o 46300kč v té době dráž, to už mi přišlo sakra moc a to po slevě 10%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

už jsem se taky dostal pod 6 litrů :-), ale vždy s velkou průměrnou rychlostí. Jakou máš třeba průměrnou rychlost na nádrž ???

 

já mám na nádrž průměr kolem 8L na +-27-30km/h :kol-32: asi budu chodit radči pěšky

Editováno: , autor: LEdit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak prumer na nadrz nevim, ale do prace kdyz jezdim tak mam prumer okolo 55km/h. Mam to 20km jsem v praci zhruba za 20 minut, ale treba nez vyjedu od baraku na hlavni cestu mam ujety skoto kilometr a neprekrocim dvacitku. Jezdim bezne max. o 10km/h nad limitem nebo limit, zalezi na provozu, cestou projedu ctyri vesnice, naberu dva lidi, kazdeho zvlast a zastavim se v pekarne, kdyz se to vse secte tak ten prumer jde rychle dolu na tak kratke trase...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...