Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, netuší někdo, zda jde vyměnit volant i s bagem z OIII/Rapida nebo z Fabky/Roomstera MR 2013 do Octavie II?

Moc se mi líbí to tříramínko  :w00t1:  a ten přepínač světel je taky moc pěknej... :rolleyes:

Díky za odpovědi.

post-12600-0-60418400-1384288529_thumb.j

• o 2 týdny později...
Vloženo

kamarád si chce vyměnit věnec v Oll předface, jaký lze místo toho použít volant?? lze použít z jiných modelu,aniž by musel kupovat i jiný beg?? má klasický 4-ramínko.

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

takže když koupím volant octa 3 bez žadných multifunkci jen volanta,lze teda bez problémů vyměnit do oktavie 2 2012?airbag zapojení sedí?

take bych chtel vymenit 4rameny volant z o2 predfl ktery semi nelibi za libivejsi 3ramenny volant z o3 RS =) Co sem si zjistil tak to lze, jen musis koupit volant vcetne airbagu, ten stary airbag nepasuje a na multifunkce asi zapomenout. Jak pise "j0ska" bude se muset zmenit zapojeni a kabely k tlacitkum multifunkce volantu urcite to nepasuje + vymenit podvolantovou jednotku + krouek pro multifunkcni volant, která bude podporovat multifunkční volant a urcite nakodovani vagem spis to nekomu sverim, sam do toho nejdu =)

Editováno: , autor: tomio3
Vloženo

Jakmile máš materiál, zbytek je trifka na 30 minut i s kódováním, multifunkce půjde, pokud máš tlačítka superb, fabia, yeti, rapid, citygo.

takže volant, kabel, podvolantovku, airbag a případně tlačítka.

• o 5 měsíců později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

Zdravim, 

Chtěl bych se zeptat, co všechno bych potřeboval k tomu, abych vyměnil volant z OIII (OIII RS) do OII před FL? Jestli je to vůbec možné a jaká by byla cca cena?!

Díky za odpověď...

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdar Lidi,

Mám O2 elegance s volantem (4 ramena) mající multifunkční ovládání... Po připojení a zapojení volantu z O3RS (3 ramena + multifunkce), mi nefunguje jak multifunkce tak i klakson... Kde mám hledat problém, či řešení?

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Cavte tiež sa chystám dat volant z fabie 3 bez multifunkcie. 

Octavia 2 predface multifunkčný 4 ramenný chcem dat preč. 

Jedna sa mi o to ze po zapojení kus za kus bude fungovať airbag, klakson treba predĺžiť káblik, páčky smeroviek budú vypínať, a tempomat? 

Dakujem prikladám foto budúceho volantu

Za skoré odpovede ďakujem vopred

Screenshot_20190626-084621.jpg

Screenshot_20190626-084636.jpg

Screenshot_20190626-084627.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...