Přejít na obsah

Klepání (ťukání) v levé přední části vozu - vadný silentblok uložení převodovky


pusher...

Doporučené příspěvky

vieš koľko by to bolo pre ŠA peňazí? ...

Vies co, ze mna ako spotrebitela to vobec nezaujima. Pokial konstrukcia auta nebola dobre premyslena a su nejake vady nech urobia zvolavacku, mrte ludi s tym ma problem, niekto pri 8000 km, niekto pri 30000 km, nepiseme len my o tom, nemecke, ruske a podobne fora tiez sa zaoberaju tymto problemom. Neriesil by som to iba vtedy ak by to auto bolo lacne ako Dacia, ale kedze uz som zaplatil nebudem akceptovat praktiky servisov.

Dneska mi sused povedal ze ti daco vpredu buchalo ked si vychadzal z dvora ze co si si kupil za šrot...neprijemne pocut, co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mbe to v servise po niekolkych pokusoch tiez nechceli vymenit az som to riesil tak ze som prisiel do servisu nech my objednaju ten silentblok som im dal cislo dielu s tym Hčkom na konci ze to chcem vymenit a som ochotny si to cele zaplatit pokial im to ŠA neoreplati kukali sice namna jak na blbca ze odkial mam to cislo dielu lebo vsetko sedelo tak mi ho objednali vymenili a stary poslali do Skoda na vyjadrenie .Nic som neplatil.Inak to umna neslo to klepanie my liezlo tak na nervi ze som bol ochotny to fakt cele zaplatit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bylo by dobré si nejdříve zjistit, při jakých případech se dělá svolávačka, při kterých servisní akce apod.

 

Nehledě na to, že opravdu nikdo neví jaké % silentblocků je opravdu špatných...

 

Sice jsem s tím měl potíže, musel jsem ho dát vyměnit, ale udělat svolávačku je úplně zbytečný a i o servisní akci pochybuju, tohle je zrovna případ který by se měl řešit individuálně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže jak tu už zaznělo, v TPI zatím vůbec nic není, v ETCE je změněno D na H jako by tam bylo od počátku výroby. A moc bych se nedivil, kdyby jim na to školeních techniků ani neřekli, že něco takového je. Nebo mají pokyn to co nejvíc zahrát do autu.

Garancny technik ktoremu som volal do Galanty akurat v tej chvili bol na skoleni a neochotne mi povedal ze o tom nepocul, takze takto to chodi ziadne zdielanie zavad a skusenosti na skoleniach, zasa moj nazor...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska vymeneny silentblok prevodovky, IMPA Bratislava, diely maju skladom o probleme vedia, menili vela preto maju skladom, povedali ze maju uz iny typ silentblokov s ktorymi uz nebude problem.

Nemusel ani jazdit, otvoril kapotu a stacilo rukami potrepat motorom, je to krasne pocut.

Zhrnutie: IMPA Bratislava, super pristup, trvala ta vymena aj s papierovackami 70 minut. Davam im like a odporucam!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Rypicong: Myslim, ze tady byl jeden. Psal, ze mu neco klepe, jenze za jinych okolonosti, nez se tady popisuje. Kdo vi, jestli mu neklepe neco jineho.. jinak jsem si teda nevsiml, ze by to nekomu klepalo po vymene :)

@Temik.sk: kazdemu to zacalo klepat po jine dobe, tak pokud by klepal i ten novy teda, tak to bude mit asi taky kazdy ruzne... Me to zaclo klepat po 18t km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...