Radek TDI 0I Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Dneska jsem vypustil chladicí kapalinu nalil jsem fridex,od té doby mě přestalo auto topit.Když jsem auto nastartoval tak na volnoběh z toho jde takové pískání,při vyšších otáčkách to přestalo.Když jsem oddělal víčko od nádržky na kapalinu,tak začala voda bublat a cpala se voda ven.Na budíkách byla teplota 90stupnů.Mám podezření na vodní pumpu,je to možné?Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) VOdní pumpa může být přidřená, co hadice z motoru k termostatu je horká při provozní teplotě motoru? Že by se pumpa projevila až po výměně kapaliny? Kdy byla měněná? Editováno: 17. Listopad 2013, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek TDI 0I Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Já jsem to tet koupil,tak že nevím,ale prej rozvody byly dělané před 20000km,hadice jsou obě horké ale netopíto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 začal bych termostatem, neotvírá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenet Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 podle mě špatně odvzdušnění,u studeneho motoru vyšroubovat víčko nádržky kapaliny,nastartovat a nechat běžet motor 2 minuty potom motor zhasnout našroubovat víčko zpět a nastartovat a nechat motor běžet dokud teplota nedosáhne provozní teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Rozvody muzou bejt meneny, ale pumpa treba ne, nalil jsi G12 tku? redil jsi ji vubec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 vymenit vodni pumpu, ma plastovou vrtulku a ta se casem rozpadne a hridelka co zbyde tu vodu neprozene. Motor mi nevaril, kdyz semi to stalo, ale prestalo to topit. Hlidej si teplotu nebo radsi nejezdi. pumpa je ale na rozvodaku, takze dost blba prace. To ze si zrovna menil kapalinu muze byt jen nahoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira767 Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 mám podobný problém, teplota na budíkách 90°C ale netopí. Vyměnil jsem termostat i čidlo teploty ( zelené) u termostatu. Byla propláchnutá chladící soustava a dána nová kapalina. Opět netopí. Při odšroubování víčka expanzní nádobky se přes vrchní hadičku vrací voda do expanzky ale žádný velký průtok, zda jsou ve vodě i bublinky nepoznám ale soustavný průtok to není. Spaliny z expanzky nejsou cítit. Rozvody byly dělány před 30 000 ale jaká je vrtulka na čerpadle nevím. Na víčku od oleje je slabá emulze ale opravdu jen nepatrně. Voda se z okruhu neztrácí. Tak a teď je každá rada drahá. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.