Přejít na obsah

Barva auta v TP


mkaba

Doporučené příspěvky

Zdravím,

nevíte jak je to s barvou uvedenou v TP (ve velkém i v malém technickém průkazu)? Koupil jsem nového Roomstera, který má jako barvu: Béžová cappuccino metalíza. V TP mám však uvedeno žlutá. Úřady asi vědí co dělají, ale nějak tomu nerozumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš těžko, já když jsem si na auto dal karbon (kapota střecha) tak mi řekli, že si mám dát do TP raději bílo-černá (řekli mi to na úřadě), že prý nikdy nevím, na jakého policistu narazím... a to, že je to v podstatě jen "nálepka", že prý policajti neřeší a že i závada odstraněná na místě-> znají případy kdy za to dávali flajstry... :kol-44:  Takže já už bych se ničemu nedivil....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Prosím vás, odbočím trošku od témy...Ako je to na slovensku so zapisovaním farieb do TP..pýtal som sa nato a do TP zapisovať nemusíte ak nemáte inej farby viac ako 40% auta ? Príklad ..červená farba a chcem dať čiernu strechu..40% to nie je takže to nemusím zapisovať ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...