Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím pánové

Potřebuji radu povoloval jsem šrouby na rameni na pravé straně a tak nějak pozdě biggrin.png mi došlo že tam je olejová vana co teď?Mám povolit ten šrouby co je na obrázku na levo?Jak vlastně to rameno shodím dolů?

post-60892-0-18944000-1389126210_thumb.j

Vloženo

Nelze "nějak" nadzvednout" nebo jinak odtlačit motor, je přece uložen pružně, aby šlo šroub vytáhnout?

Z fotky to vypadá, že stačí málo a šroub je venku.

Vloženo

No ono to jsem nezkoušel, už bylo pozdě šel jsem z garáže dom :) no vlastně ten přední silentblok ma v sobě kovovou kulatinu a v ní je šroub jedině to zkusit přihnout ten silentblok chybí tam asi 1cm šroubu a je venku...udělali to zajímavě ale :/

Vloženo

mne islo o to ze som na nejaky extra problem nenarazil. bolo to sice asi pred5 rokmi ale to som mal oktu cca pol roku, som len blby chcemik ale okolo auta si robim sam vsetko.:-) mozno jak pise Wojnar, pridvihnut heverom , silentbloky tolku volu maju , 2-3 cm urcite.

Vloženo (editace)

U TDI, 1,8T jde vytáhnout v pohodě, protože motor je skloněnej dozadu, u 1,6 se musí přizvednout motor, povolit šrouby na držáku motoru a pod vanou přes prkno heverem přizvednout

Editováno: , autor: Passta
Vloženo

už neraz som písal,aby autor otázky písal aj základné údaje o vozidle (MR,kód motora,nabehané km........)..potom tu vznikajú debaty typu "mne sa to nestalo"..."musí to ísť"..a pod.

Vloženo

Ok omlouvám se Libero ale kdyby jsi naléhavě něco potřeboval měl by jsi čas na vypisování všech těch věcí?

Jinak všem moc děkuji ;) hlavně Passta měl pravu ;) povolil jsem silentblok motoru a přes prkénko přizvedl a v poho vše už mám hotové jsem i po geomterii ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...