Bowie77 Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Čaute, jen si dělám takovej průzkum o tom, kdo je tady z fóra z Plzně... Tak sem přijďte a řekněte třeba ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fernetak Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Tak tedy ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Domažlice,to není daleko.Takže AHOJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 přešticko.. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
green aligator Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 jsem tu novej, takže ahoj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Plzeň AHOJ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Brý den!!! Plzešký kraj - Domažlice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Stříbro ,ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Plzeň-Ahoj, Co třeba nějakej srázek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Klidně já su pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Jj i já su pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Fajn, tak by to chtělo nějak naplánovat...kdy/kde/kdo dorazí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Přijedu klidně do Plzně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Já bych to nechal po vánocín nebo na leden,teď se asi jen tak neslezem.Mezi svátkama bejvaj většinou dovolený tak by sme se mohly nějak sjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 to jo a místo??? co navrhuješ ty Vlasto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 (editace) Tak já mám volno 27/28/30,místo u Olympie tam bude po vánocích už olno a čiňani tam maj dobvý nudle . čas kolem oběda ať sme do tmy doma. Nebo Tesco na Borskejch a nebo ouplně jinde. Editováno: 6. Prosinec 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Jj Tesco na borských a nebo směr Praha šlo, ale i Olympie se nebráním. Ono jsou to stějně 3 místa kam jezdíme s přítelkyní + Plaza a ještě Zoo. Těchto 5 míst v Plzni na 99,9% najdu!!! Jinak budu bloudit a budu v pr........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 No mezi svátkama si myslim že by to šlo.Budou dovolený tak by ten čas šel udělat líp ... a místo -nejlepší to bude asi u tý Olympie nebo Tesca.V Plaze si myslim že nic moc tam se blbě parkuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Tak Je to jednoduchý Tesco nebo Olympie. Jen nevim, jak my to dopadne s dovolenou mám ji nahlášenou sice na celý týden, ale ještě se bude rouzhodovat kdo ji dostane a kdo ne, podle potřeby profese, jisté je že se pojede jen raní šichta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Tak mám bohužel novinky a ne zrovna s nej vyhlídkama: - tak asi budu muset mezi svátkama do práce a to ještě k tomu na odpolední - budu se snažit jít do práce jen první 2 dny - a v tom týdnu musim 1 jet do Prahy ale ještě není vše ofiko, tak snad to vyjde a budem se moc sejít u toho (samozrejmě neaolko, pokud za nás nevemou volant drahé polovičky) a (pokuď někdo kouří)!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javorr Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Čau Plzeňáci, taky bych zašel pokecat na sraz...uvidíme kdy to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Longer377 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Zdravím též jsem z hlavního města Piva A sraz bych rozhodně dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 taky se přidávám, ale mezi svátkama to vypada bledě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Paráda už to vypadá, že nás bude víc než 3-4 lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.