Pawouk Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Modrý. 2.0 TSI lift předfacelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Dík, doufám, že se uvidíme v Plzni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Snad jo, uvidím, jak mi to vyjde. Přislíbená účast je zatím solidní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Jojo, minule byla účast vyšší, než počet přihlášených a ještě Stringo sehnal dobrovolného kaskadéra s Fiatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 ten byl dobrej no Fiat... účast byla opravdu hojná, tak snad se zadaří i teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Taky se pokusim ukázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 píšu červeně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Sakra to jedu zrovna na Sraz Superbů na Moravu :/ Jaaaj škodaaa taky bych rád poznal konečně nekoho tady z mého okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Není to poslední sraz. Tady na Plzeňsku se toho moc nedělá, takže se budeme "srážet" alespoň takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 :'> :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Co se směješ Pancho? ... ne každej se srazí kdekoli na křižovatce jako ty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 To je jen sranda, znáš mě přece ne...já nikomu nic zlého nepřeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Ale dalsi srazek bych se pridal :-). Planujete neco pred zimou ? :-). A nebo az jaro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 To bude spíš dle situace. Zatím to nemáme jako nějaký klub co má dané srazy plánovaně... takže sleduj vlákno a možná bude ještě něco před zimou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 JJ, ze Stringa se stává kápo a možná svůj Plzeňský klub založí se svýma pravidlama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 To nemám v úmyslu Petře. Nestíhám ani zajet na sraz s Vámi do Krušovic bez nějakých organizačních úkolů, natož abych vedl nějaký klub. Jediná výhoda je to, že do Plzně to mám kousek a i když mám na víkend nějakou práci, tak na ty 3 hodinky tam můžu zajet, kdežto do Krušovic je to celej den pro mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Jen já to mám nejdál..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Ale zase máš RS = letíš jako vítr a za chvíli jsi v Plzni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 ja to mam take daleko:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Taky znovu zavitam :-) Sraz tedy 28.9. ?? Editováno: 11. Září 2014, autor: wén@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Já to ještě nemůžu potvrdit na 100% tak zatím červeně,pokud bude volno tak bych to možná spojil s návštěvou ZOO,takže uvidím co rodiná rada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Píšu Vás... jasný, termín platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Ja jeste uvidim.. Predchozi vikend jedu do Ostravy na leteckej den, tak kdyz mi nekdo nevymlati okno nebo neukradne cely auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.