Janysek Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Bihužel,je mi líto,nemohu..:-( a dost mě to sere..:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Vždyt jde o hovno,příště to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Tak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Doufám, že někdo dorazí k Tescu, jsem přijel večír z vejletu a teď jsem domyl a auto (kdybyste někdo chtěl si sednout a podívat se náhodou)... Jinak peklo venku a doma už taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Omlouvám se ale do Česka se vrátím tak kolem poledne. Škoda chtěl sem Vás poznat. Naplánujte hned další a dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Dodatečně se omlouvám,ale v tomhle pařáku jsem to nedal,v 9h už bylo 25st tak jsem to vzdal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Vymluva akorat :-D Byli jsme v garazich a tam bylo dobre ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Právě proto je "horní" Tesco dobré, ať už je hic, nebo prší, dole v garážích je vždycky místo a dá se to udělat tam Děkuji za minisraz Kacanymu, Wén@vi a Tomášovi 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Díky za účast a ostatní by se měli stydět,že na to tak serou Jinak mimo téma,to je ten Leon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Díky za setkání, rád jsem poznal nové lidi a snad to nebylo naposled :-) Jinak ten Leon je tak určitě záměrně, potřebuje nějak sladit doplňky s kolama :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Jo to ty plecháče k tomu ladí úplně brutálně Kluci byl by zájem o sraz někdy na podzim s nějakou potom třeba vyjížďkou někam? Nevím, nemám představu kam, třeba nějaká rozhledna s parkingem větším, nebo něco takového v blízkém okolí Plzně, abychom tedy jenom nestáli u auta hodinu a půl, ale udělali taky nějakou jízdu (samozřejmě možno i s rodinkama případně)? Samozřejmě pokud bude zájem a chtělo by to potom opravdu přijet aby nás bylo víc, ve 4-řech to nemá smysl moc dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 (editace) Pokud by nás bylo víc, určitě by to bylo mnohem lepší Je to skvělý nápad. V okolí Plzně je několik takových míst, kam by se dalo zajet. Pro tohle by ale chtělo, aby nás bylo alepoň 8 nebo 10 Editováno: 5. Červenec 2015, autor: Tomáš Slabý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Ten Leon je fakt hodně...tomu bych sebral i rodnej list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Předně omluvuji se, že jsem pro***l srazík byť mini, nějak je toho toto léto nějak moc.Místo kam by se dalo je Fantasy golf u nás v Plasích a i rodinky by to daly, je tam poměrně velké parkoviště před klášterem jedna technická přímo pro Plzenáky, někdo tip na normální servis nebo servisáka, z Fabule se mi stal parní stroj...díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 (editace) Co takhle naplánovat další sraz, abych Vás konečně mohl poznal. Editováno: 13. Září 2015, autor: Stanislav Fáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Jsem pro nějaký podzimní sraz. Akorát jsem do poloviny října služebně pryč, takže případně beze mne [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Stringo, Stanislav Fáč: Taky bych byl pro, a myslím že by nebyl problém udělat to třeba ke konci řijna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Konec října by vyhovoval i mě. Jsem pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Ja se prispusobim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Konec října! Co 28.je svátek,nebo tak nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 28.října jsou v Plzni motorky, mohli bychom se podívat i na ně [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 To je tam zase plochá dráha? No pokud nebudu v práci, tak bych určitě rád přijel :-) Bohužel za 14 dní nastupuji do zaměstnání, tak zatím nedokážu říci, co bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 28.9. Je sv.Václava ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 To ano, ale bavime se o datu 28. 10. ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Tak to potom jo, ale to není zase svátek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.