Stringo Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoosah Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 A co sem doplnit nějakou anketu? Aby se rozhodlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Jelikož nestíhám se s přáteli z různých koutů viděti. Tak bych viděl sraz na 18.října v 11:00 okraji Práglu ( pokec a oběd) k ukončení této sezóny. Místo upřesním. Vím,že je to pro Plzeňské mimo,ale budu moc rád,když alespoň pan Stringo a Kacany,jednou vyjedou za mnou Ostatni také zváni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 A co to udělat někde v Jesenici? To zase tak daleko není z Plzně a ani z Práglu ne [emoji6] Nebo ty už jsi Pražák? [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Co takhle udelat sraz Plzensko v Brne rovnou [emoji23] [emoji23] [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Tam máš cestu nebo co [emoji23] Teď bych s tím Brnem problém neměl, jsem na Dukovanech, kousek mám Brno [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Jj, jsi vsude kde ve zpravach hovori o odstavkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Nějak se živit musím [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Je to v Praglu...jsem porad Mo,ale kvuli i ostatnim na pul zerdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 No hele chlape ta Praha je hodně z ruky... Nechť se vyjádří ostatní. Já každopádně nevím co bude, zatím jsem pořád pryč, tak jak to dopadne uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Pokud to bude 18. října, tak to se bohužel musím omluvit. Ten víkend budu v Plzni až v neděli odpoledne, takže Praha je uz úplně mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Stringo,Kacany Připomínám místo srazu tuto neděli 18.10 v 11:00 Praha-Zdiby u Bauhausu. 50.1364042N, 14.4504883E Až nějak všichni dorazí tak přejedeme do OC Letňany. Budu rád když se někdo připojí z Vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Za mě omluva, jsem marod [emoji20] tak ať se srázek vydaří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoosah Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Tak jak to dopadlo ten sraz kdo tam byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 podle mě to nedopadlo, co se týče tohoto vlákna, resp.lidí co se podílejí (byť částečně) na Plzeňských srazech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Kdy dáme zimní?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Je mi to vcelku jedno,prispusobim se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Já už do konce roku sraz nedám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Jak to__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Víkendy mám obsazené až do Silvestru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Ale tak nikdo neříká, že sraz nemůžete udělat beze mě [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Se mnou to v prosinci taky nevypadá moc růžově. Bohužel vzhledem k aktuálním okolnostem to teď nebudu mít nejlehčí se za vámi zase podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Tak Vás všechny zdravím v novém roce :-) zima už je snad pryč a já se ptám, co si zase někdy dát sraz? :-) Snad by se sešlo konečně víc lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Mohli bychom něco uspořádat po tom novém roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Nechal bych to na březen až budeme mít nasazeny letňáky [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.