Stringo Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak vadit to určitě nebude, co že nejezdíš do Prahy, to máš blíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 do Prahy,Plzeň to mám stejně..:-) nevím..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak já jsem z Němčic u Kdyně okres Domažlice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Doufám, že to jednomu členovi vadit nebude a prásknu ho Vlasta je z Kouta na Šumavě okres Domažlice a taky se určitě rád zúčastní, jen o tom ještě asi neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Nejsem tu špatně? Plzeňsko a zatím nikdo z Plzně a BLÍZKÉHO okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Prostě jsme z Plzeňského kraje a to se počítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Janýsku nebo Libore já si myslím, že je jedno odkuď dorazíš(te) vítán bude každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 To je jasný, jen mě to překvapuje, že nikdo z Plzně třeba... No tak to vypadá na slibnou účast to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 a myslím si že je jedno jestli tam budou octy nebo fábule né??? já bych možná dotáhl kámoše co má Rapida a Š110R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak já myslím že je to pro ŠKODOVKY a je jedno kdo s čím přijede páč já mám Octu a jestli je to jen pro Fabie (podle avatarů to tu je samej Fabista) tak já stejně přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 já to taky myslel přesně stejně, že je to pro všechny ŠKODOVKY bez rozdílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 je nevím 100% jelikož nevím jestli budu mít volno..:-( což by mě i štvalo pak,ale rapida a 110R bych si rád prohlédl..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 To je jasný, jen mě to překvapuje, že nikdo z Plzně třeba... No tak to vypadá na slibnou účast to je dobře Já jsem přímo z Plzně ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Doufám, že to jednomu členovi vadit nebude a prásknu ho Vlasta je z Kouta na Šumavě okres Domažlice a taky se určitě rád zúčastní, jen o tom ještě asi neví. jasně pokud to aspoň trochu pujde rád se zučastním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Co třeba 22.06.??? Sobota dejme tomu že třeba v 10:00 NC Tesco Rokycanská - podzemní garáže u výjezdu k ElectroWordu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Tak to bohužel nemužu,volno sice mám,ale celé auto obsazené a na cestě na Bahna u Strašic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Tak se chlapci domluvte 15-16.06. nemůžu, pak mi je to jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Hoši tak aby to bylo trošku dopředu, aby si každý mohl zamluvit co kdo chce, tak co 6.7 nebo 7.7 ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 nemám problém ani s jedním termínem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 6.7 bohuzel, jedeme s klukama na skodatreffen do nemecka, takovy lepsi skodahome :-D kazdopadne kdo by se chtel pridat, dejte vedet, zatim je nas asi 7 aut, sraz s nima mam za chomutovem, ostatni vali z Prahy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) Takhle se nikdy nedohodneme... Dávám pevný termín 07.07.2013 - Plzeň TESCO Rokycanská v podzemních garážích (výjezd k ElectroWordu) 10:00 hod. Účast potvrdil: Stringo Mr.Kyblík Janysek Kacany Jiri92 -> 80 % Migel249 -> 70 % Vlasta -> ??? % Wéna@ -> ??? % Noholam -> ??? % Editováno: 25. Červen 2013, autor: Stringo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) pište sem, kdo dorazíte, budu aktualizovat seznam... a řekněte to kamaradádům, čím víc Škodovek, tím lépe Editováno: 11. Červen 2013, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Tak já jsem kousek od Horšovskýho Týna, tak když by vám nevadilo, že bych se vetřel, tak bych se nejspíš taky na pokec stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) pokusím si zajistit volno. Migel-Plzeňsko berem jako plzeňsky kraj plus kdo chce z jinej kraju muže přijet taky,každopádně se škodovkou,páč pár srazu jsem už žažil a na jednom jsem se škodovkou byl skoro sám sa na to se mužu ..... Editováno: 11. Červen 2013, autor: Vlasta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Tak tak, hledáme kohokoli z Plzeňského okolí blízkého i širokého... Podmínkou je Škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.