Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 34 minutami, cosby napsal:

Manuály jsi snad dostal s vozidlem,nebo né?

jestli myslíš manuál na odblok obrazu,zkus Google

Auto vyzvedavam v úterý. Hledal jsem bohužel vše na starší verzi Columbusu

Vloženo
V Saturday, February 11, 2017 na 23:17, MichalP737 napsal:

Zdravím,

chtel bych se zeptat na columbus v novém Superbu. Z čeho všeho filmy přehráva ? Jaké formáty ? A hlavně jak se da provést odblok sledování za jízdy. Dekuji za radu

Koukni do návodu, jsou tam přesně rozepsané formáty, omezení velikosti souboru, rozlišení, atd.

• o 5 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj.... dnes jsem narazil na Vaše tema a vyzkoušel.... stáhl jsem soubor od alfonsaka.... vypálil na CD -R rychoslí 10x... vložil do mechaniky, stiskl troklik... načetlo se to a hurá.... funguje to... děkuju....

• o 5 měsíců později...
Vloženo
V 19. 1. 2014 na 20:13, nik221 napsal:

Toto jsem stáhnul z škoda elektronická příručka, rozbal to a obsah vypal na DVD vlož do columbuse a je to. 

1, Zapnout zapalování 

2, Vložit DVD
3, Trojklik (viz. obrázek 111 )
4, Potvrdit aktualizaci (viz. obrázek 222 )

Z DVD ODBLOK OBRAZU.rar

post-78459-0-33737000-1390158717_thumb.p

post-78459-0-43328700-1390158718_thumb.pvše funguje paráda :-)

post-78459-0-72083000-1390158794_thumb.j

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

mne to nefunguje . napise SWL error. Mam C14 ci C16 neviem presne ale mne to nefunguje rychlost vypalenia 1x. Podla txt co to obsahuje tak pise len do C6.

Editováno: , autor: drobec12
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

dobry den, zkousel jsem navod od nik221 a pri dokoncovani napsalo error. mam superba po faceliftu r.v.2015. neni tady nekdo z okoli Ostravy kdo by o dokazal pres kabel a aji zavirani kufru pres tlacitko v aute? diiky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím Vás všechny, hledám někoho na odblokování obrazu Superb 2 r.v. 2014z okolí Pardubic, pokud by se někdo našel bylo by to fajn, za měsíc a půl jedu s rodinou do zahraničí a na cestu s dětma by to bodlo... předem dík za každý tip, kde by se to nechalo odblokovat. Pavel

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj stáhnul jsem si soubor od Nikiho ..v pohodě mi to rádio vzalo..a v pohodě se to updatovalo,ale dvd mi přehrát nejde..v servisním menu mám pouze AM a FM..Nevíte co s tím díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...