LiveBomb Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 (editace) Ono se tohle (zákazník u servisu) bez masivní investice a požadavkem na extramísto celkem dost bije s bezpečnostními předpisy. A jestli máš např. vybudovat prosklenou rampu nad dílnou (nevim jak jinak to řešit) a nebo poslat techniky na školení, koupit nějaké nářadí nebo jen prostě mít vyšší zisk tak je volba asi jasná. Navíc nevim proč by někdo měl bejt na dílně a dívat se někomu pod ruce, to je prostě zhovadilost. Bud jim věřim a nebo chodim jinam. Navíc pro spokojenost spíš hraje rychlý, kvalitní a za přijatelné peníze provedený servis než nějaká čumenda na dílně. Mám jiný věci na práci než oxidovat na dílně když o tom vím houby. Editováno: 21. Říjen 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 Stačí kamerový systém a televize. Jako mají myčky. Sednu s hosteskou, dám s ní kafíčko a pokecáme co budem dělat večer. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Sám by jsi pod kamerou určitě nepracoval... Všichni co by se tu rádi dívali pod ruce mechanikovi, by taky určitě byly strašně rádi kdyby při práci na ně čuměli zákazníci a natáčeli je na kameru... fakt pokřivený už to začíná být, občas hold musíte člověku důvěřovat, buď důveru zklame a já jdu jinam nebo ne a jsem u něj. Šikovný a spolehlivý mechanik vám pod kamerou ani pod dohledem dělat prostě nebude, nemá to zapotřebí, navíc drobnohledem se zvyšuje pod stresem chybovost a nedokonalost... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 V 21. 10. 2017 na 14:15, motosman napsal: Stačí kamerový systém a televize. Jako mají myčky. Sednu s hosteskou, dám s ní kafíčko a pokecáme co budem dělat večer. První zaměstanec co se proti tomuhle ozve na ÚOOÚ tuhle spásnou myšlenku roztrhá dokonale na kousíčky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 U Hlaváčka v OL, ještě za dob Felicie, měli na dílně pracovní pozice a u každé z nich lavičky pro klienta. Zákazníkovi bylo nabídnuto, zda-li se chce dívat a být přítomen u opravy, nebo nikoliv. Nevím jak to mají ošetřené teď, víceméně jsem to zmínil jako zajímavost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 co si k tomu něco přečíst, než z tebe vypadne taková hloupost, fabriky a obchody jsou plné kamer a to v souladu s legislativou... To jsou. Jenže je nesmíš cilene umísťovat a používat k tomu aby přes ne bylo možné kontrolovat zaměstnance při práci.Což by v tomhle případě bylo.Kameru smis používat k ochraně zdraví a majetku pokud toho nelze dosáhnout jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Pod ochranu majetku a zdraví se napasuje kde co. Pak stačí jen zaměstnance informovat a nedávat kamery na záchod. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 (editace) Mě by to nevadilo. Ať mi dají klidně kameru do kanclu. Do autorizáků by měly být povinné. Pak bych do něho začal jezdit. Nechť si tu majitelé naberou inspiraci. Editováno: 24. Říjen 2017, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Kolega ze zamestnani zna jednoho mechanika, co dela v servisu Mercedes, misto spravneho oleje tam leje nejakou levnou nahrazku a ten spravny olej pak prodava, je pry dost drahy. Ale nevim, jestli se to tak vyplati delat i mechanikum v servisech Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 osobne : To je ovšem o lidském faktoru a ne o značce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 To je zase debata, kdesi kdosi zná někoho, co někde něco (možná) krade. Skutečně na úrovni, ale putyky čtvrté cenové. Taková informace zajisté pomůže hodně lidem. Bože. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Hlavne je to asi o tom, jestli se to tomu cloveku vyplati. Je to to same, jako s olejem koupenym levneji na internetu, muze byt pancovany. Ja bych to nerozpoznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 To ti jako v servisu daji svoje razitko na cizi fakturu jo? Nebo jak to myslis, potvrzeni faktury? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fel0n Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Nemá někdo zkušenosti se servisem Laureta Auto v Mladé Boleslavi, jak to tam funguje nebo popřípadě doporučit nějaký servis v Mladé Boleslavi. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Do Laurety jezdím několik let a myslím, že v rámci možností docela dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pub24 Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Zdravim, nevim uplne kam to vlozit, ale nasel jsem si tyhle dve nalepky v zadnim kufru pod kobercem. Nevite nekdo o jaky servisni ukon se jedna? Diky. Boleslavak - kdyz vidim jak moc ti zalezi na aute (mam to podobne), tak ti muzu doporucit Auto Zitka Sukorady. Jezdim tam nekolik let...vyhodne ceny a po celou dobu opravy jsem primo u auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 91R2 softwarová aktualizace řídicí jednotky OCU (řídicí jednotka vestavěného systému nouzového volání) … to uz tu někdo resil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pub24 Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Diky moc..no zkousel jsem hledat na foru podle tech kodu ale nenaslo mi to nic... Vedel by nekdo i ten druhy kod..55J9..? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 ciste prakticky - asi nejsnazsi bude napsat/zavolat do servisu a zeptat se jich. nic tajného to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pub24 Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Naprosty souhlas..to uz jsem ale prave zkusil a odpoved znela..pane to je jen naka svolavacka, nedelejte si starosti :-) A bylo vyrizeno...zjistovat se jim to nechtelo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Potom ti zbývá zkusit jiný servis, kde budou ochotnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Smutné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Nejsem si jistej zda to není interní informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Ja bych zkusil dotaz emailem: infoline@skoda-auto.cz . Uved v dotazu i vin vozidla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pub24 Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Tak ten uz jsem taky zkusil..:-) Odpoved: Děkujeme za Váš email. Bohužel na infolince nedokážem podle čísla zjistit o jaký zásah se jedná. Obraťte se prosím s Vaším dotazem na autorizovaný servis, kde Vám technik Váš dotaz určitě zodpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.