eiben Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Před hodinou, M_ike napsal: Kolik chteji za hodinu prace v mercedesu a SA? Ve Skode jsem v servisu jeste nebyl (autu je teprve 2,5 mesice) takze nevim. V mercedesu byla nebo je hodinova sazba za praci 63 a 53 Euro maji to tam rozdelene na 2 sazby. Ale muzu rict, ze kdyz jsem jezdil do autorizovaneho servisu nebo do nejake garaze ktery tady bere za praci 20-30 Euro za hodinu tak v tom ve finale rozdil nebyl. V MB ( nejen v MB ale v kazdem autor. servisu) jsou na kazdou praci dane sazby treba na vymenu nejakeho dilu 1,5 hodiny, kdezto v garazi u toho manik vykouril 5 cigaret vyridil si 10 tel. hovoru a zauctoval si za praci 4 hodiny. Takze suma samarium to vyslo na stejno. Jinak abych nevybocoval od tematu: Do Skody servisu jsem jeste dnes rano napsal mail proc kdyz je do Skody z vyroby dodan olej Castrol Edge a doporucuji ho I v manualu davaji jiny (Mobil Super) bylo mne odpovezeno, ze je to od vyrobce jen doporuceny olej a muze se tam nalevat se stejnou specifikaci klidne i jiny (od jineho vyrobce) Dotaz: staci do motoru 1.4 TSI 4L kanystr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Ano, stačí. Mění se 4 litry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 (editace) 4l kanystr je na měrce přesně mezi rysky. Pokud chceš olej k horní rysce, ta + 3 - 4 dcl Pokud chceš automobilkou doporučený olej, tak je to Castrol LL III 5W-30. který se plní i jako originální olej Škoda auto, do těch jejich šedých obalů- Editováno: 27. Listopad 2018, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Diky, ted jsem se dival, ze tech oleju Castrol 5W-30 maji vice druhu LL, C3 atd. Takze asi ten LL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Tady: https://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej-castrol-edge-titanium-fst-professional-longlife-iii-5w-30-4l_74579.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Ahoj, blíži sa 30.000 km tak pôjde RSo do servisu. Nemáme niekde info o tom, čo konkrétna servisná prehliadka má obsahovať? Má predplatený servis do 150000km tak by som rád skontroloval, aké úkony majú predpísané a či ma na niečom nešidia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 dostaneš Plán údržby,takže si to môžeš následne skontrolovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Jak vypadá Plán údržby...? Nikdy jsem nic takového nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 (editace) před 2 hodinami, Schrapnel napsal: Ahoj, blíži sa 30.000 km tak pôjde RSo do servisu. Nemáme niekde info o tom, čo konkrétna servisná prehliadka má obsahovať? Má predplatený servis do 150000km tak by som rád skontroloval, aké úkony majú predpísané a či ma na niečom nešidia. To vazne po 30tkm?Moja asi posledna navsteva autorizaku,pokial mi pri tej najblizsej neumoznia svoj olej a byt pri tom osobne a pre tvoju predstavu co tam cca vsetko robia. Editováno: 2. leden 2019, autor: ritch 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Dikes. No ja som si "predplatil" servis asi za 12.000 Kč, takže ja až do 150000 km nebudem platiť nič. A kvôli záruke tam holt musím chodiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 (editace) Nejde teraz o tu cenu,chcel si vediet co ta garancka obnasa,aj ked si uctuju za olej nekrestanske,ale ten tvoj najazd...? Editováno: 2. leden 2019, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 před 25 minutami, Schrapnel napsal: Dikes. No ja som si "predplatil" servis asi za 12.000 Kč, takže ja až do 150000 km nebudem platiť nič. A kvôli záruke tam holt musím chodiť. Zdravím, můžu vědět nějaké podrobnosti o tom předplaceném servisu? Protože pokud jezdíš po 30000 km, tak je to 5 servisů a to by vycházelo na 2400 Kč na jeden servis. To se mně moc nezdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Musím sa pozrieť do papierov doma. Je možné, že som predplacený servis (do 100000km) dostal zdarma od ŠkoFin a za 12000 doplatil do 150000 km (najazdím tak 50-60 ročne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 před 47 minutami, Martin Bednář napsal: Jak vypadá Plán údržby...? Nikdy jsem nic takového nedostal... takto ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 před 3 hodinami, Martin Bednář napsal: Jak vypadá Plán údržby...? Nikdy jsem nic takového nedostal... To je bohužel častý nedostatek autorizovaných servisů. Mně ho také někdy dají, někdy zase ne. A to jezdím pořád do stejného servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Do prvního příspěvku v tomto tématu jsem vložil dokument z dílenské příručky, kde lze nalézt, co a kdy se má měnit a kontrolovat. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters7 Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Ahoj, chtel bych se zeptat, zda je nekde mozne zjistit servisni historii vozidla? V aplikaci myskoda jsem uz zjistil, ze auto jezdilo pravidelne do servisu, ale nevim co na nem bylo delane. Nevite nekdo, jak to zjistit? Predem moc dekuji za rady, popripade vin kod je: TMBAG7NEXF0033254 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Zkusil bych navštívit dealera/servis ŠA a tam ti to zjistí myslím za mírný poplatek, teda po mě chtěli kdysi cca 100 nebo 200 kč. Taky záleží jestli se všechny úkony zapisovali a někdy, když je třeba vozidlo po havárii, tak je možné, že to tam radši všechno neuvedou :-D. A nebo tu třeba někdo z fóra má k těmto informacím přístup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 peters7 - v pohodě ti to vyjede servis. Někde za to chtějí zaplatit a někde ne. Po mě nic nechtěli a vytiskli mi celou historii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Myslim,ze to s GDPR nesuvisi,nakolko okrem VIN v celej historii nie su ziadne osobne udaje majitela,popripade ked auto zmeni majitela ani toho predosleho.Je to len o ochote a pristupe ludi a ja som mal to stastie,ze som na jedneho takeho natrafil a vytiahol mi celu historiu od prvej registracie az po sucastnost z ich programu Elsapro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 (editace) GDPR se naštestí na údaje o věci nevztahuje :-) Editováno: 13. Březen 2019, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Je to z toho dovodu, ze vobec netusia, co spada pod tu smernicu ako osobny udaj a co nie. Ak by take stanovisko vydala automobilka, budis, tam su urcite odbornici na tuto pravnu oblast. Mne tiez vydali v servise celu historiu pekne vytlacenu ako ritchovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 vtipné je, že ty připosrané výmluvy jsou taky špatně. Protože správce osobních údajů, který o GDPR kecá, tím pádem řádně neplní svoji informační povinnost, kterou mu ta směrnice ukládá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Tak jsem obvolal asi 4 servisy škoda a všude novinka při vlastním oleji poplatek 500,-Kč!!! Prý nařízení škodovky! Přitom když jsem se dotazoval na škoda info tak odpověď zněla: Vážený pane, toto rozhodnutí je plně na autorizovaném servisním partnerovi ŠKODA, protože ten přebírá odpovědnost za kvalitu dodaného oleje. Jakožto samostatný právní subjekt může dodání vlastního oleje odmítnout případně zpoplatnit. S pozdravem Bc. Tereza MATĚJKOVÁ, DiS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 A co resite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.