Sanek81 Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Agrotec Břeclav:garančka ve 30k 2,0tdi 3476kč Dobrý přístup,ale nic zásadního se neřešilo.Prozatím doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Má tu někdo zkušenosti s Porsche Brno, konkrétně servis? Jelikož mám všeobecně špatný zkušenosti se servisy, tak vybírám.. naposled mi jinde podřeli část přístrojové desky.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Bezchybny servis snad neexistuje. U toho originalniho je ale prece jen vyhoda, ze kdyz neco zdupou (viz. treba prispevek nade mnou) tak nikdy neni problem jim to hodit na hlavu at to daji zpet dokupy. Doufam, ze sis nechal tu palubku vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george035 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Tak Oktaviáni,kdo z Vás už byl na nějaké prohlídce ať už v intervalu nebo v rámci záruky.Zkusenosti?[Kdy,kde,kam,jak,za kolik?Informujte,pochlubte se,doporučte,varujte! Editováno: 12. leden 2015, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 S předchozím autem VW jsem v rámci úspory nejezdil do značkového servisu VW, ale našel jsem si něco levnějšího (mělo to značku Bosch). Ale uměli opravovat, diagnostikovat a měnit všechno. Jezdil jsem tam pravidelně a poctivě si od nich nechával razítkovat servisní knítžku. ...... Po 6ti letech jsem auto chtěl prodat ve značkovém autobazaru. Má servisní knížka je vůbec nezajímala. To by prý mohl orazítkovat každý klempíř někde na dvorku. Prostě neměli servisní záznamy v systému, tak brali auto jako neservisované a podle toho se mnou jednali. ..... Po této zkušenosti budu poctivě servisovat OIII značkově, i když to bude dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george035 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) dnes první garanční prohlídka mám octavii 1.6tdi 77kw 2013 , 30tisic najeto ,koupil jsem si vlastni olej 5l castrol 1100kc, volal jsem do kyjova vistacar cena 3500 , slavkov auto bayer cena 1600kc , nakonec jsem jel do Autonova brno po telefonu mi řekli ze cena bude do 1500kc , ale nakonec jsem platil 1066 kč , luxusní cena , :kol-47: Editováno: 8. leden 2015, autor: george035 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 pokud porsche tak zkus servisni poradce Martin Frydek, mel jsem pres ej auto pred mesicem a vcelku OK.. ale mozna je lepsi agrotec brno, je kousek od porsche.. zkus... ja budu jezdit do breclavi, agrotec, servisak Michalica.. dela auta nase cele rodine asi 10let a vse OK, proste stara skola... mam to sice z ruky, ale... ale proste ale... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Autocentrum Lukáš, servis ve 30tis.km, motor 1.6TDI, cena 4600Kč - olej LongLife. Dodatečně provedena servisní akce - aktualizace řídicí jednotky motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backus Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Auto Heller opava, servis pri 30 tis., olej vlastni - bez problemu, kompletni prohlidka na zvedaku, vymena oleje a filtru (olejový, pylový) diagnostika. Po celou dobu pritomen u prohlidky na dilne. Milý a vstricný personal (prijimací technik i mechanik). Cena 1700 kc za vse. Domluveno prehrani softwaru Columbuse (ukazuje se mi golf VII a text na maxi dotu je nekdy v nemcine - svolavaci akce SA) . Doporucuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 tak cenově i přístupem to nemá chybu Co dodat? Tichá závist.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Keď si predstavím koľko som platil ja ide ma ide poraziť. Asi začnem chodiť na garančky na Moravu. Možno ma to vyjde lacnejšia aj s cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) Tak i moje už má 30 k za sebou: Prohlídka u Brejly ve Vlašimi, zároveň řešeno přehrání BCM, navíc jsem chtěl litr oleje do kufru: cena komplet 4712,08 Kč Co mě zarazilo, olej na dolití stojí 495 Kč / Litr a do motoru 561,6 Kč / Litr Jinak v cenovkách: Práce 502,20 - máme 10% slevu : : Longlife olej 4,6 l 2 583,36 Nástavec filtru 1 205,30 Směs do ostrik 2 44,00 Mazadlo 1 24,24 Olej doliti 1 495,00 Drobný mat 40,18 Editováno: 29. leden 2015, autor: Krenstik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 To se nemění vzduchový a kabinový filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 10% sleva je sexy, když pak dáš 5 stovek za litr oleje na dolití 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 No to se na ten vzduchový podívám, v O1 jsem je měnil po 15k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 To se nemění vzduchový a kabinový filtr? vzduchový 90tkm alebo 6 rokov prachový 60tkm alebo 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Mě se hrozně líbí ta podstata financí okolo servisu.Máš nový auto. Vzduchovej filtr stojí 3 stovky a prostě ho vyměníš po 90 tisících, protože to je napsaný od Škodovky.Prachový filtr na novým autě měníš po 60 tisících a přitom to je zase filtr za pár stovek.Přitom, když se podíváš na to, jak vypadá ten filtr po 30 tisících, tak si říkáš, jestli ty 3 kilča nestojí za to, aby si tam dal ten filtr novej.Neřeknu ani půl slova, kdyby to stálo v tisících a výměna by byla složitá. Mám ojetý auto a snažím se, aby mi vydrželo, tak proč hned od začátku šetřit na takovejch ptákovinách? Co takhle si odpustit nějakou ptákovinu na auto a nacpat tam nový filtr?Nakonec pak dáte 500 Kč za olej, který koupíte přes net za 2 stovky i s poštovným v autorizovaným servisu na dolívání po 15 tisících, o záruku nepříjdete, ale prostě vylejete servisu 3 stovky navíc za to, že to berete od nich.... A pak šetříte na filtru za 3 stovky a necháte ho v autě 6 let....Pak si lidi nemají kupovat jetý auta s problémama nebo čekat, že si koupí nový auto a vydrží jim bez problému 200 tisíc km...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Mě to až tak netrápí, roční nájezd mám od 70 tis. km výš, takže za rok to stejně vymění, ale každopádně je to humus..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 sa čudujem že dnes tie filtre už niekto nemá skladom , už sme robili všetky filtre na OIII aj kompletné brzdy , tam je skôr problém , je ich tam kopec typov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Asi tak - spousta filtrů, spousta typů a servis by v tom měl lowe, které v tom při správně fungujícím zásobování mít nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Auto-Poly v Příbrami. Kontrolova v 30ti tisících. Navíc jsem si nechával vyměnit jen pylový filtr. Cena 4760 kč. Olej nebyl vlastní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Nějak dost ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Keď si predstavím koľko som platil ja ide ma ide poraziť. Asi začnem chodiť na garančky na Moravu. Možno ma to vyjde lacnejšia aj s cestou. A já si říkám, že je tu v servisech vidět více slovenských aut než v minulosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 ...garančka po 30000...4440,80Kč + 21%DPH tj.5373 Kč matroš - olej LongLife 4li...1980,- +1li do kufru...495,- olejový filtr...161,5- vzduch.filtr...478,5- nemrz.kap....39,- ostatní materiál...89,8- práce - prohlídka + vým.oleje...513,- výměny vzduch.filtru...57,- geometrie př. a zad.napravy...513,- sbíhavost zadní nápravy...114.- ...jinak zvuky při studeném startu zaznamenány, jedná se o běžný projev motoru TSi, zvuková dokumentace uložena na serveru prodejce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 (editace) Servisní prohlídka 30 000 km (olej vlastní) Práce (se slevou 10%) Prohlídka s vým. oleje 502,- Vyhledání chyb – diagnostika 279,- Kryt odhlučňovací d+n 167,40 Filtr vzduchu d+n 167,40 Filtr prachový a pylový d+b 167,40 Materiál (se slevou 5%) Šroub – zátka ol. vany 43,90 Filtr olejový 153,40 Vložka vzduchového filtru 454,60 Vložka filtru s filtrem J 462,70 Ostatní Drobný a pomocný materiál 77,- Materiál celkem 1191,60 Služby celkem 1283,40 Částka k úhradě 2995,- Kč s DPH Krátké chráničky kabelů (nedoléhají ke konektorům – je to vlastnost, mají to i nové ( jestli nezapomenu, tak se v pátek mrknu v salonu J) Editováno: 14. Březen 2015, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.