MBDusan Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Následující 3 víkendy se se srazem vůbec nechytám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 tak v červenci domluvíme se a jeli bychom třeba na ten pohofest jako banda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 ještě jedna fotka ze srazu už jste ocenily velikost kufru Vašeho mazlíka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 já se klidně přidám, příští týden by mělo jít auto do výroby a další týden předání... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 dobrá, ke konci měsíce se tu domluvíme konkrétně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Co koncem srpna udělat nějaký srázek Rapidů v okolí Prahy? Rapíďáci probuďte se! Editováno: 7. Červenec 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 já jsem pro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Já bych s největší pravděpodobností taky přijel na otočku mrknout,ale 23.srpna se žením a následně na to odjíždím do Chorvatska tak by to muselo být mimo tento termín. Nemá někdo zájem dorazit teď o víkendu na tuning Vyškov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Můžeme to nechat na první polovinu září ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 ahoj poslední dobou všechno nějak skomírá tak co uspořádat nějaký ten sraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) já jsem pro, krom tohodle víkendu a pak někdy v září, dá se říct můžu kdykoliv, ale nesmí to být na Moravě Editováno: 6. Srpen 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 já tenhle víkend taky nemohu a s připomínkou že nee na moravě souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep63 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Určitě bych taky dorazil a je jedno kam.Měl jsem Roomstera a srazy byly na různých místech republiky. Tyto srazy organizoval Kani a všechna čest . Rád bych zažil takové akce a s Rapidem. Rtep63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Rapíďáci, co v cca polovině září nějaký ten srazík v okolí Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 já jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Mohou se zúčastnit i bývalí majitelé Rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 budeš tam s O3 RS provokovat jo ? no, aspoň nás povozíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 To není provokace, já jsem srdcem pořád Rapiďák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Jary7 - na OIII RS se rád podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 má jenom ropáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 to je pravda, ale z Rapida se kouřilo víc než z ropáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Doufám, že mi někdo půjčíte svézt s 1,2 tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 záleží na datumu a okolnostech protože mě čekají další dva srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Doufám, že mi někdo půjčíte svézt s 1,2 tsi tak u mě to máš jistý, škoda že nebyl čas když jsem u tebe byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Jary máš výhodu... svezeš se liftem (Rypicong) i spacem (já). A nám půjčíš RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.