hadak11 Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Buď stárnu já nebo moc rychle auto, začínám mít takový pocit , že se to auto chová po 70tis na nerovnostech jako žebřiňák, odskakuje to, je to nepohodlný a divný, co to může bejt ? Když to bylo nový tak se to chovalo lépe, takhle rychle mi žádný auto nikdy nezestárlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Mno ani bych se nedivil kdyby tak rychle starly nase cesty. To je i realnejsi uvaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 daj to pozrieť niekomu kto sa vyzná , to môže byť kľudne len gumami , vytečený tlmič , silentbloky ramena a pod ... nič extra sa tam nekazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Tak tlumiče OK ,přední 95% zadní 100%, nikde nic volnýho, asi stárnu já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchosl Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 (editace) Teď jsem byl na vyměnu oleje, při té přiležitosti jsem nahlásil drobné nedostatky - 47000km Reznouci dveře a klepání od předního kola. Na záruku vyměnili spojovaci tyče stabilizatoru, dveře jsou také v řešení. Už neklepe Editováno: 16. Květen 2014, autor: suchosl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Rez na dveřích Ti určitě také uznají jako oprávněnou reklamaci a opraví Ti to v záruce na karoserii. Ja už mám takhle vyměněné jedny dveře celé a zbylé troje opravené. Někde jsem se dočetl, že se jedná o problém kdy: - kamínky které odletávají od zadních kol směrem k předním se následně odrazí i od těch předních a jak auto jede tak se ty kamínky od předních kol vrací zpět, ale vitr kolem auta je pošle směrem na karoserii (nejčastěji dveře) a tim se tam udělá treba i nepatrna dirka do laku a začne se tvořit koroze. Snad jste to pochopily z toho jak jsem to napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Dobrá konspirační teorie, ale kdo chce tak jí může věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 To je pravda. Popisoval to technik z Boleslavi. Proto tam začali dávat tu průhlednou samolepku. Já jí taky nemám a mám stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 17. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 vrátím se k tématu podvozek.... tak jsem po dlouhé době naložil auto 4 lidmi... a ejhle auto se chovalo úplně luxusně žádné poskakováni jak v trakaři....řešení : vyhodit schránku na hovadinky pod sedačkou spolujezdce dát tam 50 kg olova a zadní nápravu zatížit tak 150 kg ( dát do kufru taky olovo) a bude to zase super kára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 (editace) Pánové face modely mají již tyto zde různě popisované nedostatky s osazením dveří, vrzáním, korozí a pod.vyřešené? Já jen co mám koupit,už se to konečně blíží :-) Editováno: 17. Srpen 2014, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 17. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 tak další zlepšení jízdních vlastností.....nové gumy....ty 3 roky starý už asi moc ztvrdly a auto se celkově zhoršilo.....nová guma je měkčí a tím pádem lépe absorbuje nárazy...Yeti je nějak moc citlivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.