Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No pojdem asi skor len do Tesina je to blizsie a myslim ze kvalita bude ta ista..

Inac aj ja mam DSG.Len musim odstranit par zavad ako servomotercek na vyrivych klapkacha atd az je auto pripravene...

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s firmou Quantum Chiptuning? Nikde jsem recenze na ně nenašel. Prezentují se, a také to tak vypadá, že jsou společnost, která operuje mezinárodně. Vznikly ve Velké Británii. Cenově jsou na tom poměrně dobře, výkony a záruky slibují také přesvědčivé, ale úplně si s nimi nejsem jistý.

Díky.

• o 9 měsíců později...
Vloženo (editace)

@jirka7251 Čau, před nedávnem jsem tam nechal nachipovat superba 125kw s dsg. No tak z počátku jsem měl rozpačitý pocity, protože prostě brzdu neměli a prostě jsem ani nevěděl jakej byl výkon před a po, ale po úpravě pocitove auto jistě táhlo o hodně lépe od cca 1900otacek, odpovídá to určitě 148kw a 420n.m. Z nula.na sto jsem vždy naměřil 8.6-8.9 vteřin, po úpravě 7.2-7.5 vteřin, což je docela znatelný rozdíl... Je příliš brzo hodnotit co dsg, dpf, dvouhmotak ale dělalo to spousta lidí a v pohodě tak že za mě spokojenost ^^ 

PS: přiložim ještě natočenou akceleraci.Sorry že ta kvalita není na úrovni :)) 

Editováno: , autor: binuu
...
Vloženo

@davidek.c jj taky jsem si rikal to same, strasne me to sralo, ale po predani auta jsem citil ze ty kone tam jsou, buh vi zda 200 nebo 190 ale jsem spokojenej s pruznosti auta. 0-100 okolo 7.3-7.6s . 0-200 okolo 31-32s. A jsem si 100% jisty ze to takhle driv nemohlo jet ani za nic :)) Ale castecne souhlasim s tebou, musim si objednat na tu brzdu .

• o 7 měsíců později...
Vloženo
V 17. 11. 2012 na 20:17, frenkyyy napsal:

Copak, dal někdo již čipovat 103kw CR?? chtělo by to trošku nějaké koníčky při zatížení ..))

Chtěl jsem se zeptat, zdali už někdo zkoušel čip pro 103 kw CFFB, případně u koho.  Uvažuji o tom, nějakou bezpečnou rozumnou mez, žádný limitní hodnoty. Dík

Vloženo (editace)

Úpravu ti udělám jakou bude potřeba, včetně měření před a po úpravě. Hlavně ne za drastické peníze jak jsem četl o pár řádek výše. Ne že by to bylo tolik, ale poměr toho co ti nabídnou a cenou je žalostný. V případě DSG upravuji i převodovky. Kódování k úpravám zdarma. Vždy se dá něco vylepšit. Pokud jsi ze severní moravy, dojeď za TDI funem a budeš spokojen také.

Editováno: , autor: motorpower
Vloženo

Díky, jsem z Brna, dojet nemam problém kamkoliv. Mám manuál, takže DSG mě netrápí. Auto je z roku 2014, najeto je poctivých 148 tkm, tankuji pouze vervu nebo shell vpower D plus pridavam VIF. Olej měněn každý rok (origo 5w30), vloni rozvody plus olej v převodovce. V květnu mě čeká STK, udělat to lépe po? Chtěl bych přidat pár koníků, prázdný  to jede hezky, při zatížení by to chtělo trochu víc.

Vloženo
před 11 hodinami, headerTDI napsal:

Myslím že kombinace vysrat se na Shellku (tankovat kvalitní palivo) a návštěva TDI Funa bude pro tebe ideální kombinace vzhledem k tomu že si z Asie emoji6.png

Tak z Asie.... no jak myslíš, mohl jsi mít hezký zbytek života, ale takhle..... vybral sis sám. Být tebou, už ven sám nechodím. My vídeňáci se nedáme :-)

Na tu shellku jedu jednou za rok, preferuju Benzinu a výjimečně Eurooil bez biosložky.

Vloženo

Tak pracovně jsem na silnici každý den, časově to vyjde asi na stejno. Jezdím tam i tam, ale se služebním autem. NaTřinec mi přijde cesta kvalitnější a bez opravovaných částí, i když kolony teď nejsou ani mezi Brnem a Prahou. 

Vloženo

Myslím, že na úpravu je potřeba přijet s tím co se bude upravovat.  To platí jak u Funa, tak u mě.  Aspoň tedy u mě 100pro. ˇUpravy poštou a na pumpě neřeším, důležité je vyhodnocení stavu auta.  Pochopitelně při služebce nás můžeš navštívit,  a pak si buď hodit korunou, nebo jednoduše budeš mít dříve či později i nějakou soukromou cestu. To už je na tobě, myslím, že jsem se k tomu vysemenil až kam. MPR

Vloženo

To je mi jasný, že musím dojet s tím, co se bude upravovat. Chtěl jsem jen říct, že jezdím všude po republice a není problém někam dojet soukromě. Asi je jedno, jestli by se to dělalo před nebo po technické, nebo?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...