Louki1 Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 och to ti uz neviem povedať... musel by som to ist zmerať.... ale tak ja osobne som sa drzal do bodky návodu... takze tak ako to tam bolo naznačené tak som to vymeral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Nefunguje mi parkovací asistent, chyba všech 4 čidel, a chyba napětí, myslím, že jechyba v poslední kabeláži ke všem čidlům. Může někdo poradit, zda-li koncový kabelový svazek pro fabie 6Y0971065(A) je shodný s 1Z9971065 (pro octavky II)? Díky za odpověď. Octavkový svazek jsem jako jediný našel jako samostatný díl k prodeji a za dobrou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termoska Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ahoj, nemáte někdo zkušenost s tímto parkovacím asistentem: http://www.dobrealevne.cz/?115,parkovac%ED-syst%E9m-valeo-va-632015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Nefunguje mi parkovací asistent, chyba všech 4 čidel, a chyba napětí, myslím, že jechyba v poslední kabeláži ke všem čidlům. Může někdo poradit, zda-li koncový kabelový svazek pro fabie 6Y0971065(A) je shodný s 1Z9971065 (pro octavky II)? Díky za odpověď. Octavkový svazek jsem jako jediný našel jako samostatný díl k prodeji a za dobrou cenu. a není jednodušší opravit starou? Je poměrně jednoduchá, proměřenou ji máš za chvíli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 že by byly kabely ke všem čidlům vadné?? to už spíš vidím na vadnou řj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Alimov Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Muzu se zeptat k parkovacim senzorum: Mam origo parkovaci senzory + tazne zarizeni. Jenze kdyz mam vlek a couvam ,tak pakr. senzory furt "pipaji". V DP jsem se docelt , pokud je vlek zapojeny v zasuvce pakr. senzory se deaktivuji. A tuto funkci nemam. Spis chybi zapojeni mezi zasuvkou na vlek a ridici jednotkou. Nevite jak a co kam zapojit? Je to strasna otrava couvat s vlekem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 jestli je to vše origo, stačí překódovat První číslo kódování musí být 1 - zase by bylo divné, že by to z výroby bylo špatně naódované. Ale jestli je to tažné neoriginál - není tam asi veškerá kabeláž ... pak to bude asi složitější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 tažné může být i originál.. ale pokud je dodělávané dodatečně, tak to asi nebude zapojené. Existují dvě zásuvky s "rozpojovacím kontaktem" a bez.. pokud má rozpojovací kontakt, tak musí vést do jednotky vodič. víz schéma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Můžu zaměnit ŘJ parkovacího asistentu z FI (6Y6919283A ) za ŘJ z OII ( 1Z0919283C ) ? Jde mi o to, zda-li jsou v obou jednotkách stejné konektory a bude-li ŘJ z OII komunikovat s čidly z FI? Díky za zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Jestli Ti jde jen o komunikaci se senzory, tam by to mělo jít, ale jestli jsi už v autě měl tu původní, tak Ti to nepůjde, protože ta z O2 zjišťuje info o zařazené zpátečce z CAN vedení, kdežto ta originál ze zpátečkového světla. A i jednotlivé piny na svorkovnici pro kabeláž do auta nebudou souhlasit - konektory jsou však stejné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Zdravím všechny, mám takový problém na vagu nemůžu najít řídící jednotku a nakódovat si jí. Zapojení mám podle návodu, tak kde jsem udělal chybu. A pak mám další problém, občas když zařadím zpátečku, tak mi auto chcípne a na vagu žádná chyba, tak vůbec nevím co mám dělat. Díky za návrhy a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 a máš připojený K-line od park asistenta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Nemám včera jsem to hledal a já tam nemám vůbec osazený drátem, tak zítra jedu do Jihlavy a tam si koupím pin, ale ještě nevím jaký tam přijde jestli mini nebo normální, ale nejspíš mini. A pak to natáhnu dopředu, ale nevím kam to mám napojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Tak jsem si koupil nějaké ty iso konektory a teď budu muset protáhnou nějaký drát a chci se zeptat, kudy to je nejlepší táhnout jeden drát, aby se nemuselo toho moc rozdělávat. A kam to mám vepředu napojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Kam napojit do park asistenta je jasné.. taháš to pod prahem.. buď posundávat vnitřní plasty, nebo to prostě jen zastrkáš pod ten plast (pokud ti takové řešení nevadí). Napojíš to na kterýkoliv K-Line co je vepředu.. takže buď pin 7 na diagnostické zásuvce, nebo BSG, konektor XS4, pin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Díky mockrát děkuji za info, zítra se do toho pustím a uvidím jak to dopadne snad dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Tak jsem si koupil ty konektory, ale špatné, tak jsem si to všechno připravil a teď nevím jaký ten konektor koupit dělají se ještě menší než ten mini iso a nejlepší bude když mi někdo napíše jaký tam přesně má být. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Tak už to mám připojený a vše v pohodě. Všem dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Ahoj, chci se zeptat. http://www.conrad.cz/akusticky-parkovaci-system-s-led-ukazatelem.k855160# Už stojí do 1000 kč se 4 čidly. Jediné, co mě tam trochu odrazuje je rozpětí ukazatele 30 cm - 2 m. Přece jenom, 30 cm je ještě dost velká vzdálenost, já parkuji většinou tak do 5 cm, 30 cm mám běžně kolem auta, když zaparkuji. Proto se chci zeptat, jak ukazuje origo Škoda park assistent? Taky řve v kuse od 30 cm, nebo třeba až od 10 cm? Sice cena je 4x vyšší, ale i tak .. ono když to přestaně ukazovat ve 30 cm, tak to je potom celkem naprd, to je spíš tak na kontrolu, jestli jste něco nezapoměli za autem.. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Není to naprd, počkáš si na dlouhý tón a pak odhadem couvneš o 20 cm. Origo je taky na 30 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 To mi potom došlo taky ono ani tak nejde o parkování do řady, mám lištu, takže klidně nárazník na nárazník a nic se nestane. Spíš často parkuji k takové betonové zídce, která ráda škrábe nárazníky a tam když zastavím 30 cm od ní, tak je to akorát vlézt do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 (editace) Podařilo se mi po dlouhé době sehnat tu správnou jednotku parkováku, ale už jen z vrakáče, když jsem si objednával celou sadu ti troltové z e-shpou mi poslali jednotku z F2, ale už jsem neměl sílu s nimi komunikovat, alespoň poslali senzory na F1, což se jim napoprvé taky nepovedlo. Vypadá to, že to všechno funguje (auto stojí v garáži a když zařadím zpátečku - pípne a piští furt - jsou tam vrata. když jsem vytáhnul vrata pískalo to přerušovaně - asi chytal futra vrat, když jsem dával ruce před jednotlivá čidla, začlo to opět pískat v kuse), ale nejde se k té jednotce připojit přes VAG. Když se snažím připojit, s každým pokusem to pískne jednou krátce a jednou dlouze vyšším tónem. Asi se snaží komunikovat Když jsem odpojil kabeláž, co vede k senzorům, pískne při každém pokusu jen jednou krátce. Vypojovat druhou kabeláž jaksi postrádá smysl, kdyby mi to chtěl někdo radit Nemáte někdo seznam errorcodů, teda errorzvuků k ŘJ parkováku? Jako je třeba u počítačů... Zapojení je snad správně, to jsem i kontroloval. Důvod proč jsem se chtěl připojit, je ten, že ta jednotka byla vytáhnutá z A3, tak jsem chtěl upravit kódování. Ještě jedna věc, mám D-DOT, ten taky čte udaje z parkováku , aby je mohl zobrazit na maxidotu. Ale vždy jsem to zkoušel, když jsem měl vyřazeno, tak tím to nejspíš nebude Díky za jakékoliv rady Editováno: 6. Říjen 2012, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 (editace) Ahoj, nemá náhodou A3 jednotka jinou verzi softwaru? Myslím tím rozdíl třeba v Can. Proto s jednotkou nedokážeš komunikovat i pokud je dobře zapojená. Mám origo domontovanou (montoval jsem sám) a funguje bez problémů. Včetně kódovaní a nastavení přes komunikaci. Editováno: 13. leden 2013, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 (editace) nojo, jenže A3 podle ETKY nikdy neměla 6Y6 jednotku parkováku. Takže je třeba origoš z oktávky s tažným, a teď na mě křičí, že nemá kabel k tažnýmu, když se připojuju (to je jen spekulace) Ale nechápu, proč se nechce nechat nakódovat aby nemusela křičet , nebo alespoň přečíst paměť závad. Editováno: 28. Únor 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Jestli je z oktavie II, tak musíš mít hexcan kabel , jinak jsi v kelu. Jiná verze canu, proto se s ní nespojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.