kiko111 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Zámok dverí sa tvári že je v poriadku. Piny sú ok, pri otvorení sa zapne svetlo a na kombi ukáže otvorené dvere. Pri zatvorení sa automaticky dotiahnu a svetlo zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 A v jednotce 6D jsou nějaké chyby?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiko111 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Neviem presne čo je 6D ale ak je to riadiaca jednotka jednotka zadnej kapoty tak píše motor 1a2 závada v elektrickom obvode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiko111 Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Po novom mi diagnostika začala písať "riadiaca jednotka komfortného otvárania piatych dverí bez signálu komunikácie" ale všimol som si že mám zlomené káble v prechodke vodičových dverí. Môže to mať niečo spoločné? Má niekto skúsenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon32 Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Dobrý den. Mám stejný problém s ovládacími prvky zadního ventilu, jako jste vy. Elektrická závada levého + pravého motoru i přes účinné pohony. Můžete napsat, jak jste problém vyřešili? Děkuji předem a pozdravem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vecerka Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 mam Supa 2 Facelift, a z ničeho nic se přestal otevírat kufr, otevře se pouze na 30 cm, když mačkám vícekrát tlačítko na klíči, o kousek se posune, ale stejně na max. 40cm. Na tlačítko zavírání vůbec nereaguje. Když je otevřený na těch 30cm, tak dveře pomalu sjedou dolů a sám je přitáhne a uzavře. Koupil jsem si diagnostiku, připojil k pc, ale žádná závada se neukazuje. Poradíte prosím, co mám otestovat? Čím by to mohlo být - servomotor, nebo ta řídící jednotka? Akorát si říkám, když jsem ten kufr musel násilím otevřít a pak zavřít, jestli jsem nepo.. ty servomotory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamčák Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 čágo , chlapy tak jak je to stím když se vykurvěj ty el vzpěry ? mám supa 1/11 a vůbec nevím co stím , moc se tu ničeho taky nedočtu kdo to jak opravil a vzpěru od nového označení a starého nepoznám .. Co ještě nechápu tak proč elektrická vzpěra na supa 3 řady stojí kolem 3000kč a ten starej typ na supa 2 řady 9000 ? :D nezkoušel někdo z tý 3 řady ? a jak s kodováním ? nebo i celkově kdo by mě dokázal poradit ? jsem z Kolína . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torton Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Zdar z trojky to tam dát nemůžeš, musíš koupit obě nové i s přehráním softwaru, nebo sehnat někde z vraku stejný typ vzpěry. Na každé vzpěře je napsané číslo např. 3T9 827 851 B . Nebo pokud víš, že je jedna vadná, můžeš si ji zkusit opravit. Já jsem ji celou rozdělal a v elektromotoru jsem vyměnil přítlačné pružinky k uhlíkům (byly zrezlé). A jede jak nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 2 Toron: Dobrá práce! Neměl bys nějaký návod (fotky), jak se dostat dovnitř a nic nezničit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torton Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Fotky bohužel nemám. Je potřeba podélně rozříznout ten plastový kryt vzpěry a odlepit z plastu, který kryje motor a převodovku. Potom je potřeba stahovák na pružinu, je hodně silná. Po zmačknutí pružiny jde rozdělat kryt motoru s převodovkou. Motor s převodovkou se dá potom vydělat. Pak se musí odpájet kontakty drátků(myslím že tři). Potom na čtyřech malých háčcích drží plechový kryt motoru, pod kterým je ten uhlík i s pružinami. Pružiny jsem vyrobil z pružinky z průpisky. Chtělo to pár průpisek rozdělat, než jsem našel správnou tuhost pružinky. A potom celé zase složit. Pouze vnější kryt buď opět šikovně přilepit nebo stáhnou černou páskou(když to člověk nehledá, tak si toho ani nevšimne) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vecerka Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Tak jsem odvezl Superba do servisu, kufr se neotevíral nahoru, jen po zmáčknutí otevření se to pootevřelo tak o 30cm. Nereagoval vůbec na zavření. Ale když jsem to po ručním otevření zase manuálně zavřel, kufr se automaticky dotáhl a zamknul. V servisu mi řekli, že to budou oba servo motorky. Měl jsem záruku od Volkswagen Financial Services - Gold+, kde je i komfortní elektronika, ale žeprý toto není vypsané v seznamu, takže smůla. Převzal jsem si auto, s tím, že ho na víkend potřebuji a pak se dohodneme. Kufr ale už se vůbec nepohne nahoru a co je horší, ani se už nedotáhne, takže není pořádně dovřený a ani s tím nebudu moct jezdit. Nejhorší je, že z jejich komentářů jsem pochopil, že to zas tak nějak moc nezkoumali, tak mám trochu obavy, aby to vůbec těma servo motorkama bylo. Oprava za 25tisíc. Servo motorky jsou 3T0827851C. Někdo podobnou zkušenost a jaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalpankrac Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Spoiler Ahoj. Skus manuálně pomalu dát ty dveře až nahoru a asi na 10 sekund zmačknout a držet to zymykací tlačítko až to pípne,pak by to mohlo začít fungovat,a nebo pak udělat základní nastavení těch dveří přes diagnostiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo11 Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Ahoj tak mám stejný problém. Našel jsem stránky kde to borec řeší (stejně jako popisuje "Torton") a jsou tam fotky tak snad nám to pomůže: http://foorum.skodaclub.ee/viewthread.php?tid=4162&page=2&highlight= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torton Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Přesně jak píše Robo11, akorát rozdělání motoru s převodovkou už nebylo potřeba. Pěkně nafocené, dobrá práce při hledání Robo11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Super, dík. 2 Torton: Je potřeba ty drátky odpájet? Z fotky to vypadá, že by to nemuselo být potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 (editace) Ahoj...prosim o radu...problem s motormi kufra...zacalo to tak ze obcas neotvarali alebo nechceli zatvorit...cez VCDS pisalo hallov snimac...vybral som motory zacinoval zlomene kabliky...hallov snimac uz nepise ale motory neidu...zakladne nastavenie mi neide urobit lebo pise chybu motorov....ked ich mam vonku a napojim +-12 priamo na motor tak funguju do obidvoch smerov...ked nahodim do auta VCDS pise chyby pozri foto...mozes poradit ak Ta nieco napada?Dakujem.. RomanSkoda Superb2 kombi r.v2014/7 2.0TDI CR 125kW CFGB Editováno: 7. Červen 2019, autor: romancek888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 (editace) ...tak ze slimacim krokom sa dostavam k zaveru ze bude zla asi riadiaca jednotka...rele vystupu pre motory su KO a aj 2ks BTN 7960B...rele 2ks s cervenou bodkou...objednam nove a uvidime... Editováno: 15. Červen 2019, autor: romancek888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n3r0 Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 V 7. 6. 2019 na 14:04, romancek888 napsal: ...tak ze slimacim krokom sa dostavam k zaveru ze bude zla asi riadiaca jednotka...rele vystupu pre motory su KO a aj 2ks BTN 7960B...rele 2ks s cervenou bodkou...objednam nove a uvidime... Zdravím, jak jste dopadl, nebo pokračujete s opravou? Ještě jedna otázka kde se nachází ona jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Takze vcera uspesne opravene... Dvere funguju... Vymena rele ale hlavne BTN7960B pomohla... RJ sa nachadza vlavo v kufri pod tapacirom. Treba rozobrat ten plast v ktorom ide kufrova roletka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ipkiss Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 V 22. 7. 2019 na 15:09, romancek888 napsal: Takze vcera uspesne opravene... Dvere funguju... Vymena rele ale hlavne BTN7960B pomohla... RJ sa nachadza vlavo v kufri pod tapacirom. Treba rozobrat ten plast v ktorom ide kufrova roletka Ahoj, dá se nějak diagnostikovat, zda je problém v motoru a nebo ve výstupu ŘJ ?? V mém případě otevírání občas zablbne, otevře se kousek a pak zapípá a zastaví se, na druhé zmáčknutí už se dveře otevřou. V jednotce byla uložená chyba Hall senzoru motoru č. 1 mám dojem, nevím už přesně. Zkusím vyčíst znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Ked Ti pise Hallov snimac tak pozri kabliky ktore idu z motorov. 2hrube su napajanie a 4tenke hallov snimac... Byvaju ulomene a potom RJ nevie v akej polohe a aku ma rychlost motor a vyhodi chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Ahoj, měl jsem stejný problém, jako popisuješ. Jak řiká romancek, mel jsem jen přerušené kabliky. Stačilo zevnitř kufru oddělat plastik nad oknem, rozpojit kable ke spěře, vyndat, vyčistit, spajet a zas vše vrátit. Už to vše funguje 4 měsíce bez chyby, tak hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ipkiss Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Ahoj, tak jsem to hned po práci rozdělal a bylo to přesně jak jste popisovali. Na pravé straně zelený vodič přerušený a na pravé hodně načnutý. Protože to bylo těsně u vstupu do vzpěry tak jsem to spájel ale nevím jestli je to dlouhodobé řešení, v tom místě se to hodně ohýbá. Každopádně díky za radu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seřizovač Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Ví někdo číslo Těch uhlíku k objednání. At nemusím rozebírat vzpěru. Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 (editace) V 21. 8. 2019 na 10:48, Ipkiss napsal: Ahoj, dá se nějak diagnostikovat, zda je problém v motoru a nebo ve výstupu ŘJ ?? V mém případě otevírání občas zablbne, otevře se kousek a pak zapípá a zastaví se, na druhé zmáčknutí už se dveře otevřou. V jednotce byla uložená chyba Hall senzoru motoru č. 1 mám dojem, nevím už přesně. Zkusím vyčíst znovu. da sa vo VCDS ...zapni 6D...tam mas merane veliciny a je tam vsetko Editováno: 2. Listopad 2019, autor: romancek888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.