Fabi Pavel Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 (editace) Zdravím Vás koupil jsem si nalepovací stříbrnou carbon folii a chtěl bych jí nalepit na výdechy na palubce, ale zjistil jsem že to je docela těžké přesně nastříhat, zkoušel jsem to nalepit a žiletkou obřezat, ale vypadá to divně a nepřesně.Nemáte někdo přesné rozměry, nebo přímo na A4 nakreslené ofuky abych to mohl jen vytisknout a podle toho obmalovat na tu folii?připojuji obrázek, chtěl bych jen jak je na obrázku číslo 1, 2, 3, 15, 16Děkuji moc moc Editováno: 19. Září 2014, autor: Fabi Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Ahoj,trošku jsi sice ušetřil,ale přidělal sis hodně práce a výsledek nebude 100%. Přesné polepy se dají přece koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabi Pavel Vloženo 19. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2014 (editace) Ahoj,trošku jsi sice ušetřil,ale přidělal sis hodně práce a výsledek nebude 100%. Přesné polepy se dají přece koupit. nemohl jsem je nikde sehnat, tak jsem si koupil tu folii a přidělal jsem si tedy kus práce. už jsem našel ty polepy, ale taky stojej docela dost, tak se mi nechtěj kupovat když mám tu folii a navíc ty co bych kupoval nevypadaj tak dobře jak ta folie. a jak se vlastně vytahuje ten ofuk z palubovky? že bych ho vytáhl a obkreslil na folii? Editováno: 19. Září 2014, autor: Fabi Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Normálně jemně zapáčit plochým šroubováčkem a vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 a bacha praskaj tomu ty packy, takže s citem. A co ty výdechy opatrně rozebrat, celoplošně polepit čela a pak oříznout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabi Pavel Vloženo 20. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2014 a bacha praskaj tomu ty packy, takže s citem. A co ty výdechy opatrně rozebrat, celoplošně polepit čela a pak oříznout? to jssem měl na mysli vydělat ty výdechy a pak obkreslit, ale měl jsem strach zabrat a vypáčit je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabi Pavel Vloženo 21. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Tak dneska hotovo, jedna packa to odnesla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.