pali1818 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Hľadal som, hľadal som, ale nenašiel som tu nič o odkladacích schránkach v zadných dverách. Môj Comfort 10/2001 ich tam nemá, sú tam len tie priehlbiny v tapacírungu. A keď niekto s väčšími nohami dozadu nastupuje a nedajbože je mokro, mám celý bledomodrý tapacírung zablatený... Neviete niekto, kde a za koľko tieto "poličky" zohnať??? Dík!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Tuším, že v Eleganci jsou standardně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 děla je firma Martínek jestli jsem dobře pochopil je to toto http://www.spoilercentrum.cz/shop/skoda-ma...-martinek-fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Já našel tenhle odkaz http://vltava2000.cz/martinek-auto/goods-2...abia-dezen.html jen by mě zajímalo, zda je to ta povrchová úprava, kterou mají všechny plastové díly ve Fabii - takový ten co vypadá jak bublinky. Mám černé výplně, takže bych nerad objednal co by bylo jak pěst na oko. A má někdo nějakou zkušenost s montáží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 http://www.martinek-auto.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Ja je v puvodnim comfortu taky nemel, kupoval jsem je ve skodovce. Byly tusim puvodne na felicii, ale sedly tam jak prdel na hrnec - uplne presne! Uchyceni na samorezne srouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 (editace) Co to stalo penez????Nebolo to lacnejsie??? Zdravim Editováno: 29. Červen 2008, autor: Standis citace posledního příspěvku je zakázána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Covece nepamatuju si presne, ale co si tak nejak vybavuju, tak to stalo asi 250 Kc. Ale fakt tam sedely jak kdyby byly z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 (editace) Na tom odkazu, co jsem daval je maji za 300,- Kč Je to v sekci Fabia a ma to Fabia dezen tak do toho jdu Hm, ted jsem prosel objednávacím procesem a poštovné je 154 šprdliku takže celkem to je za 454 kč Tak ted nevim, možna si pro to zajedu do liberce za 350 do schon-tuning http://www.schon-tuning.cz/SKODA/Fabia/252...abia-dezen.html Takže ještě rozmýšlým. Jo a mimochodem jaký to má číslo dílu, že bych se poptal na originální díly(příslušenstí) přímo ve škoda servisu? Editováno: 3. Červenec 2008, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Dají se někde koupit samotné černé kapsy do zadních dveří do Fabie I ? Chtěl bych je zkusit napasovat do Passat-a B5... Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 co zkusit škoda auto, nebo vrakoviště??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ve Škodovce je to jen komplet s tapecem a na vrakovištích v mém okolí nemají... Tedy mají, ale jen z výbavy classic nebo ambiente a oni jsou snad jen v eleganci. Ale díky za reakci. Ahoj PASAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 dej si inzerát do bazaru udělej si výlet do prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Kapsy na zadných dverách boli len pre Elegance, a ako samostatný ND sa nikdy nepredávali. Takže jediná možnosť je kúpiť celé zadné tapecy aj s tými kapsami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jak vypadaji ty zadni kapsy na zadni dvere??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Asi takto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Aha, tak tohle mam v Ambiente, tudiz se davaly i tam. ...a je to vcelku nevyuzitelne, protoze se do toho nic nevleze, a co by se tam vlezlo (treba mapa) tam zas nedrze, protoze je to plytke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 (editace) Dají se sehnat i neorigo: http://www.martinek-auto.cz/katalog/nahled04.jpg Mimochodem, ta na obrázku výše je právě ta neorigo, není tak mělká, jako ta originální. Já tam dávám reflexní vesty. Editováno: 8. Listopad 2009, autor: Carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ahoj,mám dotaz. Mám F1 a chybí mi na zadních tapecech ty plastové kapsy a chtěl bych si je dodělat Nevíte jestli jsou lepené nebo přišroubované?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 (editace) Je to součást tapecu, napevno přivařené. (je to podle druhu výbavy) některé mají jiné ne. O pár příspěvků výš máš i odkaz na net!!! Kde sehnat. Editováno: 24. Září 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Díky,už jsem si toho všiml.Já jsem původně zakládal nové vlákno,tak nevím jestli mě někdo přesměroval nebo jak Zkusím ještě vrakáč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Přesměroval jsem tě já a kvituji, žeš to prostudoval i bez nápovědy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.