Srpen 17, 20214 r xmenadis : Nee AA žádné problémy nevykazuje, jen mě zarazilo, že po připojení kabelu k USB se automaticky odpojuje BT-Audio, ale telefon zůstává normálně přes BT připojen, vyzkoušeno na navigaci Mapy.cz, která právě AA podporuje a režim zvuku mám navolen jako telefonní hovor, čili přes BT. Takže asi normální vlastnost platformy AA.
Srpen 17, 20214 r BT se odpojuje, protože telefonování a přehrávání jde po kabelu přes AA. Je to normální, mám to taky tak.
Srpen 17, 20214 r @MacouchJak píše @beuticek, tak to bude normální, i jak říkáš ty. Ono to dává smysl, protože telefony snad doteď neumí pouštět více audio výstupů najednou. Nehledě na vstupy, ale tam to asi docela chápu...
Srpen 23, 20214 r Nemate nekdo u Bolera problem, ze se vam nechce pripojit telefon pres kabel? Mam iPhone. Udela to nekdy a vetsinou se to rozdeje az priste, kdyz do auta nasednu. Obcas pomohlo i na nejakou dobu vypnout motor.
Srpen 23, 20214 r @JH12Ne sice u Bolera, ale stalo se mi to nedávno u Amundsenu. Přijel jsem k obchodu s připojeným telefonem, bez problému. Jdu do obchodu, vrátím se do auta, připojím telefon a najednou, že telefon nelze připojit. Zkoušel jsem x kabelů, vypnul a zapnul motor, restartoval rádio, nic nepomohlo. Dojel jsem na místo, potom do auta vlezl další den a najednou zase vše v pohodě. Nepodařilo se mi zjistit, čím to je, vypnutí motoru mi nepomohlo, prostě to "chtělo čas".
Srpen 23, 20214 r Hádal bych bug v SW rádia nebo chybu v USB. Můžete zkusit, pokud je auto ještě v záruce, s tím jít do servisu. Mohli by na základě toho se podívat, jestli neexistuje novější SW a nahrát jej tam. Pokud v záruce není, tak se dá ten SW najít i online ke stažení, vložit na SD kartu a aktualizovat si to doma.
Srpen 23, 20214 r Asi pred 3 tydny jsem byl na kontrole po prvnich 30k km. To by SW neprehrali? Auto v zaruce je, ale nerad bych za to platil, protoze tam beztak nic spatne nenajdou.
Srpen 23, 20214 r Myslím, že pokud na to není přímo nějaká "svolávačka", že se to přehrát musí, tak s tím nic nedělají a u rádia to platí rozhodně. Pokud se nepletu, tak s rádiem nic nedělají, jen v případě, že zákazník vyloženě vyžádá o kontrolu, protože mu něco nefunguje. A nevím to jistě, zkušenost s tím nemám, možná někdo jiný ano, jestli se za to platí, ale řekl bych, že spíše ne
Srpen 27, 20214 r Nemáte někdo tip na app, která dokáže na obrazovce infotainmentu (AA) přehrát video z telefonu?
Srpen 27, 20214 r Já používám AA Mirror a dal jsem si patch do rádia, takže mohu promítat obrazovku telefonu do rádia bez omezení
Srpen 27, 20214 r https://github.com/shmykelsa/AAAD Pomoci teto aplikace si nainstaluj Fermata auto, pak ti pujde prehravat video z telefonu, youtube i online streamy.
Srpen 27, 20214 r Tak to mně osobně na novém Columbusu nefungovalo, proto jsem musel povolit aplikace třetích stran přes AndroidAuto skrze patch rádia. Bez toho mi to psalo při kliknutí v aplikaci v autě "Psaní povoleno pouze z mobilu" něco takového. V kódování to chyba nebyla, tam jsem si pro AA vše odblokoval Upraveno Srpen 27, 20214 r od Krosta
Srpen 27, 20214 r před 31 minutami, Stanson napsal: https://github.com/shmykelsa/AAAD Pomoci teto aplikace si nainstaluj Fermata auto, pak ti pujde prehravat video z telefonu, youtube i online streamy. Ahoj. Jo to funguje, ale ve Fermata jen MP4.
Srpen 27, 20214 r před 10 hodinami, spartakcz napsal: Nemáte někdo tip na app, která dokáže na obrazovce infotainmentu (AA) přehrát video z telefonu? Vyzkoušej VideoLAN, v android auto se mně nabízí. Vyzkoušené to mám ale jen na hudbu, ta funguje.
Srpen 27, 20214 r Potom je v AAAD jeste screen2auto, nebo AA mirror, tim zrcadlis telefon, musis vyzkouset, zda bude chodit ten prehravac, ktery potrebujes.
Srpen 28, 20214 r před 20 hodinami, Karel Bůna napsal: Vyzkoušej VideoLAN, v android auto se mně nabízí. Vyzkoušené to mám ale jen na hudbu, ta funguje. tak VLC na AA funguje taky jen na audio
Srpen 28, 20214 r Ahoj, mám O3 FL. Xiaomi telefon Mi9 T PRO bez rootu s androidem 11 a všechny mirroring aplikace píší pořád tuhle chybu.. Developer option u AA mám zaple. AA verze 6.7. Moc děkuji. Rotovat telefon nechci
Srpen 28, 20214 r Ano, to je tím, že je nutné použít patch na rádio, aby umožnil používání aplikace třetích stran v AA, alespoň tak to bylo v mém případě. Daný toolbox, co jsem použil, funguje ale jen na rádia Columbus.
Srpen 31, 20214 r Někde jsem četl zvěsti o navýšení ceny za aktivaci smartlinku, tak pro info, aktuálně ŠA v Říčanech aktivace za 5 150 Kč...
Září 3, 20214 r Objevil se u mě problém s připojením AA na OnePlus 8. AA normálně fungoval, na telefonu ani na rádiu nedělám žádná aktualizace. Dnes jedu a najednou se AA odpojí a nejde připojit. Pro pokusu o připojení se zobrazí "Spojení se nezdařilo. Zkontrolujte ... Zda je zařízení kompatibilní pro použití smartlink". Někdo podobná zkušenost a tip jak vyřešit? Zkusil jsem odebrat v telefonu z AA spojení a připojít znovu ale telefon se nepřipojí...
Září 3, 20214 r @spartakczZkus jiný kabel, případně mrknout, jestli nemáš bordel v konektoru. Já konečně objevil, kde byl problém u mě s iPhonem s tou stejnou chybou. Měl jsem v konektoru hodně prachu zaraženého úplně vzadu a kabel se tak nikdy nezacvakl úplně nadoraz, jak by měl. Teď už je to vše v pohodě, ani náhodné odpojování se se už neobjevuje... tak jen jestli náhodou, protože USB-C se může taky pěkně zanést (vlastní zkušenost).
Září 3, 20214 r před 10 minutami, xmenadis napsal: @spartakczZkus jiný kabel, případně mrknout, jestli nemáš bordel v konektoru. Já konečně objevil, kde byl problém u mě s iPhonem s tou stejnou chybou. Měl jsem v konektoru hodně prachu zaraženého úplně vzadu a kabel se tak nikdy nezacvakl úplně nadoraz, jak by měl. Teď už je to vše v pohodě, ani náhodné odpojování se se už neobjevuje... tak jen jestli náhodou, protože USB-C se může taky pěkně zanést (vlastní zkušenost). Hele měnil jsem kabel (mám magnetický) daval jsem originál usbc a pořád to samé...:(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.