Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak hurá do servisu, který tohle prohlásil. Můžeš uvést jméno a adresu a kontakt na toho pána...ať má veselo a příště si dá pozor na to co říká.

a proč by měl mít veselo? 

Pokud pracuju v autorizovaném servise a záměrně uvádím lidi v omyl tak dle mého dle nového občanského zákoníku to není úplně v pořádku.

A jak víš že to bylo záměrně?

Lze tak usuzovat z toho, že se jedná o proškolený personál, který ví, že tato možnost v současné době neexistuje(to lze doložit nutností, že všichni servisní technici prochází školením přímo od firmy Škoda Auto). Tj. záměrně uvádí zákazníka v omyl a případně lze dovozovat, že poškozuje i dobrou pověst značky Škoda, jako osoba v tu chvíli ji reprezentující.

Co lze  100% nakódovat:

možnost módu ESP Sport a úplného vypnutí ESP

aktivace asistenta rozjezdu do kopce

corner mlhovky

protočení ručiček  po zapnutí klíče

položka dotankovat

vypnutí AM pásma

deaktivace Start/Stop

A půjde to nakódovat do Active bez centrálu DO?

V druhé generaci mám aktivované uzamknutí po rozjezdu, by mohlo jít také?

• vypnutí AM pásma -> to už se kódovat nemusí, měl jsem to vypnuté už při předání. S tím souvisí i přepínání multimédií na volantu - díky tomu, že je AM pásmo vypnuté a já vypnul line-in vstup, tak přepínám mezi rádii a paměťovou kartou jedním krátkým stisknutím. :)

• automatické zamykání při rozjezdu -> to už by měly mít všechny FIII ve standardu

Upraveno od mp390

Pokud máš mlhovky tak i corner půjdou...

ferda25 tak nám napiš co vše jde 100% nakódovat u Fabie Style. Jestli je už něco navíc než to co je psáno výše. Např. bych chtěl aby s denním svítilo osvětlení v zadu. Dík.

Svícení zadními světly při denních samozřejmě není problém.

Už se podařilo překódovat speedlimiter na tempomat?

Tak díky Rolbařovi dneska dokódováno HHC, Corner, protočení ručiček, stopky a položka dotankovat. Paráda a ještě jednou díky moc! :kol-47:  :kol-24:

Upraveno od epo

By me zajimalo jestli opravdu se tim dokodovanim neprijde o zaruku .

Vše se dá dát do původního stavu. Není to zásah do instalace vozu, která by mohla mít za následek poškození auta. Teda pokud to umíš udělat.

epo: není zač

jinak dle vyjádření škodovky co tu dával jeden z mých zákazníků, tak jejich postoj je k těmto kódovacím a aktivačním úpravám benevolentní a nepovažují je za zásah do záručních podmínek

Supr dík Alessimu. Perfektní. Nakodovano to hlavní Startstop a ostatní bižuterie

Ahoj. Mozna resim kraviny, ale neda mi to zeptat se mistnich koderu...

Vlevo od volantu jsou 3 tlacitka. V konfiguraci, co mam, je aktivni jen leve - vyp/zap Start/Stop. Zbyle dva jsou nefunkcni. Podle manualnu by v nekterych vybavach melo prostredni vyp/zap ASR a prave nastavovat do pameti tlak v pneu. Obe funkce se mi daji vyvolat v infotainmentu. Dotaz zni - dalo by se dodatecne aktivovat, aby to slo i pres ty cudliky na palubce? Neni to zas jen nejaka sw zalezitost nastavit nekde nejaky parametr? (Krome toho, ze ty cudliky by se asi musely vymenit za ty s obrazkem...). Jen jestli jste se nahodou uz nekdo ze zvedavosti v tom nevrtal? Diky!  :kol-28:

Myslím si, že k vypínačů budou chybět natažený kabely z řídicích jednotek a ABS/ASR je až v motoru. Ale ASR mám jako přípl. výbavu ve dvojce, tlačítko má, ale nikdy jsem neměl potřebu ho vypnout.

Nezdá se mi, že by tam vůbec ty vypínače byly, dle mého to jsou jen záslepky, ale samozřejmě, lze vypínače osadit, zapojit a vše nakódovat.

Asi to tak bude. Fakt, ze mackat jsem je nezkousel - treba fungujou, jen na nich nejsou obrazky  :kol-29:

Dobra, tak asi ne... 

Duvod pro vypinani ASR jsou jen ty retezy. V zime s tim chci jezdit casteji do Alp na skialpy a pod hodne kopcu bez retezu ani nepousteji. Asi jsem konzerva a radsi bych to mel na jedno tlacitko na palubovce, nez se patlat po radiu, hm... I kdyz je pravda, ze ty posledni zimy...  :kol-32:

ASR ve vypinači mají pouze fabie se základním rádiem. Ty co mají swing a bolero ho mají v menu.

post-691-0-66340200-1441365062_thumb.jpg

V aute rodicu jsou obsazena tlacitka dve - S/S a aktivace/deaktivace prednich parkovacich senzoru.

V aute rodicu jsou obsazena tlacitka dve - S/S a aktivace/deaktivace prednich parkovacich senzoru.

Jj, tak to budu mít i já a prostřední prázdný, ale pokud bude možnost u nějakého šikovného člena předělat na vypinač, tak nechám dodělat.

Nj řetězy, ty nemám tak proto.

Mě stačí, že se stím vyškrábu jen s pneu na Ještěd až k vysílači a jinam se nejezdí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.