Srpen 15, 201510 r Tak hurá do servisu, který tohle prohlásil. Můžeš uvést jméno a adresu a kontakt na toho pána...ať má veselo a příště si dá pozor na to co říká.
Srpen 15, 201510 r Pokud pracuju v autorizovaném servise a záměrně uvádím lidi v omyl tak dle mého dle nového občanského zákoníku to není úplně v pořádku.
Srpen 15, 201510 r Lze tak usuzovat z toho, že se jedná o proškolený personál, který ví, že tato možnost v současné době neexistuje(to lze doložit nutností, že všichni servisní technici prochází školením přímo od firmy Škoda Auto). Tj. záměrně uvádí zákazníka v omyl a případně lze dovozovat, že poškozuje i dobrou pověst značky Škoda, jako osoba v tu chvíli ji reprezentující.
Srpen 16, 201510 r Co lze 100% nakódovat: možnost módu ESP Sport a úplného vypnutí ESP aktivace asistenta rozjezdu do kopce corner mlhovky protočení ručiček po zapnutí klíče položka dotankovat vypnutí AM pásma deaktivace Start/Stop A půjde to nakódovat do Active bez centrálu DO? V druhé generaci mám aktivované uzamknutí po rozjezdu, by mohlo jít také?
Srpen 16, 201510 r vypnutí AM pásma -> to už se kódovat nemusí, měl jsem to vypnuté už při předání. S tím souvisí i přepínání multimédií na volantu - díky tomu, že je AM pásmo vypnuté a já vypnul line-in vstup, tak přepínám mezi rádii a paměťovou kartou jedním krátkým stisknutím. automatické zamykání při rozjezdu -> to už by měly mít všechny FIII ve standardu Upraveno Srpen 16, 201510 r od mp390
Srpen 17, 201510 r ferda25 tak nám napiš co vše jde 100% nakódovat u Fabie Style. Jestli je už něco navíc než to co je psáno výše. Např. bych chtěl aby s denním svítilo osvětlení v zadu. Dík.
Srpen 26, 201510 r Tak díky Rolbařovi dneska dokódováno HHC, Corner, protočení ručiček, stopky a položka dotankovat. Paráda a ještě jednou díky moc! Upraveno Srpen 26, 201510 r od epo
Srpen 26, 201510 r Vše se dá dát do původního stavu. Není to zásah do instalace vozu, která by mohla mít za následek poškození auta. Teda pokud to umíš udělat.
Srpen 26, 201510 r epo: není zač jinak dle vyjádření škodovky co tu dával jeden z mých zákazníků, tak jejich postoj je k těmto kódovacím a aktivačním úpravám benevolentní a nepovažují je za zásah do záručních podmínek
Srpen 26, 201510 r Menty91: měl jsem stejný "morální problém" a o něco stránek výše jsem se na to taky ptal... Odpověď na tvoji otázku by měla být tu http://forum.skodahome.cz/topic/125760-dá-se-něco-dokódovat-do-rapida/page-29#entry2063377
Září 4, 201510 r Ahoj. Mozna resim kraviny, ale neda mi to zeptat se mistnich koderu... Vlevo od volantu jsou 3 tlacitka. V konfiguraci, co mam, je aktivni jen leve - vyp/zap Start/Stop. Zbyle dva jsou nefunkcni. Podle manualnu by v nekterych vybavach melo prostredni vyp/zap ASR a prave nastavovat do pameti tlak v pneu. Obe funkce se mi daji vyvolat v infotainmentu. Dotaz zni - dalo by se dodatecne aktivovat, aby to slo i pres ty cudliky na palubce? Neni to zas jen nejaka sw zalezitost nastavit nekde nejaky parametr? (Krome toho, ze ty cudliky by se asi musely vymenit za ty s obrazkem...). Jen jestli jste se nahodou uz nekdo ze zvedavosti v tom nevrtal? Diky!
Září 4, 201510 r Myslím si, že k vypínačů budou chybět natažený kabely z řídicích jednotek a ABS/ASR je až v motoru. Ale ASR mám jako přípl. výbavu ve dvojce, tlačítko má, ale nikdy jsem neměl potřebu ho vypnout.
Září 4, 201510 r Nezdá se mi, že by tam vůbec ty vypínače byly, dle mého to jsou jen záslepky, ale samozřejmě, lze vypínače osadit, zapojit a vše nakódovat.
Září 4, 201510 r Asi to tak bude. Fakt, ze mackat jsem je nezkousel - treba fungujou, jen na nich nejsou obrazky Dobra, tak asi ne... Duvod pro vypinani ASR jsou jen ty retezy. V zime s tim chci jezdit casteji do Alp na skialpy a pod hodne kopcu bez retezu ani nepousteji. Asi jsem konzerva a radsi bych to mel na jedno tlacitko na palubovce, nez se patlat po radiu, hm... I kdyz je pravda, ze ty posledni zimy...
Září 4, 201510 r ASR ve vypinači mají pouze fabie se základním rádiem. Ty co mají swing a bolero ho mají v menu.
Září 4, 201510 r V aute rodicu jsou obsazena tlacitka dve - S/S a aktivace/deaktivace prednich parkovacich senzoru.
Září 4, 201510 r V aute rodicu jsou obsazena tlacitka dve - S/S a aktivace/deaktivace prednich parkovacich senzoru. Jj, tak to budu mít i já a prostřední prázdný, ale pokud bude možnost u nějakého šikovného člena předělat na vypinač, tak nechám dodělat.
Září 4, 201510 r Nj řetězy, ty nemám tak proto. Mě stačí, že se stím vyškrábu jen s pneu na Ještěd až k vysílači a jinam se nejezdí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.