Září 4, 201510 r Nj, pravda. Pri prednich senzorech je to tlacitko taky tam... Celkem ted lituju, ze jsem si je tam nenechal dat. Nechapu - zadni jdou dodatecne dodelat, ale predni ne (mysleno oficialne v autorizaku)...
Září 8, 20159 r Nemozne na pockani, zazraky do 3 dnu? No jo, kdyz tahle dodelavka by uz na tu zaruku asi vliv mela...
Září 9, 20159 r To určitě ano...přední nárazník už asi na vady laku neuhádáš, ale vše ostatní lze provést tak, že nikdo nemůže říct ani popel a případně vše lze vrátit do stavu, který byl před instalací.
Září 14, 20159 r Zajímalo by mne, zda-li by šlo dokódovat, aby všechny aplikace zrcadlené skrz MirroLink fungovaly i za jízdy, čili aby se obešly ty debilní jízdní certifikáty.
Září 15, 20159 r To by se mi taky líbilo. Konečně bych dostal na obrazovku Waze. Takhle jezdím Google Maps přes Androidauto, což taky není špatné, ale nemám na výběr.
Září 15, 20159 r Už se to tu řešilo, ale nenašel jsem odpověď, dá se dokodovat funkce, že při zapnutí stěračů se zapnou potkávací světla bez funkce rain-light asistentu?
Září 18, 20159 r Prosím nevíte zda lze dokodovat hlasové ovládání. Tlačítko mám ale funkci nee... :-( A jinak pořád hledám někoho ze severních čech na dokodování (Litoměřice a okolí)
Září 20, 20159 r Zdravím, je tu někdo z Libereckého kraje, kdo by dokodoval (F 3 kombi, style), popřípadě Dvůr Králové?
Září 21, 20159 r Netuší někdo, jak je u auta vyřešena Coming home funkce? Jde mi o to, jestli když mi to někdo dokóduje, jestli se budou rozsvěcet při zamykání i ve dne, nebo k tomu patří nějaké čidlo už z továrny.
Září 21, 20159 r No u me CH/LH funguje jen kdyz svetelne cidlo uzna za vhodne. Podle me je potreba automaticke rozsviceni svetel at uz ve verzi easy light nebo rain light.
Září 21, 20159 r To jsem potřeboval vědět, tak to objednám za 1000,- z fabriky i s tím aut. rozsvěcením světel. Dík
Září 22, 20159 r Nee dalších 6100,-, to už by se mi fakt vyplatila ta Style a rovnou bych si vzal i Bolero a ten béžový interiér by k té Pacific ladil. Uvidím, jestli se mi to podaří ukecat doma a objetovat 20tKč navíc . Prý i ty nemetalické laky jsou přestříkany bezbarvým lakem, že by ty auta neměli blednout jako F1.
Září 29, 20159 r Ahoj Prý je tu někdo z okolí Strakonic, kdo umí pár věcí dokódovat. Kdo to je? Děkuji
Říjen 1, 20159 r Tak dokódováno většina věcí co se zmiňuje zde na foru, kromě ESC, vypínat stabilizaci nemám potřebu a to díky uživateli h2o. Ještě že máme na ostravsku šikovné lidi co umí, zase se s důvěrou obrátím až bude potřeba něco s elektro.
Říjen 7, 20159 r Možnost kódování mimo Strakonice: http://forum.skodahome.cz/topic/133747-ostrava-kódování-11102015-dopoledne/#entry2095315
Říjen 8, 20159 r Tak dneska jsem ze zvědavosti zaslal mejl na Autopalace Praha, jak je to s kódováním a zárukou, pro příklad jsem uvedl snad nejjednodušší operaci, a to protočení ručiček... Odpověď zde: Dobrý den pane xxx, jakýkoliv zásah do softwaru je brán jako porušení záručních podmínek. Dále se vystavujete riziku, že výrobce může vydat servisní akci, kdy bude nutné přehrát jednotku motoru a Vámi provedená úprava bude přehrána novým softwarem. S pozdravem Tomáš Mašek Nerad někoho znejišťuji, ale aby zde byly veškeré dostupné informace. E-mail mohu vložit jako obrázek, pro větší důvěru. Schodou okolností jsem dnes zalechl i rozhovor se zaměstnancem ŠA servisu, který tvrdil, že programování vícero funkcí není jen přepis jedniček a nul ale může být složitější, a hlavně z jeho pohledu má vliv na záruku, tudíž by to bral jako porušení podmínek... No, i tak do toho jdu
Říjen 8, 20159 r Je to jen bubak, vse se da dat do puvodniho stavu. Delal jsem A6 s padly pod volant, protoceni rucicek a jeste par veci. Auto jelo na servis do Helleru a vratilo se odkodovane. Nikdo si ani nevsiml ze audina ma padla pod volantem. Technik ani nezkontroloval funkcnost mel to na haku. Kdy by nekdo chtel v sobotu koduji v Praze :-)
Říjen 8, 20159 r Ako je to potom s poistovnou nieco sa ti stane a zistia ze si mal zasah do riadiacej jednotky a vykaslu sa na plnenie poistky. Je to samozrejme extrem ale ci sa to moze stat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.