Únor 21, 20169 r Teď jsem to zkoušel. Vypl jsem BT, origo kabel Apple, dobíjí to a hraje najednou. Ovládání jak na rádiu i v mobilu .
Únor 21, 20169 r Stejně se chová přes kabel S4 Android. Jak BT tak ikabel listují v mobilu stejně jak PC. A také vyzkoušeno odpojení USB po cca 30s po zamknutí vozidla.
Únor 21, 20169 r Nevím, zkoušel jsem to jednou a nestalo se nic. Možná, že je pořeba mít podporu HF. Jo a platformu měnit nebudu - winfoun je firemní a můžu ho používat i soukromě, tak si přece kvůli autu nebudu pořizovat další a ještě úplně jiný, než na jaký jsem zvyklý.
Únor 22, 20169 r No právě - mně tam chybí to kouzelné tlačítko Phone vlevo dole... Tím pádem to podle mě nemá vůbec ovladače pro spojení s telefonem (jakýmkoli) a winfoun nejde nakonfigurovat, aby se choval jako Mass Storage, tj. jako obyčejná USB klíčenka. To je i tak jedno. Hudbu mám na SD kartě a telefon používám coby navigaci, takže z něj nepotřebuju nic přehrávat.
Únor 23, 20169 r Ano, Swing má od základu Apple connectivity, zkusil jsem připojit iPad Mini a fungovalo.
Únor 23, 20169 r Ja tu lumii pripojil s vypnutym bt do usb jako mass storage. Aspoň se to tak chovalo. Na usb je očekávana paměť ne telefon.
Únor 23, 20169 r Zkousel jsem to a nic - Lumia 820 Denim (Win 8.1). Nechtelo se mi u toho travit mladi a hloubat nad nastavenim obojiho, tak jsem to nechal byt.
Únor 23, 20169 r Já mám Lumii 1320 a taky se mi nepodařilo ji připojit, je ale pravda že jsem to zkoušel narychlo. Až budu mít čas, tak to zkusím znovu a pohraju si s tím.
Únor 23, 20169 r Pánové s WIN mob. Jak se vám zobrazuje mobil po připojení na PC? U mě u každého A, W. I vidím 2 složky - Phone a Card. A stejně pak Swing
Únor 23, 20169 r Zkousel jsem to a nic - Lumia 820 Denim (Win 8.1). Nechtelo se mi u toho travit mladi a hloubat nad nastavenim obojiho, tak jsem to nechal byt. Mám nápad - dáme rande u hřbitova a vyzkoušíme to u mě u MR16. Když vypneme BT a origo kabel, na Mass Storage musí fungovat i kde jaký Alcatel ne.
Únor 23, 20169 r Milan: Phone (interni pamet) a Card (SD) se v PC zobrazi, ale je k tomu potreba nejaka WinPhone app nebo co to je. Obcas ma problem pripojit se i v PC. Rozhodne se ale nepripojuje jako Mass Storage, tj. ciste jako disk... Treba u fotaku se to da v menu nastavit, jestli se ma tvarit jako klasicky usb nebo komunikovat jen pres specialni aplikaci. U telefonu jsem nic takoveho nenasel. Honza: Sraz u hrbitova v dohledne dobe nedame, protoze nejsem v Praze. Mozna az tak nekdy v breznu. Jo, cekal bych, ze se to bude chovat aspon jako disk, ale fakt mi to nic nedelalo. Klidne to pak ale vyzkousime...
Únor 24, 20169 r jj souhlas, sleduji toto vlákno dlouhodoběji a i já bych řekl že to nebylo off topic, mělo to souvislost
Únor 24, 20169 r Hmm, podle http://compatibilitylist.skoda-auto.com/ by mel muj Swing (MR 2015 bez BT a HF) muj telefon (Lumia 820, Win 8.1) podporovat aspon do te miry, ze by mela jit prehravat hudba. Tak nevim, zkusim s tim jeste laborovat az se k tomu dostanu, treba neco delam blbe (kabelem to ale nebude, protoze ten samy pouzivam i ted pro spojeni s PC a jede to) Upraveno Únor 24, 20169 r od epo
Únor 24, 20169 r No tem muj dotaz smeroval k tomu, jak do toho founu tu muziku dostávate. Přes usb se do founu dostanu jak na pc. Vidim všechny složky. Pres bt se foun tvari jako mediaserver a swing vidí dokumety,videa, hudbu.pak listuje i po interpretech.
Březen 7, 20169 r Dneska jsem znova vyzkousel pripojit telefon. Zapnul jsem auto, zapnul Swing, odemknul telefon a pripojil pres USB. Jedine, co se mi podarilo dosahnout, byla hlaska "Chyba USB". Kabel jsem pouzil stejny, co pouzivam pro pripojeni do PC.
Březen 7, 20169 r Ach jo, to asi bude tím rokem 2015, já mám 2016 a mobily ok. A jedou mi ty obrázky u radia. Máme každý jiný HW swingu. Jenom už mám BT 350
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.