Přejít na obsah

Držák telefonu


Tragedie_v_JZD

Doporučené příspěvky

Ja som zohnal ten mini držiak do lamiel za 2,50€ :) cez bazos. A musím súhlasiť s vormenom. Je to na telefóny skôr menšie. Ja mám Lumiu925 a pre ňu je to ako stvorené. A pretože pri navigovaní dosť "kúri" tak ofukovanie telefónu z klímy je fantastická vec.

Pre GalaxyNote to rozhodne nebude :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by si potom pozeral nie na cestu ale dakam dole smerom na paku...asi viac netreba vysvetlovat, logicky nie?

 

To bych asi zvládl....:-) Ostatně rádio, kam se dává vestavěná navigace, není o moc výš, než by to bylo na tom stojanu. Navíc to je v jiných autech možná jinak, někde jsou držáky na flašky/plechovky docela vysoko na řidičových dveřích vedle volantu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak mě také zlákal ten iOttie Easy Flex 3 a nahradil můj věrný husí krk z čelního skla.

 

attachicon.gifiot1.jpg attachicon.gifiot2.jpg attachicon.gifiot3.jpg

 

hele tak tomuhle neverim...mam ten samy drzacek a rozhodne to takhle na kraji nedrzi...ta palubka se tam trochu kulati smerem dopredu takze to pak nedoleha celou plochou ta prisavka, tudiz to mam asi pet centimetru od okraje dal ke sklu, zitra vyfotim :) jinak drzak luxus bych rekl, mozna az moc silna ta pruzina jak to vzdycky vystreli, nechavam h otam na pevno protoze zespod ma i takovou lepici vrstvu :) na kraji mi ale fakt nedrzel (muj plan byl sklopit to dolu pred vydech aby se telefon chladil) - ale ikdyby tam drzil tak je to naprd protoze kvuli mrizce vydechu nesla natahnout pruzina tak bych s nim musel hejbat pokazdy

Jo a taky se ten drzak dost klepe ale ma tolik variant poloh ze telefon mam vlastne opreny na palubce :)

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo neco na to strikam od bernera kdyz uklizim prach:) ale nenapadlo me jen prstama prizpusobit primo tu prisavku ale uz jsem si zvykl takhle..mi to tam stejne nesedelo pak kdyz vytahujes tu pruzinu do vysky (dolu do mrizky) opacne to neslo a musim to kit nalezato. Takle to taky neni dpatny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak jsem chvíli po zakoupení iOttie Easy Flex 3 dostal jako "naschvál" darem zde také zmíněný G21 Smart a musím říct, že se mi líbí trošku více. Ta poloha dolů k ofukům mi vyhovuje více. iOttie se tam sice dá také otočit, ale v té poloze už kloub neumožňuje moc manévrování, celkem se klepe o výdechy a vyndávání a nandávání není úplně komfortní. V poloze nad palubkou nebo na skle je ale nastavení výborné.

 

iOttie jsem měl asi 3 týdny, tak pár maličkých postřehů. Zůstalo po něm na palubovce kolečko, které šlo "rozleštit" jen prsty. Samozřejmě netuším, co by to udělalo třeba po roce. Na palubovce držel jako přibitý, ta přísavka je opravdu silná. Upínací mechanismus i držák jako takový jsou dost bytelné. Celkem se ale na nerovnostech klepe (pro video nevhodné) a velmi jemně chrastí téměř po celou dobu jízdy. Kdyby měl někdo zájem, tak je na prodej. Pak napíšu ještě nějaké zkušenosti s G21 Smart.

Editováno: , autor: slapnahrabe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidávám foto nainstalovaného G21 Smart:

 

post-94072-0-98308900-1434446729_thumb.j post-94072-0-45655900-1434446756_thumb.j post-94072-0-69612500-1434446766_thumb.j post-94072-0-87110000-1434446771_thumb.j

 

V balení jsou dva nástavce. To rameno před ofuky, jak to mám já na obrázcích a pak klasický - držák nad palubku. Na konci je gumový doraz, takže se rameno dá opřít o palubní desku a minimalizuje se tak chvění telefonu. Přísavka na mě po upnutí nepůsobí zdaleka tak bytelným a silným dojmem jako u iOttie, ale zatím drží. G21 (prozatím) není slyšet ani při přejezdu nerovností. Upínání telefonu nemá samospoušť. Zmáčknutím tlačítka se rozevřou čelisti a musí se ručně "zkousnout" telefon. Prozatím u mě ale určitě G21 vede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jasně, má to i své výhody. Opravdu to drží fest a nemusíš to nikde přimlaskávat ... ale za ty peníze takový hnusný kousek zahnutého plastu z odpadků (plus další investice do samotného držáku, který na to přimontuješ) ... Na Fabii mi zůstala po asi čtyřech letech instalace vytlačená spára ve vrchní měkčené části. Rapid má všechno tvrdé, tam to asi nehrozí, max. nějaké poškrábání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za sebe muzu rict, ze Brodit je snad to nejlepsi co jsem kdy mel. Na F1 i ted na Rapidu. Pevne uchyceni, neprekazi, lze vyndavat a zandavat jednou rukou, je primo pri ruce. Navic delano primo pro vozidlo i kazdy mobil a pasuje to suprove.

Nevyhoda. Cena. Jak jiz bylo receno, za kus plastu docela palka. Ale kdyz to srovnam s tema desitkama ruznych jinych drzaku co jsem uz predtim vyzkousel, tak jsem se asi dostal na stejnou cenu.

Zkusil jsem opravdu hodne drzaku, ale vzdy tam bylo nejake ale. Prekazel na skle, dlouhy husi krk, rucni otevirani a zavirani, odrene okraje mobilu atd. Pak uz jsem to radsi vzdal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ohledně ProClipu na Rapida, již jsem to psal ve svém topicu, mě bohužel na Rapida nesedí, tzn. byl o něco delší než byly škvíry (psalo více lidí na jejich stránkách), asi jiné rozměry u novějších aut. Na F1 pasovalo vše bezvadně. Zkoušel jsem veškerou sílu abych ho "ohnul" a dostal ho tam, ale beznadějné, ten plast je tvrdý jak železo, chybělo tak půl centimetru - centimetr. Ale jelikož jsem ho kupoval samostatně (držák na mobil jsem již měl z F1), tak jsem ho jel vyměnit a koupil jsem si místo něho držák na výdech (na zaháknutí), který se páskou přilepil k původnímu Brodit držáku. Uchycení v autě není tak pevné jako s ProClipem (za jízdy se neklepe, ale při vyndavání je nutné se o něj trochu opřít, aby se nezvedal), ale stále mám díky tomu výhodu toho držáku samotného. Můžu když tak nafotit jak mám u sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...