Přejít na obsah

Spinac zpetneho zrcatka


Lkn

Doporučené příspěvky

Zdravim mam F2 a dneska mi zustal v ruce kolecko od spinace.. Je kvuli toho potreba menit cely spinac? Nechce se mi rozdelavat tapec nebo jit s tim do servisu. Myslite ze kdZ sjedu na vrakac, vemu to kolecko tak ho nasadim bez problemu?

Dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Zdravím pánové,

kolegovi v práci se podařilo taky ukopnout kolečko od jeho spínače ovládání zpětných zrcátek. Měl bych dotaz co vše je třeba rozebrat nebo případně jestli jde jen to kolečko samostatně vyjmout při výměně. Nebo jestli někdo nemá nějaký servisní obrázek s návodem.

 

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau,

 

spínač jsem nedávno měnil. Jako náhradní díl se dá koupit za necelých 500 Kč. (Koupeno v cc autodily.) A výměna je v pohodě. Tady na stránkách jsou ke stažení dílenské příručky. Postup je tam rozepsán do posledního kroku. Žádný speciální nástroj k tomu potřeba není. Musí se sundat tapecírung (pár šroubů, pár nacvakávacích příchytek) a spínač prostě nacvaknout. Práce na 20 minut a to nejsem žádný mechanik... Mám pocit, že jenom nastrčit špunt do spínače asi nepůjde. Počítam, že při větším tlaku zarazíš celý spínač do dveří. Navíc je otázka, zda se ti při tom ukopnutí spínač nepoškodil.

 

David

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...