Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Taky se přidám,pracuji pro jednu z největších firem ČR s nadzemními bazény. Kdyby někdo potřeboval radu s filtrací,nákupem,výběrem . . .

Ja vam asi moc uzitecnej nebudu, ale presto uz 20let drevorubec na Sumave :lol::'>

Ježiši to bych šel dělat hned... a žít tam taky.

Tak já nevím jestli to někomu pomůže ale můj džob jsou obklady dlažby všeho druhu :)

Takže muj Job je Tesařské a malířské práce + práce všeho druhu ( "hodinový manžel" ) :-D . www.aldatym.cz

• 3 týdny později...

já jsem z Prahy a dělám nákladní autodopravu potřebujete něco odvézt,přivézt,není problém, auto je zaplachtovaný s možností jen samotného plata třeba pro převoz stavební buňky délka 6,60x2,20x2,20 a nostnost do 4,3t

Ahoj kluci někteří možná znají tak snad bude stačit jen www.sherlog.cz pobočka Brno

Dělám do počítačů.

• 3 týdny později...

Tak jo, co vyvádim já??? Zabývám se přestavbou vozidel na alternativní pohon LPG. Jsem autorizovaný dealer firmy HL Propan. Montuju český výrobek - všechno si vyrábí HL Propan - MAGIC 2. Je to sekvenční stříkačka s vlastní řídící jednotkou, takže to neháže žádné chyby do ECU, jako to bylo u starších systémů a snažím se být nejlevnější. Více ifo vám poskytnu přes mail nebo na telefonu. Jo jen pro příklad, FABIA 1,2 HTP - vyjde kompletní přestavba s toroidní nádrží místo rezervy 50L, 19900,- nedavno jsem to tam montoval bratrovi, teď jezdí za 5,5l LPG/100km - není to krásný??

Tak telefon na mne: 731372127 nebo mail: a.w.prochazka@gmail.com

Kromě toho, co jsem tady už dříve zmiňoval, teď ještě spolupracuju s firmou, která dodává i sama vyrábí moooc pěké a kvalitní šperky. Tak až bude nějaké výročí, jubileum, narozeniny... stačí dát vědět! ;)

• 1 měsíc později...

Až 50% sleva na pojištění

2b7805.jpg

Upraveno od Ondřej Suchý

student, posledny rok, v maji statnice a zbohom skola :)

• 3 měsíce později...

Tak se představím aj já :D

dělám ve Student Agency, jako pruvodce, nějaky ty slevy občas jsou, předevšéím když cestujete semnou :p:D

Jinak dělám do fotek a grafiky, od pořízení, přes upravy až po vyslednou prezentaci, at na webu, veřejknosti, novinách, stačí říct...

Dále pak taky v reklamní agentuře, od prospisek až po veliky bannery, též se dá dělat cokoliv, samolepky atd... ceny jsou lidové, hodně na domluvě atd, i tady se dá udělat dobra cena... :)

• 5 týdnů později...

Dusič a křísič, tedy lépe anesteziolog a intenzivista, v krajském traumacentru . A na vedlejšák záchranka na zemi i vrtulník. :feve:

Tak i já se přidám:

Projektant vzduchotechniky a klimatizace, přípojky inženýrských sítí. Tak kdyby někdo něco potřeboval ... :)

Tiskař v oboru polygrafie

• 4 měsíce později...

Tak jo .... hasič ....

Tak budu aktualizovat informace. Otevřel jsem si vlastní servis na Vysočině. Přímo v Havlíčkově Brodě.

Hlavní náplň výměna a opravy autoskel, montáž autofólií. Výměna olejů, brzd a mnoho dalšího.

Odtahová služba

Více info v SZ nebo na info@autosklopospisil.cz nebo na 608 101 343

www.autosklopospisil.cz

Upraveno od žralok

Ahoj tak se taky přidám pracuji v oboru elektro silnoproud. :kol-29: www.Logistic. jex.cz

• 2 týdny později...

Seřizovač CNC obráběcích strojů(soustruhy,frézky) a snad už brzo postup na technologa.

Tak to se přidam i ja :D

Elektrometal Cieszyn s.a.

Vyroba,prodej,servis vše pro dulni prumysl a plynarenstvi :)

muj obor je dulni osvětleni,aby chlapi nerubali po tmě :D

Páni "Dole v dole" :band

• 2 týdny později...

Už cca 5 let zákaznické služby největší energetické společnosti ČR, asi netřeba jmenovat :kol-43::kol-27::kol-43: kdyby někdo potřeboval pomoci ohledně připojení, stávající přípojky, žádostí, přepisy ele nyní už i plyn...atd...není problém...

Upraveno od Kmotak

• 1 měsíc později...

Já jsem matematik - zejména aplikovaná matematika a statistika.

• 2 měsíce později...

Tak se představím aj já biggrin.gif

dělám ve Student Agency, jako pruvodce, nějaky ty slevy občas jsou, předevšéím když cestujete semnou :pbiggrin.gif

Jinak dělám do fotek a grafiky, od pořízení, přes upravy až po vyslednou prezentaci, at na webu, veřejknosti, novinách, stačí říct...

Dále pak taky v reklamní agentuře, od prospisek až po veliky bannery, též se dá dělat cokoliv, samolepky atd... ceny jsou lidové, hodně na domluvě atd, i tady se dá udělat dobra cena... smile.gif

fakt jo??se může hodit :D někdy s vaší společností jezdívám :D :D

• 1 měsíc později...

Instruktor bezpečné jízdy a ecocoaching; pracovně zejména v Německu pro VW, ale snažím se to přes importérství přenést i do ČR a SK. Takže kdyby někdo chtěl ušetřit nějaké palivo apod., tak napište.

janbezdeka@gmail.com

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.