Zuzka78 Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Taky se přidám,pracuji pro jednu z největších firem ČR s nadzemními bazény. Kdyby někdo potřeboval radu s filtrací,nákupem,výběrem . . . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Ja vam asi moc uzitecnej nebudu, ale presto uz 20let drevorubec na Sumave :'> Ježiši to bych šel dělat hned... a žít tam taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Tak já nevím jestli to někomu pomůže ale můj džob jsou obklady dlažby všeho druhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Takže muj Job je Tesařské a malířské práce + práce všeho druhu ( "hodinový manžel" ) :-D . www.aldatym.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiktir Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 já jsem z Prahy a dělám nákladní autodopravu potřebujete něco odvézt,přivézt,není problém, auto je zaplachtovaný s možností jen samotného plata třeba pro převoz stavební buňky délka 6,60x2,20x2,20 a nostnost do 4,3t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKI_RS Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Ahoj kluci někteří možná znají tak snad bude stačit jen www.sherlog.cz pobočka Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Dělám do počítačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPGman Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Tak jo, co vyvádim já??? Zabývám se přestavbou vozidel na alternativní pohon LPG. Jsem autorizovaný dealer firmy HL Propan. Montuju český výrobek - všechno si vyrábí HL Propan - MAGIC 2. Je to sekvenční stříkačka s vlastní řídící jednotkou, takže to neháže žádné chyby do ECU, jako to bylo u starších systémů a snažím se být nejlevnější. Více ifo vám poskytnu přes mail nebo na telefonu. Jo jen pro příklad, FABIA 1,2 HTP - vyjde kompletní přestavba s toroidní nádrží místo rezervy 50L, 19900,- nedavno jsem to tam montoval bratrovi, teď jezdí za 5,5l LPG/100km - není to krásný?? Tak telefon na mne: 731372127 nebo mail: a.w.prochazka@gmail.com 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Kromě toho, co jsem tady už dříve zmiňoval, teď ještě spolupracuju s firmou, která dodává i sama vyrábí moooc pěké a kvalitní šperky. Tak až bude nějaké výročí, jubileum, narozeniny... stačí dát vědět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 (editace) Až 50% sleva na pojištění Editováno: 14. Duben 2011, autor: Ondřej Suchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadrach Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 student, posledny rok, v maji statnice a zbohom skola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Tak se představím aj já dělám ve Student Agency, jako pruvodce, nějaky ty slevy občas jsou, předevšéím když cestujete semnou Jinak dělám do fotek a grafiky, od pořízení, přes upravy až po vyslednou prezentaci, at na webu, veřejknosti, novinách, stačí říct... Dále pak taky v reklamní agentuře, od prospisek až po veliky bannery, též se dá dělat cokoliv, samolepky atd... ceny jsou lidové, hodně na domluvě atd, i tady se dá udělat dobra cena... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z142 Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Dusič a křísič, tedy lépe anesteziolog a intenzivista, v krajském traumacentru . A na vedlejšák záchranka na zemi i vrtulník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Tak i já se přidám: Projektant vzduchotechniky a klimatizace, přípojky inženýrských sítí. Tak kdyby někdo něco potřeboval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 75Kw Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Tiskař v oboru polygrafie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Tak jo .... hasič .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 (editace) Tak budu aktualizovat informace. Otevřel jsem si vlastní servis na Vysočině. Přímo v Havlíčkově Brodě. Hlavní náplň výměna a opravy autoskel, montáž autofólií. Výměna olejů, brzd a mnoho dalšího. Odtahová služba Více info v SZ nebo na info@autosklopospisil.cz nebo na 608 101 343 www.autosklopospisil.cz Editováno: 9. Březen 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ostik-69 Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Ahoj tak se taky přidám pracuji v oboru elektro silnoproud. www.Logistic. jex.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Seřizovač CNC obráběcích strojů(soustruhy,frézky) a snad už brzo postup na technologa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Tak to se přidam i ja Elektrometal Cieszyn s.a. Vyroba,prodej,servis vše pro dulni prumysl a plynarenstvi muj obor je dulni osvětleni,aby chlapi nerubali po tmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Páni "Dole v dole" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 (editace) Už cca 5 let zákaznické služby největší energetické společnosti ČR, asi netřeba jmenovat kdyby někdo potřeboval pomoci ohledně připojení, stávající přípojky, žádostí, přepisy ele nyní už i plyn...atd...není problém... Editováno: 25. leden 2012, autor: Kmotak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladder Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Já jsem matematik - zejména aplikovaná matematika a statistika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Tak se představím aj já dělám ve Student Agency, jako pruvodce, nějaky ty slevy občas jsou, předevšéím když cestujete semnou Jinak dělám do fotek a grafiky, od pořízení, přes upravy až po vyslednou prezentaci, at na webu, veřejknosti, novinách, stačí říct... Dále pak taky v reklamní agentuře, od prospisek až po veliky bannery, též se dá dělat cokoliv, samolepky atd... ceny jsou lidové, hodně na domluvě atd, i tady se dá udělat dobra cena... fakt jo??se může hodit někdy s vaší společností jezdívám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Instruktor bezpečné jízdy a ecocoaching; pracovně zejména v Německu pro VW, ale snažím se to přes importérství přenést i do ČR a SK. Takže kdyby někdo chtěl ušetřit nějaké palivo apod., tak napište. janbezdeka@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.