15degren Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 Bych těm testům nedával žádnou hodnotu. Ta samá guma dopadne každý rok jinak. Tabulka se evidentně přizpůsobuje dle dotace dodavatele. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 Spíš si myslím, že to bude tím, že každý test má trochu jiné podmínky a jednotlivé kategorie mají jiný pomerny vliv na celkové skóre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 no upřímně mně to taky překvapilo, protože Barumka byla vždy takový zlatý střed, poměr cena / výkon 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 Koncern třeba nepotřebuje aby značka Barum nějak vynikala. Byl jsem na srazu bývalých kolegů a jeden z nich má jistý přehled v oboru gumárenství a bavili jsme se o zajímavých věcech kolem toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 Každopádne je to otrasný produkt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 Prečo ? jazdim ich už hadam desiatu sadu od P3 a teraz P5 a poznam milion ludi co nema problem ... letne matadory na vode nedrzia to beriem ale tymto polarisom nic nebolo , dve sezony super, tretiu uz to zacinalo byt horsie ... vzdy som vysiel tam kde som chcel a mal ... a to jazdia bezne na 150tis eurovych autach 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 suri > letní matadory sem nepatří, ale pravda větší sračky na vodu jsem za 35 let za volantem neměl, to fakt raději celoročně Polaris3 co je mám i na třetím autě doma a teď tam půjdou P5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 Neviem, otec ich mal na aute a skoro som sa na nich zabil, strasne. Ale som zvyknutý asi na iné. Na svojom mam teraz Conti TS 870P a na tom si verím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2022 ja zase nemám rád TS850/60/70 lebo na vode píska Včkový dezen mám rád staré gumy , teda staré typy dezenu , teraz som objednal TS830P tak som zvedavý , na 15 ich má kolega a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 28. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2022 870P už nie sú Vckove, bez P su Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 28. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2022 ja obul Continental WinterContact TS 860 S a zatim max. spokojenost .. potrebuju hlavne sucho a mokro ... snih moc neni ... no spokojenost .. klouze to aje to mekke stejne jako kazda zimni guma :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinak34 Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 Já jezdil na Barumkách P5 a nebyl problém. Teď jsem koupil Kleber Krisalp, tak jsem zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 (editace) Před cca týdnem jsem již před pátou zimní sezónou po sobě nasazoval na svoji Fabii combi zimní pneu (stále stejná sada) a to Barum Polaris 5, o rozměrech 165/70 R14. Přes zimu jezdím s Fábií celkem málo ( střídám 2 auta) a tak odhaduji, že jsem na nich najel za těch 5 let cca 15.000 km, vzorek ještě má 5-6 mm. S Polariskami jsem maximálně spokojený, dokonce komfort jízdy je na nich subjektivně lepší, než na originálních letních a z fabriky dodávaných Nexenech 185/55 R15. Předpokládám, že po zimě je přes léto dojezdím, dělám to tak vždycky a není problém, nakonec s motorem 1.0 Mpi to stejně není žádná raketa na zabití a s věkem stejně již neblbnu a jezdím spíše na spotřebu. PS: Jen takový malý dovětek o problémech s ventilky. Po nasazení té zimní sady mě během 2 dní stání v garáži zkolabovaly 3 ventilky a to tím způsobem, že ušel skoro veškerý vzduch a celý kovový vnitřek ventilku se separoval od gumového zevnějšku ventilku a šel lehce vytáhnout ven rukou. Nikdy jsem se s podobnou závadou nesetkal. No ještě štěstí, že se mě to nestalo za jízdy, tam kdyby to šlo naráz u všech těch 3 ventilků, tak bych si asi rozbil v autě hubu. Samozřejmě jsem je nechal (ty ventilky) okamžitě vyměnit a to i na tom posledním, zatím fungujícím kole. V servisu mě řekli, že po cca 4 letech používání se s tím občas setkávají a měly by se raději preventivně měnit. Jo a mimochodem mě řekli, že dříve s ventilky takové potíže nebývaly. Takže, že by zase nějaké šetření u výrobců na nepravém místě, nebo se u mne sešla velká náhoda v tom, že před 5-ti lety montovali v pneuservisu, kde mi kompletně vybavovali zimní pneu a disky, nějakou vadnou sérii ventilků? Editováno: 4. Listopad 2023, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Pozdravujem Vás páni, prosím o Váš názor, doporučenie. Doteraz som v zime jazdil na Goodyear UltraGrip 9. Dostal som odporúčanie na Continental WINTERCONTACT TS 870 185/60 R15 88T XL. Môj "dvorný" dodávateľ však tvrdí že Conti má "zaplatené referencie" - citujem, a nie je až tak super. Mám dilemu, nákup zimnej sady sa blíži a ...... Poradíte? Dik. Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Jojo, GY UG byly vždy velmi dobré, měl jsem je na minulém autě. Teď na dvou autech teď jezdím Nokiany v podhorské oblasti bez problémů i když vlastně už několik let zima nebyla. A tvůj dvorní dodavatel si preferuje jakou značku? 😉 Není to jen o "nezávislých testech" ale i o vlastním úsudku a peněžence. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Důležité je i to, co od nich čekáš... Preferuješ vlastnosti na sněhu? Nebo mokru? Protože to je většinou jiná guma. Ta co exceluje na sněhu bude horší na mokru a naopak. Nejlepší je si najít recenzi na tyreviews do jejich srovnání a tam si můžeš zadav váhu pro každý parametr a vyplivne ti to pořadí podle tvých kriterii. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Oboje sú dobré, vyber podľa osobných preferencií. https://www.tyrereviews.com/Article/2023-Tyre-Reviews-Winter-Tyre-Test.htm Tu si môžeš zadať, že ktoré parametre sú pre teba v hodnotení ako dôležité, podľa toho ti to potom vypľuje najlepšiu pneumatiku: https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Results-Grid/2023-Tyre-Reviews-Winter-Tyre-Test.htm 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Kámen mně prorazil malou dírku z vnitřní strany pneu, v pneuservisu mně to opravili viz. foto. Je to standard, že je to takhle otevřené? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Nejsem si jisty ale neni nahodou lepeni sten (z boku) pneumatik zakazane z bezpecnostnich duvodu? Pokutovatelne je i vnejsi poskozeni steny bez defektu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září mne nizkoprofilove 17" odmietli opravit v 3 pneuservisoch, musel som menil pneu. nastastie mala len par tisic km, tak stacila jedna. ale mal som to seknute trosku viac ak sa ti nepozdava oprava, reklamuj, pripadne sa spytaj na nazor v servise. ci to islo bez papiera/dokladu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Ano, klasika bez dokladu. Tlak drží, jen mně to přijde takové zvláštní. Hodím na auto a uvidím. Ono to bylo seknuté ještě méně, jen odloupnuté s mini dírkou skrz. Asi to při opravě ořezali kvůli tomu modrému tmelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 10. Září Sdílet Vloženo 10. Září Nebylo opravování bočnic zakázané? Je to 50 na 50, ale já osobně bych na tomto nejezdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Září Sdílet Vloženo 10. Září bolo aj je , ono to niečo vydrží ale ja by som na tom mojím štýlom nejazdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 30. Září Sdílet Vloženo 30. Září (editace) Vďaka za Vaše reakcie, nakoniec som ostal u tej istej značky z letných, Vredestein 185/65 R15 wintrac bol môj výber a kúpa. Editováno: 30. Září, autor: igorSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.