Přejít na obsah

Chip tuning 1,9 TDI 96 kw


Fabulito

Doporučené příspěvky

mam dat nejake fotky motoru co delali takovym zpusobem? Kazdej motor je jinak jetej,kazdej se chova jinak.Dukladna diagnostika a testovani je bezpodminecne potreba.Sorry ja softy nekupuji v polsku nebo nevim kde,ja si je pisu sam popripade simuluji primo na motoru.Zarizeni softery atd stoji hromady penez.Kupuji si vlastni brzdu abych mohl zakaznikum nabidnout jeste vic.Odemne nenajdete dva stejne SW v ruznych autech. Pred dvema dny jsem 3 hodiny predelaval nachipovanou fabii 74kw PD kde byl SW za 5tis a 5 minut.Ted zaplatil znova, konecne mu to jede jak ma a bije se do hlavy..

Kabel a nekde na netu stahnou nejakej Sw neni problem to pak muzou lidi delat chip za 3000, dobre sw se po netu ale nevali... ale je to kazdeho vec a nasledky si potom muze resit sam..

P.S. zde neco malo heee http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=975275

Editováno: , autor: TDIfun
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor pozor Petříku,já jen psal jak to chodí.V žádném případě nechci nikterak podceňovat práci TDIfuna.Já sám si taky když už na to dojde,nechám chipnout káru u profíka,ale jen jsem psal že opravdu se za tyto ceny s chipama kšeftuje.Jak je kvalitní nebo co to udělá to opravdu nevím a nemíním to zkoušet.I já si radši připlatím za kvalitu a profesionalitu.

Editováno: , autor: Petřik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není chip tuning jako chiptuning správně... Ne každý vám nahraje do jednotky tu spravnou softwarovou úpravu a ne každy to umí. Také věřím, že TDIfun je odborník a specialista, který dovede software doladit aby sedl perfektně na vůz a umí víc jak 96kW PD. Já ovšem psal o člověku, který to udělal mě na zkoušku za 3tyčky a maximální spokojenost (říkal že by to udělal i za mín, ale nechce kazit ceny...), odzkoušeno na x96kách žádná nekouřila a podobně. Avšak pro mě zcela dostačující a za dobrý peníz. Mimoto tahle uprava jezdí skutečně na x autech už hezky dlouhou dobu... Chápu že je dobré varovat před různými tunery co ani neví jaký mají soft, ale také ne každý soft je z Polska... U 96kW to zas není taková maturita, se správnou softwarovou mapou ovšem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

email: Dobry den,

>

>

> zajimalo by me, jestli nabizite kabel i se sw a jestli lze pouzit kabel se

> superbem 1,9tdi 96kw 2002 a octavia 1,4 2001. Taky bych se chtel zeptat na puvod

> map, jestli jsou otestovane atd.. proste jestli mi nezk*rvi motor.

>

> Dekuji

Odpoved: dobry den

ano je to i na vase auta

mapy jsou odskousene!!

galletto 1250 uz nemam ,uz se nedelal!!

mam jen 1260 za 3800 kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čistě teoreticky, když se tady pár lidí domluví a flasher koupí dohromady, vyjde nachipování (přehrátí dat v jednotce) na pár stovek.

Nejedná se o žádnou montáž chipu, jak si někdo myslí... Původní data se v případě nespokojenosti dají nahrát zas nazpět...

Editováno: , autor: seler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se v autech a v mechanice hrabu od mala a teď bych s něčím novým nezačínal.

Softy mi dělá zase člověk co zase nic jiného než softy nedělá (TDIfun).

Jak už jsem někde psal, nepeču si rohlíky a nevyrábím máslo, na to jsou jiní.

Když děláš co tě baví a ještě tě to uživí, je to to nejlepší.

Průser je s lidma co dělají něco pro prachy a ještě je to nebaví.

Editováno: , autor: Indi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikoz jsem se od mladi pohyboval v motorismu a motorsportu, kterej jsem i provozoval tak zaklady byly dobre..Stavby motoru atd.kdyz prisla era pocitacu tak se clovek ucil a informace draze kupoval.. Prosezene tisice hodin nad PC. A kdyz uz tak jsem si softwer svuj zkousel na svojem aute..Nikdy ne na cizim.. A nikdy ne neco co jsem nekde nasel..

Ale tady ctu ze si to chcete semi chipnout a ne se ucit. Koupit si kabel a dat enter takovej problem neni, ale mit tu duveru kor dnes kdy kazdej tvrdi jak tomu nerozumi a verejne se nikde ani radeji neprezentuje si neco nahrat do jednotky..jednotka snese vsechno ale co ten motor, co kdyz neni ten motor v takovem stavu ze je mozne ho chipovat a normal provozem to nepoznate. To neni nic neobvykleho ze jsem auto neudelal dokud se nevyresilo neco co se mi nelibilo.. A proto asi nemam reklamace. protoze se snazim delat profi a porad s vedomim ze chipuji motor, kterej musi bezet porad.

A musi snest i kdejakeho zavodnika kterej se postavi na podlahu..

Je to jen na vas jak se rozhodnete, ja nabizim kvalitu, jistotu a dobre odvedenou praci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdo netvrdi, ze delas svou praci spatne, tak to netvrd ani o ostatnich, jsou zde firmy i lide, kteri o tom nevedi nic a jen triskaji prachy, ale z tvych slov uszuji, ze to jsou vsichni krome tebe, pardon, krome vas dvou :-) A kdyz to chce zkusit clovekt taky a po svem, tak co je na tom spatneho :-) Urcite nejste jedinni, kteri travili veskery cas u motoru a pc :-) Kdyby jste stali za neco, tak nam poradite a nekritizujete nase usudky. Dobrou noc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Heh, to jsem čekal, kdy někoho napadne si koupit flasher a nahrát si do auta ty "odskoušené" mapy.

Zase si nějakej řepák chce přivydělat pár kaček. :smich:

Privydelat? Nikdo nikomu tady nic nenabizi, nejsme komunita, ktera by na sobe chtela vydelavat. Ale to mozna nekdy pochopis ;)

A jestli mas potrebu nekoho nazyvat repakem, tak to zkus priste do oci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen k tomu "samočipování" nenabádám nikoho aby si dával do jednotky něco, co není vyzkoušené a už vůbec ne do auta o kterém si není 100% jistý, že je v pořádku.

Jen jsem psal, že jsou k sehnání kvalitní a odzkoušené soft mapy za zlomek ceny.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no,jestli chcete důvěřovat mapám od neznámých lidí z netu a ne lidem, kteří se v tom roky pohybují, mají výsledky a na fórech jsou známý, je to váš problém. V čem by měl např. TDi Fun radit ? Všechno je už napsaný, stačí jen hledat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no i já laik vím, že se žádný mapy netvoří,ale upravují a když už nevíš tohle do čeho se chceš pouštět ? Sorry, ale podle mýho úsudku stejně se do ničeho takovýho nepustíte, spíše tady budete jen planě diskutovat o ničem. smile.gif K takovým úpravám musí být mraky vědomostí, zkušeností a vybavení, aby to za něco stálo. A tak si sečti,jestli se ti vyplatí do toho investovat čas,peníze,auto.

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Privydelat? Nikdo nikomu tady nic nenabizi, nejsme komunita, ktera by na sobe chtela vydelavat. Ale to mozna nekdy pochopis ;)

A jestli mas potrebu nekoho nazyvat repakem, tak to zkus priste do oci :)

Promiň, zapomněl jsem citovat link na Galletto v příspěvku výš.

Narážka řepák nebyla mířená na tebe, ale na prodejce Galletta v odkazu. Prodejci těchto zařízení za takové to ceny jsou chudáci. Dělají akorát špatnou pověst chiptuningu pro vydělání pár kaček. Už jsem měl možnost vidět pár "odzkoušených" map co k tomu dávají a je to děs a běs.

Nemyslim, že bys tu chtěl na někom vydělávat. A to k čemu je jaká mapa ti asi nikdo neřekne, to mi věř.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebudem to tady nějak extra pitvat, nemá to smysl. Ale věřte nebo ne existujou lidi, co to dělaj dobře a za pár korun. Já ve svém okolí znám minimálně dvacet aut, co si kluci nechali chipnout a nejeli k superodborníkům... Těch posranejch aut od chipování jsem moc neviděl a když, tak to byl někdo kdo chtěl od auta prostě moc a neuměl to, nebo dal mapu z jiné káry a podobně... Ale tvrdit že jedině natlačení mapy u firmy co se tím zabívá a stojí to 10-15tyček (96kW) jsou prostě žvásty... Říkám když má někdo správnou mapu a natlačí ji tam správně, není co řešit.... Že někdo není drahej neznamená že je lempl, převádět něco pořád jen na love je zoufalost.............. Nikdo vám tady přece kluci nechce kazit kšeft, ale zalžete a řekněte, že nikdo kromě vás to nemůže bezproblémově umět. Myslím v tomhle konkrétním případě... Řekněte, že nejezdí x takto chiplejch aut co nemaj problém...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to seler: nemusím zalhat, abych řekl, že jezdí hodně chipnutých aut bez sebemenšího problému, ale

potíž je v tom, že nalití softu dovoluje jen malé navýšení výkomu.

Chiptuning je droga a je velmi málo lidí co se spokojí se základní úpravou a pak nastane problém.

Ti co se spokojí s 15 PS mají můj obdiv a respekt.

My se tady bavíme o lidech co chtějí poměrně hodně za málo peněz a to bohužel nejde(bohužel je to o penězích).

Z vlastní skušenosti se zákazníky vím jak to je: 1. chci takový lehčí soft jen ať je to živější.

2. po 1-2 týdnech: co jste to říkali o tryskách?

3. po dalších cca 3 týdnech: vy jste něco říkal o lepším turbu?

4. atd.........

A tohle už jen tak někdo neumí, aby sladil různý HW dohromady a aby to ještě spolehlivě fungovalo.

Mně osobně je jedno kde si nechá kdokoli auto upravit(myslím to vážně), ale ať to dá někomu, kdo tomu

opravdu rozumí a vyzná se.

To je asi vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...